1304

Tzini

Εμβόλιμη στο Μαρόκο!

Καλησπέρες! Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και η μάχη για τον τίτλο αλλα και την παραμονή καλά κρατεί. Απ οτι φαίνεται πολλα θα ξεκαθαριστουν στο ντερμπυ Raja Casablanca – Berkane το ΣΚ. Μέχρι τότε οι ομαδες θα προσπαθήσουν να πανε χωρις απώλειες. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να προσπεράσουν τα εμπόδια της Mouloudia και της Zemamra αντίστοιχα.

Βέβαια όπως έχει τονιστεί χιλιάδες φόρες σε αυτό το site, γνώμονάς μας είναι πάντα η απόδοση. Αυτή τη στιγμή έχει ανοίξει τιμές μόνο η 365 (με λαθάκια), φανταζομαι σε λιγη ωρα θα ανοίξουν και οι υπόλοιποι.

Το μεγαλύτερο λάθος θεωρώ οτι είναι ο άσσος της Berkane. Στα δικά μου μάτια ειναι για 1,40-1,50 και τον βρίσκουμε στο 2,10. Η Zemamra δεν εχει ξεμπερδέψει με την παραμονή, όμως έχει 2 πολύ εύκολα παιχνίδια στην έδρα της, όπου μια νίκη θα ειναι αρκετή για να παραμείνει στην κατηγορία.

Επίσης αγωνίζεται σε πλαστικό χλοοτάπητα πράγμα που δυσκολεύει τις ομάδες οταν αγωνίζονται εκεί.

Το δεύτερο σημείο όπου υπάρχει λαθάκι είναι η Khouribga. Ειναι η ομάδα που βρισκεται στην πιο δυσκολη θεση σχετικα με την παραμονή. Η νίκη με την υποβιβασμένη Raja Beni Mellal είναι μονόδρομος. Έχουμε τον άσσο στο 1,72 ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να ειναι στο 1,30-1,40.

Ένα τρίτο σημείο με μικρότερη αξία (όχι ανύπαρκτη) είναι η νίκη Wydad Casablanca στο 1,53. Αυτό θα συνδιαστεί με την Berkane. Φυσικά κάποιες μοναδούλες θα πάνε και στην τριάδα, αν και δεν το συνηθίζω, όμως η περίσταση είναι ιδιαίτερη.

Απο τα σημερινά παιχνίδια δεν βγαίνει κατι, ένα fun bet με 1 μονάδα θα είναι η δυάδα ισοπαλιών στο 8,41.

EDIT: Καθώς γραφόταν η στήλη η Berkane έπεσε απο το 2,10 στο 1,72 και η Khouribga απο το 1,72 στο 1,60.

Ακόμα υπάρχει αξία μεν, αλλά δυστυχώς μικρότερη. Τα πονταρίσματα που θα δείτε στις προτάσεις κάτω απο τη στήλη είναι διαφορετικά απο αυτά που θα παίζαμε στις αρχικές τιμές.

UPDATE!

Τοπικό ντερμπυ στην αγαπημένη μας Ταγγέρη! Μόλις βγήκε είδηση για 4 κρούσματα COVID-19 στην Tetouan. Βασικοί παικτες όλοι τους και δεν υπάρχουν άλλα κρούσματα για την ώρα.

Απο ότι φαίνεται το ματς θα γίνει κανονικά. Υπάρχει αξια στο 2,17 της Ittihad Tanger στον Στοιχημαν, με 6 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Tzini