169

Tzini

Κάποτε στη… Νότιο Αφρική!

Απρόσμενα καλός πρώτος τελικός στο Μαρόκο, με το 2-1 της Wydad να αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την αυριανή ρεβάνς στην Πρετόρια. Απρόσμενα καλή ήταν και η Raja που κέρδισε με 2-0 τη FUS, ενώ εντελώς απρόσμενο ήταν το 0-4 της National Bank στην Αίγυπτο. Χίλιες φορές πάντως να χάνουμε καθαρά όπως τώρα και όχι με την ψυχή στο στόμα!

Θα είμαι λίγο συνοπτικός σήμερα καθώς πέρασε η ώρα και έχουμε αρκετά δρομολόγια στο πρόγραμμα του ΣΚ! Αρχικά θα είμαστε στο Μαρόκο που έχουμε αρκετά ντερμπάκια, όχι παραδοσιακά, αλλά αναλογικά με τις δυναμικότητες των ομάδων.

FUS-Berkane το πρώτο, Safi-FAR το δεύτερο μέσα στη μέρα με τη Safi να επιστρέφει στη φυσική της έδρα για πρώτη φορά φέτος, και ένα αυριανό μεταξύ δύο πανέμορφων πόλεων του Μαρόκου, το Agadir-Tanger. Και στα τρία αυτά ματς πρώτο σημείο είναι η ισοπαλία. Καμία από τις 6 αυτές ομάδες δεν θέλει με τίποτα να χάσει και παράλληλα καμία από αυτές δε θα πει όχι σε μια ενδεχόμενη ισοπαλία.

Στα δύο πρώτα περιμένω να έχουμε γκολ, ενώ στο Agadir δε θα μου κάνει εντύπωση ένα 0-0. Αφήνω στην άκρη το Μαρόκο και πάμε στη Μέκκα, στην Σαουδική Αραβία.

Εκεί θα βρούμε σήμερα το παρεάκι του Ronaldo και του Mane αλλά και μια πολύ ανεμική γηπεδούχο την Al Wehda του Δώνη! Η ομάδα του ο ορισμός του “όσα βάλουμε και όσα φάμε” καθώς σε 12 ματς έχουν σκοράρει 22 γκολ και έχουν δεχθεί 24.

Φυσικά και όλες οι τιμές σχετικά με τα γκολ είναι στα τάρταρα όμως εμείς έχουμε τον τρόπο να βρίσκουμε value bets ακόμα και έτσι. Καταρχάς το g/g ημιχρόνου στο 3,75 είναι μεγάλο για τα δεδομένα του αγώνα. Από κοντά και το g/g και στα δύο ημίχρονα στο 10,00 που είναι και αυτό εξαιρετικά μεγάλο αλλά και η έμπνευση μου με το 2-4 anytime score στο 29,00!

Και πάμε στη ρεβάνς του πρώτου τελικού της African Football League στη Νότιο Αφρική.

Φυσικά και ο Infantino δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη γιορτή που τόσο πολύ προσπάθησε να φέρει και στην Ευρώπη με μια ενιαία ευρωπαϊκή λίγκα αλλά προς το παρόν θα αρκεστεί με την αφρικανική. Προφανώς και ένας τέτοιος τελικός δεν έχει να μας δώσει κάποιο value bet, το σετ τιμών είναι ολόσωστο και μεις θα πάμε πάλι όπως και τις ρεβάνς των ημιτελικών με το να κριθεί στα πέναλτι.

Το εκτός έδρας γκολ είναι σε ισχύ όπως είπαμε, οπότε ο μόνος τρόπος να πάμε εκεί είναι με το ακριβώς ίδιο σκορ με τον πρώτο αγώνα, με το 2-1 δηλαδή που το βρίσκουμε κάπου στο 8,50.

Συνοψίζοντας λοιπόν λίγο πριν πάρω τους δρόμους πάλι, έχουμε τα τρία Χ στο Μαρόκο, τα δύο τα περιμένω με γκολ αλλά θα πάω με τα απλά Χ σε ένα trixie. Στη Σαουδική έχουμε το g/g ημιχρόνου του Δώνη κόντρα στον Ρονάλντο συν τα δύο ακόμα fun bets με το g/g και των δύο ημιχρόνων και το σκοράκι και τέλος άλλο ένα fun bet με σκοράκι στον μεγάλο αυριανό τελικό!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini