778

Thassios

Επιστροφή με πλούσιο πρόγραμμα και ρίσκο

Καλημέρα Betsellerades μου!

Η τεράστια εμφάνιση του Περού και το να προηγηθεί νωρίς με δύο τέρματα ήταν αυτό που ουσιαστικά μας στέρησε τις ελπίδες για κάρτες και στα δύο ματς. Στο 2ο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν τελείως χαλαρά αφού η 5η θέση ουσιαστικά είχε τελειώσει. Η Κολομβία εκτός Παγκοσμίου και το Περού θα αντιμετωπίσει τον Ιούνιο τη νικήτρια από το ζευγάρι ΗΑΕ – Αυστραλία.

Αυτό που κρατάω πάντως είναι πως για μια ακόμη φορά δεν πλήρωσαν οι κόκκινες κάρτες.

Μπαίνουμε στο τελικό στάδιο ( O Mάρτιος αποδείχτηκε καταστροφικός με 80 μονάδες ζημία) και πάμε να δούμε πως θα κινηθούμε σήμερα σε μια μέρα με φουλ πρόγραμμα όπου θέλει προσοχή καθώς ακολουθούν και Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έχω ξεχωρίσει αρκετά παιχνίδια που πιθανολογώ ότι θα έχουμε ξύλο και κάρτες αλλά δεν θα κάνω παιχνίδι μόνο με τέτοια ματς.

Αναφέρω λίγο ποια είναι και μετά θα πάμε στα άλλα. Από Αγγλία έχουμε το Γουλβς – Άστον Βίλλα , το Κάρντιφ – Σουόνσι και το ΚΠΡ – Φούλαμ ,από Ισπανία έχω το Χετάφε – Αλαβές , από Ιταλία έχω το Σπέτσια – Βενέτσια και Λάτσιο – Σασουόλο , από Γαλλία το Νις – Ρεν, Λιλ – Μπορντό και το Σεντ Ετιέν – Μαρσέϊγ. Οπότε μια 5άδα ματς που περιμένω κάρτες.

Μετά στα υπόλοιπα ειδικά. Τρία g/g ημιχρόνου με Φράιμπουργκ , Λάτσιο και Αλιάνζα Ατλέτικο. Μετά έχω το ειδικό, που πληρώνει αρκετά φέτος, όπου προηγείται το αουτσάιντερ και τελικά δεν κερδίσει, σε Μαλίν – Κορτράικ και Τβέντε – Αϊντχόφεν. Τέλος μιας και πιάσαμε Απρίλη έχω να προτείνω και δύο χηνάρια. Βέβαια όταν μιλάμε για ποντάρισμα σε ισοπαλία έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι λίγο λόττο αλλά βαθμολογικά η ισοπαλία δεν θα χαλάσει τις ομάδες.

Στην Γαλλία Β το Βαλενσιέν – Αμιάν και από Πορτογαλία το Φαμαλικάο – Μποαβίστα.

Αυτά είναι όλα όσα είδα. Πάμε τώρα να δούμε τι θα κρατήσω. Καταρχήν θα ρίξω μια στεκιά στην δυάδα με τα χηνάρια ελέω εποχής. Για το καλό που λέμε! Μετά θα κρατήσω μια δυάδα ξερή και τα g/g ημιχρόνου σε Λάτσιο και Αλιάνζα Ατλέτικο. Αφήνω τα υπόλοιπα ειδικά και πάμε στα ματσάκια με τις κάρτες.

Καταρχήν θα ποντάρω χαλαρά το καυτό Κάρντιφ – Σουόνσι. Κάτι 13άρια στις ομαδικές κόκκινες δεν μπορώ να τις προσπεράσω. Δηλαδή παίρνω απόδοση 6,5 στην κόκκινη. Είναι μεγάλο γι αυτό το ματς. Και μετά πάμε στα υπόλοιπα όπου θα χρειαστεί διαλογή.

Κρατάω το Ισπανικό αφού βαθμολογικά καίγονται και οι δύο ομάδες. Βέβαια εδώ είναι το θέμα ότι έχω Lahoz στην σφυρίχτρα και έχω πει στον εαυτό μου ότι δεν θα τον ποντάρω ξανά τον κερατά.

Τελευταία πάντως είναι φορμαρισμένος αφού έβγαλε κόκκινη σε δύο σερί ματς. Αυτό πάντως που με ώθησε να ποντάρω είναι η τεράστια απόδοση. Άκου 5 απόδοση σε Ισπανούς και σε ματς καυτό βαθμολογικά τον Απρίλιο. Το πρώτο που κρατάω.

Μετά πάμε στην Ιταλία. Το Λάτσιο – Σασουόλο είναι από τα παιχνίδια που περιμένω από πολλά γκολ μέχρι κάρτες.

Δηλαδή θέαμα και ξύλο. Ήδη έχω ποντάρει το g/g ημιχρόνου. Τώρα θα κάνω ένα σούπερ ειδικό με όλα μέσα όπως συνηθίζουμε. Δηλαδή ”g/g + όβερ + όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα + κόκκινη κάρτα” σε απόδοση 7 (από το match combo). Ρέφερι της αναμέτρησης είναι ο Rapuano που φέτος έχει 35 κίτρινες και 5 κόκκινες σε 7 ματς.

Τέλος θέλω να επιλέξω και ένα από τρία Γαλλικά για κάρτα.

Τώρα και τα τρία είναι το ίδιο για εμένα. Δηλαδή και στα τρία έχω ρέφερι που βγάζουν κόκκινες ενώ και οι ομάδες θέλουν κάτι από τους αγώνες χωρίς να έχω αδιάφορη. Ειδικά το Νις – Ρεν θα γίνει χαμός. Από ένστικτο θα κρατήσω το Λιλ – Μπορντό. Αφήνω το ματς της Μαρσέιγ γιατί έχει Ευρώπη και δεν ξέρω πόσο πάθος θα δείξει σήμερα. Αφήνω το Νις – Ρεν γιατί τα ποσοστά των ομάδων σε ξύλο δεν είναι κάτι σούπερ.

Οπότε ποντάρω αυτό το 5,5 αρι που βλέπω στο Λιλ – Μπορντό με καλή παράδοση σε κάρτες (3 κόκκινες στα τελευταία 5 ματς εκεί μέσα) , με την γηπεδούχο να καίγεται για την νίκη να πιάσει Ευρώπη και την φιλοξενούμενη να θέλει να πάρει κάτι στο μαραθώνιο σωτηρίας που κάνει. Λίγο πιο χαλαρά πονταρισμένο από το Ισπανικό γιατί μπορεί να δούμε κανένα 3-0 ημίχρονο.

Οπότε αυτά ήταν όλα. Πλούσιο πρόγραμμα όπου στοχεύω σε μεγάλες αποδόσεις και ψάχνω λίγο το ρίσκο κρατώντας έτσι τις συνολικές μονάδες πονταρίσματος χαμηλά λόγω φόρμας. Με ένα κερδισμένο δεν χάνω. Τα λέμε το απόγευμα στο chat όπου θα σκανάρουμε και το live.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS