967

Editorials

Καλό μήνα και καλή…σύναξη!

Η μετακίνηση του Μέσι στην Παρί, ή η…πόρτα της Παρί στην Ρεάλ γιά Εμπαπέ ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση στην μεταγραφική περίοδο που έληξε χθες βράδυ; Τολμώ να πω το δεύτερο, γιατί ποτέ δεν υπήρξε ως σήμερα ομάδα που να αρνήθηκε προσφορά 220 εκατομμυρίων. “Ζουμερός” ήταν όπως και να έχει ο φετινός Αυγουστος, δεν μετακινούνται κάθε μέρα οι Μέσι και Ρονάλντο.

Καλό μήνα, καλό Σεπτέμβρη, τα λέμε από εδώ, σε “ελεύθερο” κείμενο και γιά τους μη συνδρομητές. Προφανώς βρισκόμαστε σε χαλαρές στοιχηματικά μέρες ελέω Εθνικών, αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα, σε 10 μέρες. Ουσιαστικά-γιά να είμαστε ακριβείς- σε 10 μέρες ξεκινάει το “σοβαρό” στοίχημα. Οι κάβες και η σαιζον έχουν ανοίξει και στο Betsellers εδώ και ένα μήνα, αλλά ο Αυγουστος ήταν διερευνητικός.

Οχι…ότι πήγε άσχημα, μιά χαρά ήταν και κέρδη ήρθαν! Αλλά τα bets ήταν χαμηλά, ήταν “τροχειοδεικτικά”. Τώρα όμως που έφυγε το καλοκαίρι (θεωρητικά), που τέλειωσαν οι διακοπές, που τέλειωσαν οι μεταγραφές, που έχουμε άποψη γιά τις ομάδες αφού έχουν παίξει από δύο ως και πέντε ματς η καθεμιά, το πράγμα αλλάζει. Από 11/9 σοβαρεύει. Μόλις φύγει το break γιά τις Εθνικές.

Εξάλλου, δεν ξαναρχίζουν μονάχα τα πρωταθλήματα στις 11 του μηνα, λίγα 24ωρα μετά, στις 14, ξεκινάνε και τα ευρωπαϊκά ματς στην φάση των ομίλων! Οπότε…φουντώνει χοντρά το παιχνίδι.

Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά το καλοκαίρι σας, να γεμίσατε μπαταρίες, να έχουμε μιά σαιζόν σαν την περσινή (μιλώντας στοιχηματικά), μιά σαιζόν…εντελώς διαφορετική (μιλώντας εξωστοιχηματικά), να μην τραβήξουμε τα περσινά ζόρια.

Εμείς εδώ στο Betsellers είπαμε, παίζουμε μεν, όλοι είμαστε στις επάλξεις, αλλά πρωτίστως μελετάμε. Γιατί αν η μετακίνηση πχ του Σαούλ στην Τσέλσι ή του Γκριεζμάν πίσω στην Ατλέτικο “μεταφράζονται” εύκολα, αλλά οι τρεις προσθήκες τελευταίας στιγμής ας πούμε στην Νότιγχαμ ή στην Μπρίστολ Ρόβερς δεν είναι και το πιό εύκολο να εκτιμηθούν.

Ξεκινήσαμε καλά τον Αυγουστο, αλλά επειδή τώρα θα…σοβαρευτούμε και θέλουμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα, πέφτει πολύ διάβασμα!

Σε ότι αφορά στο site, η πρώτη ανακοίνωση έρχεται γιά…φαγοπότι! Μας έλειψε, σας έλειψε, μιά συνήθεια που είχε γίνει λατρεία, η σύναξή μας. Την οποία πέρυσι στερηθήκαμε. Φέτος, αισιοδοξώ ότι όλα θα πάνε κατ’ευχήν, θα φάμε και θα πιούμε και θα το χαρούμε (σε εξωτερικό χώρο).

Και το ανακοινώνουμε εδώ δημόσια γιατί η σύναξη ΔΕΝ αφορά μονάχα στα μέλη. Αφορά σε όλους. Και τους μη συνδρομητές.

Οπότε, ανακοινώνουμε από τώρα, 11/9 Σάββατο, ώρα 9 το βράδυ, στο γνωστό “στέκι” στην Πεύκη, ταβέρνα “Τα Πεύκα”, Χαιμαντά 34, θα φαμε και θα πιούμε (όσο αντέχουμε) και σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ, μέλη και μη μέλη! Γιά να μας κάνετε τη ζωή πιό εύκολη, όσοι αποφασίσετε να έρθετε στείλτε κι ένα e-mail στο [email protected] να ξέρουμε πόσα τραπέζια θα κλείσουμε! Μην το αμελήσετε! Και e-mail να στείλετε και να έρθετε να τα πούμε από κοντά, γιατί το Betsellers πάντα ήταν μιά τεράστια παρέα και το γνωρίζουν άπαντες αυτό. Και μετά, όλα να πάνε καλά, κατά τα μέσα-τέλη Οκτώβρη, θα γίνει κι άλλη σύναξη, στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από τη σύναξη, μένουν κάτι τεχνικά ζητήματα (που θα λυθούν) γιά να ανακοινώσουμε και την έναρξη του Betsellers Radio.

Αυτό, μιάς και αφορά μόνο στα μέλη/συνδρομητές, θα το μάθετε από το twitter. Εντός του μήνα θα είναι πάντως, αυτό είναι βέβαιο.

Αρα, τώρα είμαστε κομπλέ. Και οι Λίγκες ξεκινάνε φουλ μετά τις 11 του μήνα και σύναξη θα κάνουμε και έρχεται σύντομα και το Betsellers Radio κάθε Παρασκευή με φουλ ανάλυση του κουπονιού.

Γιά μιά ακόμα φορά ευχές γιά καλό μήνα, σας περιμένουμε και στη σύναξη και στο site, ελάτε στην ομάδα, να’στε σίγουροι ότι δεν θα το μετανοιώσετε! Ενδέκατη σαιζόν Betsellers φέτος, επτά ως ελεύθερο και τρία ως συνδρομητικό, όλοι γνωρίζουν τι προσφέρουμε, όλοι γνωρίζουν σε τι διαφέρουμε, όλοι γνωρίζουν τι παρέα έχουμε.

***Μερικές βασικές υπενθυμίσεις/οδηγίες: Τα ήδη μέλη στα οποία έχει λήξει/λήγει σύντομα η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί «ανανέωση».

Τα στοιχεία τους υπάρχουν ήδη. Τυχόν νέα μέλη, πατάνε «εγγραφή». Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι η ίδια για όλους: Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς κινείστε και πληρώνετε μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή χωρίς δική μας παρέμβαση.

Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση (σε κατάστημα ή με e-banking), παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μια φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω e-banking) στο [email protected]. ΒΑΣΙΚΟ αυτό, για να γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση λογαριασμού από εμάς πριν καν δούμε την κατάθεσή σας.

Παλαιότερα Editorials