1994

Editorials

Ευχαριστίες, οδηγίες και…συνάξεις!

Ψάχνω να βρώ τις κατάλληλες λέξεις. Γιατί εδώ…το πράγμα ξέφυγε! Και το κάνατε εσείς να ξεφύγει! Δεν θα μιλήσω με νούμερα. Οσοι ήδη κάνατε συνδρομή τα ξέρετε. Θα πω όμως ότι είναι ήδη υπεράνω των προσδοκιων όλων μας στο Betsellers. Η λέξη είναι…βομβαρδισμός. “Ωραίος” βομβαρδισμός όμως. Μέσα σε 48 ώρες δεν…προλαβαίναμε.

Κυριολεκτικά. Ολοι θέλατε (λογικό) άμεση ενεργοποίηση λογαριασμού οπότε…πήραμε φωτιά. Ελπίζω όλοι να είστε πλέον ικανοποιημένοι με την εξυπηρέτηση.

Νούμερα είπα ότι δεν θα αναφέρω, αλλά μπορώ να κάνω λίγη…γεωγραφία βλέποντας τα στοιχεία των συνδρομητών μας!

Πέρα από Αθήνα-Πειραιά-Θεσσαλονίκη (classic), έχω την άισθηση ότι στο Betsellers…ενώσαμε την Ελλάδα! Σπάρτη-Πάτρα-Αίγιο-Καλαμάτα από Πελοπόννησο.

Λάρισα-Λαμία-Μεσολόγγι-Γιάννενα. Από Βόρεια Ελλάδα; Φλώρινα-Σέρρες-Δράμα-Κομοτηνή-Ξάνθη-Κιλκίς. Φυσικά από Κύπρο. Και μιάς και είπα Κύπρο, δηλαδή νησί, έχουμε φίλους και από Χαλκίδα-Κρήτη-Νάξο-Κέρκυρα-Λήμνο-Σκιάθο-Σέριφο-Σκύρο-Κύθηρα! Ε, άμα θέλετε και από εξωτερικό, Γερμανία και Αγγλία (από Μπέρμιγχαμ ως Στουτγάρδη) κυριαρχούν, μέσα και η Ελβετία, μέσα και το Βέλγιο, ακόμα και το Ντουμπάι (δεν μπορώ να μην χαιρετήσω τον φίλο Δημήτρη εκεί).

Να πούμε “ευχαριστώ” είναι λίγο.

Γιατί όλο αυτό που έγινε (και συνεχίζει να γίνεται) δεν είναι απλά μιά κίνηση κάποιων που σκέφτονται “οκ, θα βγάλουμε κάνα φράγκο, αξίζει”. Σαφώς και όλοι το θέλουνε-θέλουμε. Στοιχηματικο/συνδρομητικό site είμαστε. Αλλά εδώ κρύβονται πολλά από πίσω. Κρύβεται αγάπη.

Κρύβεται αναγνώριση. Κρύβεται σεβασμός. Κρύβεται φιλία. Και αυτά στα μάτια μας είναι πιό σημαντικά. Αυτά κερδίζονται. Με τα χρόνια. Με τη δουλειά και την προσφορά. Ο καθένας σας “κάτι” βρήκε σε εμάς πέρα από την πιθανότητα κέρδους.

Η παρέα μας λοιπόν είναι ήδη (πολύ) μεγάλη. Και ολοένα μεγαλώνει. Καθημερινά. Non stop.

Στο live chat γίνονται…ομορφιές. Οσοι μπαίνουνε απο το κινητό κινδυνεύουν με…παντόφλα, δεν βγαίνουν ποτέ (γέλια). Περνάμε καλά πέρα από τα υπόλοιπα. Και ξέρετε και κάτι; Ισως αυτό να είναι και το μυστικό τελικά. Να περνάς καλά. Οταν κι εμείς κι εσείς το απολαμβάνουμε, το γουστάρουμε αυτό που κάνουμε, όλα είναι πιό εύκολα.

Και οι νίκες. Και τα ταμεία. Και το κέρδος.

Πάμε πλέον στα πιό “πεζά”. Αρχικά, επανάληψη των “οδηγιών” γιά όσους θα κάνουν εγγραφή:

ΒΗΜΑ 1: Υπαρχουν πολλαπλοί τρόποι να πάτε στη φόρμα εγγραφής.

Έίτε πατάτε στο κουμπί του login και εφ’οσον δεν έχετε λογαριασμό, πάτε κάτω στην σελίδα που λέει “εγγραφή”.

Είτε απ’ ευθείας πατάτε-επιλέγετε ένα εκ των δύο πακέτων (6μηνη/12μηνη συνδρομη), πατώντας ξανά “εγγραφή” κάτω από το επιθυμητό.

ΒΗΜΑ 2: Στην νέα σελίδα, πατάτε στο κάτω μέρος που λέει “προσθήκη στο καλάθι”.

ΒΗΜΑ 3: Βλέπετε την επιλογή σας (εδώ αν θέλετε την αλλάζετε) και πατάτε “Ολοκλήρωση της παραγγελίας”.

ΒΗΜΑ 4: Πλέον είστε στη σελίδα με τη φόρμα εγγραφής.

Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία σας. Να είναι τα σωστά γιά να αντιστοιχούν με την κατάθεσή σας. Βάλτε το nick name και το password που εσείς θέλετε (σ,σ καλό θα ήταν να βάλετε το ίδιο nick name με αυτό που είχατε στο παλιό ελεύθερο Betsellers, να.

.γνωριζόμαστε εύκολα). Μην παραλείψετε να τικάρετε/αποδεχθείτε τους όρους. Διαβάστε τους πρώτα.

Στο τέλος της σελίδας έχει τρόπους πληρωμής. Επιλέξτε όποιον σας εξυπηρετεί. Είτε τραπεζική κατάθεση μέσω δύο τραπεζών (φυσικά αυτό γίνεται και με online banking, όχι υποχρεωτικά σε γκισέ), είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα , είτε Ελλάδος, είτε εξωτερικού, με Visa, Mastercard, American Express, είτε με το πολύ βολικό και εύκολο και ευρέως διαδεμένο πλέον Viva wallet! Το οποίο το εκδίδετε πανεύκολα και το “γεμίζετε” σε πάρα πολλά σημεία (από βενζινάδικα ως σούπερ μάρκετ).

Σημείωση: Γιά να πληρώσετε με τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες σας, επιλεξτε viva και θα μεταφερθείτε ΠΡΩΤΑ στο περιβάλλον της Viva και ΕΚΕΙ θα πληρώσετε (είναι εντελώς ανεξάρτητο αυτό απ’ το αν έχετε/βγάλετε viva κάρτα).

Φυσικά δεν έχετε καμιά εξτρά χρέωση. Μην ψάχνετε σήμα Visa ή Mastercard. Θα τα δείτε οταν κλικάρετε το κουμπάκι της Viva!

Αυτό ήταν. Η συνδρομή σας (και είσοδός σας στο Betsellers) θα ενεργοποιηθεί μετά την κατάθεση σας, θα λάβετε και e-mail.

ΒΑΣΙΚΟ: Οσοι κάνετε τραπεζική κατάθεση, άμεσα μας στέλνετε στο [email protected] την απόδειξη/καταθετήριο (καλό είναι να έχει το όνομά σας).

ΜΗΝ το αμελήτε, μόνο μετά την παραλαβή αποδεικτικού από εμάς θα ενεργοποιείται η συνδρομή!

Αυτά με τις συνδρομές σας. Γιά να γίνει η ζωή όλων μας πιό εύκολη, μερικές σημειώσεις:

1)Γιά επαφή/ενημέρωσή σας ΜΗΝ χρησιμοποιείτε το Twitter.

To twitter είναι ΜΟΝΟ γιά να ενημερώνουμε εμείς εσάς, γιά ειδοποιήσεις πάσης φύσεως! Οσοι δεν έχετε ακόμα twitter κατεβάστε το και κάντε μας follow, θα σας χρειαστεί 100%, όταν περάσει η….

φούρια των ημερών θα ενημερώνεστε άμεσα γιά το πότε ανέβηκε μιά νεα στήλη, γιά νέα tips, γιά Live betting τη στιγμή ακριβώς που προτάθηκε το σημείο στο chat! Γιά οτιδήποτε λοιπόν έσεις θέλετε, μόνο μέσω e-mail ([email protected] ή και στα προσωπικά του καθενός που τα βλέπετε) και όχι μέσω twitter.

2)Παράκληση: MHN κάνετε δύο και τρεις εγγραφές.

Μία αρκεί. Μετά ψάχνουμε να σας διαγράφουμε τις άκυρες/ανενεργές.

3)Γιά όσους έχουν κάνει ΗΔΗ συνδρομή (και ενημέρωση όσων σκοπεύουν να κάνουν): ΠΑΝΤΑ να κανετε log out.

Είτε από το site, είτε από το chat.

Είτε είστε από κινητό, είτε απο υπολογιστή. Οι λόγοι αρκετοί: Πρώτον, δεν χρησιμοποιούμε πλέον το Facebook στο chat, το καναμε μόνο γιά την free περίοδο.

O καθένας πλέον είναι με το user name του. Το αναφέρω γιατί παρατηρήθηκε φίλοι συνδρομητές (επειδή κάποιοι δεν είχαν κάνει logout απο προχθές) να μπαίνουν στο chat με το Facebook.

Δεύτερον αλλά ΒΑΣΙΚΌΤΕΡΟ: Πλέον, γιά λόγους ασφαλείας, ΔΕΝ μπορεί κάποιος να μπει ταυτόχρονα με δύο ή τρεις συσκευές (ή γιά να το πω πιό σωστά, από διαφορετικά ip). Εντός του ίδιου χώρου ναι, μπορείτε (ίδια ip).

Αν λοιπόν γιά παράδειγμα δεν κάνετε logout από το site ή το chat όταν θα είστε στο σπίτι και μετά από 20 λεπτά πάτε να μπείτε από το κινητό σας ενώ είστε στο δρόμο, ΔΕΝ θα σας αφήνει! Εχει ρυθμιστεί το site γιά αυτόματη απενεργοποίηση/logout μετά από 45′ λεπτά! Δεν νομίζω να θέλετε να περιμενετε 45 λεπτά…

Αυτά ήταν τα βασικότερα.

Θα μπουμε (μπήκαμε ήδη) σε ροή, οι πρώτες 48 ώρες ήταν..ζόρικες αλλά όμορφα ζόρικες. Αν κι εσείς ακολουθήσετε όσα σας ζητάμε και είναι απλούστατα (αποστολή καταθετηρίου στο e-mail μετά την κατάθεση και πάντα logout και από site και από chat- αυτά είναι τα δύο βασικότερα), όλα θα τσουλάνε απλά και όμορφα.

Και..θέλω να πιστεύω και κερδοφόρα (γέλια).

Ακόμα μιά φορά εκφράζω την χαρά και τα ευχαριστώ μας, περιμένουμε πάντα όλους όσους δεν είχαν την οικονομική ευκολία να έρθουν άμεσα, από πλευράς μας ισχύουν όλες οι δεσμεύσεις μας. Με μεράκι, ζήλο, γνώση, σωστές αρχές στοιχηματισμού, προχωράμε.

Και -όπως έγραψα και παραπάνω- σε κλίμα ζεστό και παρείστικο.

Σύναξη στη Θεσσαλονίκη!

Ε, αφού έγραψα γιά κλίμα παρείστικο, ας το (ξανα)κάνουμε πράξη! Παίρνουμε το σιδερένιο πουλί και ερχόμαστε με τον Μάκη.

Σάββατο 17/11, σε οκτώ μέρες! Δεν χαλάνε ποτέ αυτά (γέλια). Φαγοπότι, χαβαλές, κρασοκατάνυξη, τούρτες, στοιχηματοκουβέντα, όλα μέσα. Ως πέρυσι το δηλώνατε στο forum. Πλέον, στο e-mail.

Γιά να μην γίνει χαμός με τις συνδρομές, στέλνετε ΜΟΝΟ στο [email protected]. Σε ΑΥΤΟ το e-mail περιμένω το συντομότερο (μόλις οκτώ μέρες είναι) τη δήλωση συμμετοχής σας.

Το ιδανικό θα είναι ως την Τετάρτη το βράδυ να ξέρω συμμετοχές/κόσμο, να κανονίσω με το μαγαζί. Που θα γίνει; Σε…παλιό λημέρι! Ούζου Μέλαθρον! Καρύπη 21 (ξέρετε, στον πεζόδρομο δίπλα στην Βενιζέλου), κέντρο Θεσσαλονίκης, ώρα 21.00 το βράδυ! Τώρα, περισσότερο από ποτέ, θέλουμε να βρεθούμε από κοντά με όλους σας. Και..είστε πολλοί, πέρυσι έσπασε ρεκόρ, πάμε να το ξανασπάσουμε! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, περιμένω τα e-mail σας, το Σάββατο 17/11 από κοντά!

Παλαιότερα Editorials