274

Tzini

‘Ηρθαν οι Άραβες να πάρουν τα παιδιά μας!

Φίλες και φίλοι του Betsellers, καλησπέρα σας! Καταρχάς μιας και ο Αύγουστος κοντοζυγώνει και θα μηδενιστούν οι κάβες μας, να πω και γω με τη σειρά μου δυο λόγια για τη χρονιά που μας πέρασε αλλά και αυτήν που θα έρθει. Αρχικά θα σας παραθέσω την τελευταία παράγραφο από το περσινό κείμενο απολογισμού.

“Tέλος, αυτό που σηκώνει συζήτηση είναι ότι σχεδόν όλα τα τρίξι (και ήταν αρκετά) είχαν ελάχιστες επιστροφές, όμως κάποια δυνατά μονά των 5-8 μονάδων και οι δυάδες με τα φαβορί μας βρίσκουν και για τη δεύτερη χρονιά του Tzini στο Betsellers, με θετικό πρόσημο.

Χαίρομαι που δεν χάσαμε άλλα προσωπικά δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος από τη σεζόν, αλλά γνωρίζω τι πρέπει να αλλάξει να για να πάμε ακόμα καλύτερα.”

Ναι μεν είχαμε θετικό πρόσημο και πέρσι, αλλά όχι τόσο όσο θα ήθελα και αξίζαμε. Αυτό προσπάθησα να βελτιώσω φέτος και νομίζω ότι πήγε καλά. Την διαφορά με πέρσι λοιπόν την έκαναν τα κόμπο ειδικά στα πρωταθλήματα της Αφρικής όπου τα Χ έχουν λίγο μεγαλύτερο ποσοστό επαλήθευσης από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Έτσι λοιπόν, αγοράζαμε καλύτερες τιμές σε μονά, ανέβηκε ο μέσος όρος απόδοσης των μπετ, τα τρίξι μας παρόλο που αρχικά προσπάθησα να τα μειώσω δεν το έκανα εν τέλει, διότι μπήκαν και τα κόμπο μέσα σε αυτά.

Αυτές που περιορίστηκαν τελικά ήταν οι δυάδες φαβορί και ο λόγος είναι ότι με τα κόμπο οι δυάδες φαβορί έγιναν τρίξι, πάτεντ γιατί πολύ απλά είχαν μεγαλύτερη απόδοση και μας έπαιρνε να πάμε σε αυτή την τακτική.

Στην ουσία προσπάθησα να εκμεταλλευτώ περισσότερο την εξειδίκευση μου στις Αφρικανικές ομάδες, διαβάζοντας τα παιχνίδια στο μέγιστο δυνατό βαθμό που γινόταν. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η Tanger, η οποία με μόλις 2 βαθμούς στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος του Μαρόκου, έκανε μεταγραφές, άλλαξε σχεδόν η μισή ομάδα της και αυτό εμείς το ξέραμε από το πρώτο ματς που έδωσαν και παίξαμε σε πολύ μεγάλες τιμές.

Η αλήθεια είναι ότι τους πήρε κάνα δίμηνο τους μπουκ να καταλάβουν τι παίζει με την Tanger και τους ευχαριστούμε πολύ!

Η δράση όμως ακόμα δεν έχει σταματήσει με τις Wydad, Raja, Zamalek, Esperance αλλά και άλλες να πηγαίνουν στη Σαουδική Αραβία για να συμμετάσχουν στο Arab Cup. Εκεί θα βρουν απέναντι τους τις Al-Nassr, Al-Ittihad, Al-Hilal ή αλλιώς την ομάδα του Ρονάλντο (και του Μανέ πλέον), του Μπενζεμά, και του Χορχε Ζεσους! Παράλληλα όμως αυτές οι ομάδες παίζουν και φιλικά κόντρα σε μεγάλες ευρωπαίες ομάδες και οι αστέρες παίζουν εκεί και όχι στο Arab Cup για τους προφανής λόγους που όλοι φαντάζεστε.

Γενικά, το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας έχει μπει ήδη στο ραντάρ του Tzini και θα ακολουθήσει αφιέρωμα λίγο πριν την έναρξη του πρωτάθληματός τους, σε 10 μέρες. Αν και η μέχρι πρότινος στοιχηματική προσφορά του πρωταθλήματος από τις εταιρείες ήταν στην καλύτερη παρόμοια με τα πρωταθλήματα τις Αφρικής, αυτό λογικά θα αλλάξει.

Ήδη η ζήτηση για τα τηλεοπτικά είναι μεγάλη σχεδόν σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες, όπως αντίστοιχα μεγάλο περιμένω να είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον της λίγκας αυτής. Εμείς εδώ βέβαια δεν θα αλλάξουμε κάτι στον τρόπο που ποντάρουμε, μην περιμένετε να δείτε μπετ τύπου δυάδα anytime Ronaldo-Benzema στο 2,50 και σουτ Μανέ και over 2.5 τάκλιν Brozovic.

Θα παραμείνουμε πιστοί στην φιλοσοφία μας ακόμα και αν πάει όλη η Ευρώπη να παίξει εκεί. Τώρα που το σκέφτομαι, ο μόνος τρόπος να αλλάξει η φιλοσοφία του Betsellers είναι να έρθουν να μας πάρουν οι Άραβες, οπότε Bill το νου σου!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini