1270

Μάκης Μηνδρινός

Η φιλοσοφία δεν αλλάζει

Χαιρετώ! Ότι ήταν ένα καλό στοιχηματικά Σ/Κ αυτό που πέρασε όλοι το γνωρίζετε, προσωπικά χαίρομαι περισσότερο που ήρθαν οι καλές νίκες μία εβδομάδα μετά τη στήλη με τίτλο «Υπομονή». Θυμάστε, ίσως, ότι εκείνο το Σάββατο δεν παίξαμε τίποτα. Σάββατο με φουλ Αγγλίες και δεν ακουμπήσαμε!

Και μία εβδομάδα μετά σκάνε αυτά που έσκασαν.

Υπομονή, timing, διαχείριση και όλα τα σχετικά. Πιο σημαντικά πολλές φορές ακόμα και από τα ματς που θα επιλέξεις για να παίξεις. Αυτό είναι και το νόημα εδώ στο Betsellers, γι’ αυτό συνεχίζουμε να γράφουμε και να κάνουμε παρέα με όλους εσάς.

Όλα αυτά σε μια εποχή που τα στοιχηματικά σάιτ είναι άπειρα, που οι προτάσεις πέφτουν σαν βροχή από παντού, που τα προγνωστικά μπορείς να τα βρεις και δωρεάν, που πλέον οι δημοσιογραφικές σχολές δεν βγάζουν δημοσιογράφους αλλά «στοιχηματογραφιάδες», πολύ απλέ επειδή το στοίχημα έχει γίνει μόδα.

Αυτά τα ολίγα. Η φιλοσοφία δεν αλλάζει, είτε προερχόμαστε από βαριές ήττες είτε από καλές νίκες. Ιδια είναι η προσέγγιση, ίδιος ο τρόπος.

Πάμε στα φρέσκα, έχουμε πάλι εμβόλιμες στις μικρές κατηγορίες, ενώ ακολουθεί Κύπελλο Αγγλίας το Σ/Κ (μπαίνουν οι ομάδες Λιγκ 1 και Λιγκ 2) και αμέσως μετά διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Ανάσα για όλους θα είναι αυτή η διακοπή. Πάμε να δούμε τι κρατάμε στα μεσοβδόμαδα.

Στοίχημα

Στην Τσάμπιονσιπ δεν υπάρχει ξεκάθαρο σημείο. Εκανα κάποιες σκέψεις για Σουόνσι (4,00) στη Μπρέντφορντ, για Χάντερσφιλντ (2,75) στο εντός με τη Μπρίστολ Σίτι και για Ντέρμπι (2,30), η οποία γυροφέρνει τη νίκη, ήταν βελτιωμένη στα τελευταία και αύριο υποδέχεται την ΚΠΡ.

Στη Λιγκ 1 κάνει… μπαμ η Ρότσντεϊλ, η οποία είναι τέσσερα ματς αήττητη (2-2-0), οι ισοπαλίες ήταν κόντρα σε Σάντερλαντ και Μπρίστολ Ρόβερς (καλές και οι δύο δηλαδή) και τώρα δίνει 4,75 στην έδρα της ουραγού Οξφορντ. Η οποία έχει 4 ήττες στα 5 τελευταία, αλλά βέβαια ήταν και οι τέσσερις εκτός έδρας.

Στη Λιγκ 2 υπάρχει ένα ακόμα λαθάκι, είναι το διπλό της Λέιτον Οριεντ στην έδρα της Φόρεστ Γκριν, με την απόδοση να είναι στο 4,50.

Αναφέρω τα δεδομένα που ισχύουν γενικά για τις δύο ομάδες και μετά θα πούμε και γι’ αυτά που ισχύουν αυτή τη στιγμή. Γενικά, λοιπόν, η Φόρεστ Γκρίν είναι μια ομάδα που κάνει σταθερά βήματα μπροστά και που φέτος συγκαταλέγεται στα φαβορί για τα πλέι οφ. Καλή ομάδα, δουλεμένη, αρκετά σφιχτή αμυντικά. Η Λέιτον ξεκίνησε με στόχο μία άνετη σεζόν.

Από τις καλές μικρομεσαίες της Λιγκ 2.

Τα τωρινά δεδομένα είναι ότι η Φόρεστ Γκριν δεν έχει βρει σε καμία περίπτωση ρυθμό, προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα στην Τσέλτεναμ (2-1), ενώ οι μόνες εντός έδρας νίκες της μέχρι τώρα ήταν κόντρα στην προβληματική Στίβενεϊτζ (1-0) και απέναντι στην επίσης μετριότατη Γκρίμσμπι (1-0). Η Λέιτον έχει ήδη τρία διπλά σε πέντε εξόδους, αήττητη στα τέσσερα τελευταία (3-1-0), ενώ στο τελευταίο συνέτριψε με πολύ καλή εμφάνιση τη Μπόλτον (4-0), με το ένα γκολ να είναι ομορφότερο από το άλλο.

Τέλος, υπάρχει μια κόντρα μεταξύ τους που αναπτύχθηκε πέρσι τέτοια εποχή στο μεταξύ τους ματς, με τους πάγκους να… έρχονται στα χέρια και τους ανθρώπους της Λέιτον να κατηγορούν δημόσια τον προπονητή της Φόρεστ Γκριν, Μαρκ Κούπερ, ότι δεν σεβάστηκε τον πρώην προπονητή της Λέιτον, Τζάστιν Εντιμπουργκ, ο οποίος έχασε τη ζωή του λίγο μετά την άνοδο της Λέιτον από τη Νάσιοναλ Λιγκ στη Λιγκ 2… Να πούμε, επίσης, πως ήδη η Λέιτον έχει κερδίσει μια φορά στην έδρα της Φόρεστ Γκριν, τον Σεπτέμβρη στο Λιγκ Καπ (1-2).

Στο 4,50 το διπλό, στο 3,25 το draw no bet, αυτή είναι η μοναδική μου επιλογή στο μεσοβδόμαδο. Τα λέμε ξανά την Παρασκευή.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος