1244

Thassios

Ειδικά Ιταλών και Γάλλων!

Καλημέρα!

 Εύχομαι να είστε ήδη σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση όσο δύσκολο και αν είναι λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είστε ποτέ μόνοι αφού εδώ στο Betsellers το περνάμε όλο αυτό παρέα και αυτό μας κάνει κάτι παραπάνω από ένα απλό στοιχηματικό site ενώ το chat αποτελεί  για αρκετούς μια ‘’ψυχοθεραπεία’.

Στα στοιχηματικά τώρα την Κυριακή είχα μια καθαρή ήττα αφού το βασικό μπετ (κόκκινη κάρτα) στο ματς της Ανδαλουσίας αλλά και οι ομάδες που επέλεξα για πέναλτι δεν επιβεβαιώθηκαν. Ενώ ξεκίνησε δυνατά το ντέρμπι στην Ισπανία κατάφερε να προηγηθεί νωρίς η Γρανάδα με 2-0 κι αυτό κάπως χάλασε το ματς από νεύρα και δύναμη. Σε ότι αφορά τα πέναλτι είχα στην αρχική διαλογή πέντε ομάδες (Λέστερ , Μαν Γιουν , Πόρτο ,Μονακό, Μίλαν) και επέλεξα τις δύο που δεν σκόραραν από την άσπρη βούλα αφού οι άλλες τρεις επιβεβαιώθηκαν.

Στο σημερινό πρόγραμμα έχουμε αγωνιστικές στα μεγάλα πρωταθλήματα και θα κινηθούμε πάνω κάτω στις ίδιες επιλογές ειδικών για ποντάρισμα χωρίς όμως να ανοιχτώ πολύ.

Ξεκινάμε από μία δυάδα καρτών που θα πάρω (όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα) στα παιχνίδια των Μίλαν – Λάτσιο και Παρί – Στρασβούργο. Στο Ιταλικό παιχνίδι περιμένουμε ένα παιχνίδι με δυνατά μαρκαρίσματα ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν υψηλούς μέσο όρους καρτών.

Στη πρώτη θέση με το μεγαλύτερο μέσο όρο καρτών η Λάτσιο (3,1 ανά ματς) ενώ και η Μίλαν δέχεται τουλάχιστον από 2 και πάνω κάρτες ανά παιχνίδι με αποτέλεσμα το 1,90 που μου δίνει ο μπουκ να είναι μια δίκαιη τιμή για μπει στη δυάδα μου . Διαιτητής της αναμέτρησης είναι Marco Di Bello που φέτος έχει μέσο όρο λίγο πάνω από 4 ενώ βλέποντας λίγο τα στατιστικά του ρέφερι είναι από αυτούς που δείχνουν συχνά την άσπρη βούλα.

Οι δύο ομάδες είναι από αυτές που κερδίζουν πέναλτι οπότε από κοντά και το ειδικό ‘’πέναλτι και οι δύο’’ που βρίσκω σε απόδοση 14 αλλά και το όβερ 1,5 πέναλτι σε απόδοση 8 . Στη Γαλλία έχουμε την Παρί που έχει μέσο όρο 2,4 κάρτες εντός έδρας ενώ και το Στρασβούργο εκτός δέχεται τουλάχιστον 2 κάρτες ανά ματς και με τον Miguelgorry διαιτητή τους ματς που φέτος έχει 4,3 μέσο όρο καρτών λέω να βάλω στο παιχνίδι αυτό το 2,87 που βρίσκω σαν απόδοση στο όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα.

Μιας που είμαστε σε αυτόν τον αγώνα προκύπτει ακόμη  ένα ποντάρισμα που για εμένα έχει αξία και αυτό είναι να σκοράρει πέναλτι το Στρασβούργο. Σίγουρα στο παιχνίδι θα έχει το πάνω χέρι η Παρί και θα έχει την κατοχή του αγώνα αλλά το Στρασβούργο για όσους δεν το ξέρετε είναι( μαζί με τη Λυών) η ομάδα που έχει σκοράρει τα περισσότερα πέναλτι στη Γαλλία ενώ και η Παρί σήμερα θα έχει αρκετές απουσίες και έτσι θεωρώ ότι το Στρασβούργο θα βρει χώρους για να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης φέτος τα έχει δώσει τα πεναλτάκια του οπότε πάμε με  αυτό το 9αράκι του Στρασβούργου.

Αυτά τα λίγα από κάρτες και πέναλτι ενώ κόκκινες δεν θα έχει σήμερα το μενού αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα εκμεταλλευτούμε το live όπου θα έχουμε εικόνα των ματς και ίσως πάρουμε εκεί κάτι .

Προτού κλείσω θα ποντάρω ένα g/g ημιχρόνου που μου αρέσει στον αγώνα της Μπολόνια με την Αταλάντα καθώς και οι δύο ομάδες έχουν έφεση να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο αλλά ταυτόχρονα δέχονται κιόλας ενώ στον αγώνα της Νάπολι με τη Τορίνο νομίζω ότι μετά από δύο ήττες η Νάπολι θα επιστρέψει στις νίκες απέναντι στο Τορίνο το οποίο θεωρώ ότι θα βρει ένα γκολ αφού έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Το 1 + g/g δίνει 2,75 και μπορεί να αποτελέσει για κάποιον επιλογή ενώ εγώ λέω να πάω με το ειδικό ”σκορ πολλαπλών επιλογών” 2-1,3-1, ή 4-1 που βρίσκω στο 3,80. Από κοντά και η ανατροπή καθώς φέτος το έχει κάνει ήδη δύο φορές η Τορίνο και από την άλλη η Νάπολι είναι πιο παραγωγική στο δεύτερο ημίχρονο.

Προτού κλείσω να σας πω ότι περιμένω αποδόσεις να βγούνε σε έναν αγώνα που έχω σημαδέψει και δεν αποκλείεται να δείτε κάποιο update μέσα στη μέρα αν με ικανοποιεί η απόδοση.

Καλή συνέχεια!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS