1946

Editorials

Ευχές, κέρδη και κλήρωση!

Καλή χρονιά, χαρούμενο 2019! Περάσαμε τέλεια τις γιορτές εδώ στο Betsellers! H αίσθηση που έχω είναι ότι βγήκε η…βασιλόπιτα, βγήκαν ενδεχομένως και τα δωράκια, γενικώς ήρθαν..κέρδη. Λίγα-πολλά γιά τον καθένα, δεν έχει σημασία. Το εορταστικό μενού με τέσσερις αγωνιστικές εγγλέζων μας έβγαλε ασπροπρόσωπους, προσωπικά ως Billaras πόνταρα σε 19 αγγλικά παιχνίδια από τις 22/12, εύστόχησαν τα 8, αριθμός ικανότατος να φέρει κέρδος, τά τέσσερα ήταν σε δύο εύστοχες δυάδες και τα άλλα τρία μονά.

Δυάδες…πλούσιες όπως πάντα, ενώ και μεγάλες νίκες καταγράφησαν (ντόρτια της Μπράντφορντ εκτός έδρας στις 29/12, ντόρτια εκτός έδρας της Τσέλτεναμ προχθές με το έμπα του 2019), και με μέσο όρο απόδοσης το 3,80 ήρθαν συνολικά 7 μονάδες καθαρού κέρδους. Στον ίδιο ρυθμό και ο Μάκης Μηνδρινός, στον ίδιο και ο Skotostrious με κερδισμένο άλογο στις 22/12 απόδοσης 11,00, στον ίδιο και ο Κώστας Ζαφείρης που “εκτελεί” κυριολεκτικά στο μπάσκετ! Ολα πρίμα, βγήκε καλά το 2018 και μπήκε ακόμα καλύτερα το 2019!

Το καλύτερο όμως είναι η παρέα μας.

Ολοένα μεγαλώνει. Οπου και αν βρισκόταν ο καθένας, έμπαινε και στο chat, δεν υπήρχε αγωνιστική που να είμαστε…κόσμος και κοσμάκης, όλοι μια παρέα με κοινό στόχο αλλά και παράλληλα να περνάμε και καλά.

Τώρα, σήμερα, ήρθε η ώρα να…γίνουμε Αη Βασίληδες. Σας είχαμε προειδοποιήσει, στο Betsellers πέρα από σωστό στοιχηματισμό και καλή παρέα, θα έχουμε και εκπλήξεις.

Και τις πρώτες τις γνωρίζετε. Θα κληρώσουμε τρία δώρα σε τρεις συνδρομητές, ένα ταξίδι, μιά ανανέωση 6μηνης συνδρομής και μιά αυθεντική φανέλα της αγαπημένης ομάδας όποιου την κερδίσει.

Το ταξίδι που θα κληρώσουμε απόψε στο chat γύρω στις 8 το βράδυ, θα είναι ένα όμορφο διήμερο στην Ελάτη Τρικάλων! Δύο διανυκτερεύσεις (χωρίς πρωινό), στο Arktos Suites, εκτός εορτών και αργιών.

Οποιος τυχερούλης κερδίσει, θα συννενοηθεί με το ξενοδοχείο γιά ημερομηνίες (μπορεί να είναι είτε Γενάρη είτε Φλεβάρη, έιτε… Απρίλη, όποτε τον βολεύει εκτός εορτών), θα πάρει το έτερον του ήμισυ και θα πάει στην πανέμορφη Ελάτη σε αυτό το πανέμορφο ξενοδοχείο. Το δεύτερο τα είπαμε, μιά εξάμηνη ανανέωση συνδρομής γιά έναν από εσάς και το τρίτο, μιάς και…ποδοσφαιρο-στοιχηματικό site είμαστε, θα είναι μια αυθεντική φανέλα ομάδας (όποιας ζητήσει ο νικητής).

Μπορούν όλα τα μέλη/συνδρομητές αν θέλουν να είναι παρόντες στο chat το βραδάκι μετά τις 8 (και να μην είναι, θα μπουν κανονικά στην κλήρωση όσοι γράφτηκαν ως την 1/1/2019 και…είσαστε σχεδόν 250 φίλοι, είπαμε η παρέα είναι ήδη μεγάλη και δεν σταματά να μεγαλώνει)!

Υποσχόμαστε κι άλλες εκπλήξεις μέσα στο 2019, stay tuned! Εξάλλου…τώρα άρχίσαμε, ούτε δίμηνο δεν συμπληρώθηκε από τις 7/11 που το Betsellers πέρασε στην συνδρομητική εποχή.

Και φυσικά ανανεώνουμε και τις στοιχηματικές μας υποσχέσεις, σταθερά και απαρέγκλιτα.

Γι αυτό λοιπόν, όσοι είστε εκτός παρέας, μην το σκέφτεστε. Ελάτε. Δεν θα το μετανοιώσετε, το αντίθετο. Σας περιμένουμε!

Υ,Γ: Υπενθυμίζω, όσοι κάνετε εγγραφή/συνδρομή, αν την κάνετε με τραπεζική κατάθεση (πρέπει αμέσως μετά να μας στέλνετε σε φωτό το καταθετήριο/απόδειξη στο [email protected] γιά να γίνετε η ενεργοποίηση του λογαριασμού σας (ισχύει και γιά το online banking αυτό). Οσοι έχετε κάρτα (πιστωτική/χρεωστική) δεν χρειάζεται κάτι, απλώς πάτε μέσω του περιβάλλοντος Viva Wallet (χωρίς καμιά εξτρά χρέωση) και πληρώνετε/ενεργοποιήστε άμεσα.

Παλαιότερα Editorials