570

Thassios

Εντός και εκτός σεντονιού (Update μόνο στον πίνακα 27/10)

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες! Χρόνια πολλά στην ερωτική Θεσσαλονίκη μας!

Ελπίζω να σας βρίσκω καλά. Εδώ πάντως ο καιρός είναι σούπερ και μιας και είναι όλα κλειστά θα γεμίσουν τα καφέ και τα τσιπουράδικα. Και εγώ τώρα που σας γράφω η αλήθεια είναι ότι γύρισα μόλις από μια βόλτα (με καροτσάκι , μωρό και καφεδάκι στο χέρι).

Πάμε και στα στοιχηματικά. Αυτό που έγινε τη Δευτέρα είναι ακόμη μια απόδειξη ότι κάτι με τις κάρτες δε πάει καλά. Δε μπορεί σε τέτοιο ματς , αναφέρομαι στο παιχνίδι της Θέλτα με την Χετάφε, να βγαίνουν μόνο 2 κίτρινες κάρτες. Κάτι παρόμοιο με τη Κυριακή. Παίζουμε καυτό ντέρμπι στη Ρουμανία και δεν κουνιέται φύλλο ενώ στα Γαλλικά δε μπορείς να τους πιάσεις.

Βγαίνουν κόκκινες εκεί που δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Δηλαδή έτσι όπως το πάνε πιο πολλές πιθανότητες θα έχουμε άμα ρίχνουμε τυχαία. Επειδή όμως τέτοια δε πρόκειται να κάνουμε , το μόνο που υπάρχει σαν λύση είναι να πηγαίνουμε πάσο. Δηλαδή για ένα διάστημα θα ελαττώσουμε τις κάρτες και θα επικεντρωθούμε στα γκολάκια. Τη Κυριακή πάλι είχαμε 75% ευστοχία στα g/g ημιχρόνου.

Υπάρχει φίλος του chat που τα έριξε ένα Patent και τους έκανε καλή ζημιά. Οπότε μια χαρά τα πάμε εκεί. Όρεξη για μελέτη και γνώση να υπάρχει (που υπάρχει άφθονη).

Και έτσι κάνουμε πάσα ώστε να πάμε στο πρώτο σημείο της ημέρας που είναι εκτός σεντονιού. Πρώτη στάση λοιπόν στην Κροατία όπου η Χάιντουκ Σπλίτ υποδέχεται την Γκόριτσα. Οι γηπεδούχοι καλύτερη ομάδα και πιο φορμαρισμένοι.

Αήττητη εντός έδρας ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν νίκη εκτός. Άσσο δε πρόκειται να παίξω στο 1,3 αν και δύσκολα θα σπάσει. Ωστόσο βλέπω άνετα να συνδυάζετε με g/g. Η γηπεδούχοι μόνο σε ένα ματς εντός έδρας δεν έχουν δεχθεί γκολ ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν μόνο g/g. To Κόμπο 1 + g/g δίνει 3,60 και αξίζει να παιχτεί.

Και πάμε τώρα στο σεντόνι.

Δεν θα ασχοληθώ με κανένα άλλο ματς πλην των δύο παιχνιδιών του ομίλου D. Ο Κακός χαμός γίνεται στο όμιλο αφού όλες έχουν πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση. Τι θα παίξω;; Κόκκινη και στα δύο ματς. Και στα δύο ματς της Τότεναμ εντός είδαμε κόκκινη κάρτα , ενώ αν εξαιρέσεις τη Λονδρέζα , οι άλλες τρείς έχουν πάρει ήδη από μία κόκκινη (η Σπόρτινγκ τρεις).

Οι ρέφερι δεν είναι κάτι το τρομερό αλλά δεν θα δώσω και πολύ βάση. Με τέτοιο βαθμολογικό κίνητρο δεν θα απέχω από κανένα ματς.

Οπότε τι κάνω. Θα παίξω ένα τρίξι με το κόμπο στη Κροατία και απλές κόκκινες σε Γερμανία και Λονδίνο. Και μετά θα ρίξω σε μονά το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + κόκκινη” στα δύο ματς τους σεντονιού.

Εμείς τα λέμε το βράδυ ενώ λογικά αύριο θα δείτε update.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS