938

Editorials

Καλό μήνα και…τα λέμε Θεσσαλονίκη!

Καλό μήνα, καλό Οκτώβρη! Είμαστε (και) εδώ, γιατί από εδώ τα λέμε με όλους. Εντός Betsellers αυξανόμαστε και πληθαίνουμε και πολύ καλά περνάμε θα έλεγα (με κέρδη μεσοβδόμαδα), κάθε βράδι στο chat η παρέα είναι μοναδική πανελλαδικά, ενώ δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω όσους ανανέωσαν τη συνδρομή τους τον Σεπτέμβρη ή έκαναν νέα συνδρομή. Σπάσαμε…ρεκόρ τον μήνα που πέρασε και αυτό μας κάνει να καμαρώνουμε, σημαίνει ότι κάτι (εξακολουθούμε να) κάνουμε καλά.

Ξεκινήσαμε πλέον και τις εκπομπές μας στο Betsellers Radio, κάθε Παρασκευή απόγευμα σταθερά, αναλύουμε όλο το κουπόνι. Αρα κινούμαστε σε φουλ ρυθμούς, οι οποίοι απλώς θα πέσουν λιγάκι από Δευτέρα μιάς και θα έχουμε διακοπή ελέω Εθνικών ομάδων. Χορτάσαμε και μπάλα μεσοβδόμαδα, χαρήκαμε γιά την κάθε Σέριφ, στο Betsellers πάντα θα είμαστε με τους μικρούς Δαυίδ (και ποδοσφαιρικά και στοιχηματικά), ποτέ με τους Γολιάθ (οι οποίοι -σταθερά-καταστρέφουν τον κόσμο που τους ποντάρει).

Τι μας λείπει λοιπόν; Κάτι μας λείπει. Και ξέρουμε τι είναι. Μα φυσικά να βρεθούμε στη Θεσσαλονίκη με όλους τους φίλους μας! Στην Αθήνα φάγαμε, ήπιαμε, γελάσαμε, αλλά στην Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα η καρδιά του Betsellers πάντα χτυπάει δυνατά. Και το καταλάβαμε ειδικά πέρυσι που λόγω lock down δεν έγινε σύναξη. Μας έλειπε και σας έλειψε.

Φέτος λοιπόν…δεν χάνεται η σύναξη. Αεροπορικά εισιτήρια έχουν βγει, μαγαζί έχει κλειστεί. Ας ανακοινώσουν όσα (αστεία) lock down θέλουν. Εχουμε και λέμε λοιπόν:

Σάββατο 16 Οκτώβρη. Κατά τις 9 το βράδυ. Ταβέρνα “Τα Βλάχικα”, στην Καλαμαριά, Σοφούλη 74. Μπορεί να μην πήγαμε στο κέντρο της πόλης αλλά όλοι ξέρετε που είναι το ραντεβού μας, πανεύκολη πρόσβαση.

Στα “Βλάχικα” λοιπόν, που είναι εξπέρ στις σούβλες (μην έρθετε φαγωμένοι), στις 16 του μήνα! Και φυσικά αναφέρομαι και στους ΜΗ συνδρομητές τώρα, εξού και το ανοιχτό Editorial.

Σημείωση σημαντική: Εχουμε κανονίσει να κάτσουμε στον ημιυπαίθριο του μαγαζιού, όχι μέσα. Γιά κάποιους που τυχόν φοβούνται τον κορωνοϊό ή είναι ανεμβολίαστοι.

Ομως, αν κάνει κρύο ή βρέχει (αυτό δεν μπορούμε να το ελέγξουμε), κατεβάζει διαφανείς τέντες. Και -δυστυχώς- η νομοθεσία άμεσα “μετατρέπει” τον ανοιχτό χώρο σε κλειστό! Οπότε αν τυχόν δείτε κρύο ή βροχή, οι ανεμβολίαστοι καντε και ένα rapid test. Μην έχουμε θέματα. Αν δείτε λιακάδες (μακάρι), δεν θα χρειαστεί τίποτα. Είπαμε, εμπόδια μπορεί να μπαίνουν, αλλά φέτος δεν μας σταματάει τίποτα.

Θα φάμε, θα πιούμε και αν τυχόν ισχύει ως τότε αυτό το αστείο lock down που απαγορεύει κυκλοφορία από τη 1 τη νύχτα, πάλι κάτι θα βρούμε να κάνουμε, εν ανάγκη ξαναβρισκόμαστε γιά καφέ Κυριακή πρωί (γέλια)!

Παράκληση: Πέρα από (τυχόν) rapid test οι ανεμβολίαστοι, παρακαλούμε όλοι όσοι έρθετε να μας στείλετε ένα e-mail στο [email protected] γιά να δηλώσετε συμμετοχή. Μας κάνετε τη ζωή πιό εύκολη σε σχέση με την ταβέρνα, με τα τραπέζια που θα καβατζάρουμε! Μην το αμελήσετε αυτό.

Τιποτα άλλο, με τα μέλη τα…λέμε μέσα (έχουμε και ράδιο σε λίγες ώρες), με τα μη μέλη ελπίζω να τα πούμε σύντομα εντός Betsellers ή στη σύναξη! Ολοι καλοδεχούμενοι, πάνω από όλα είναι η φιλία μας που κρατάει πολλά χρόνια.

***Μερικές βασικές υπενθυμίσεις/οδηγίες: Τα ήδη μέλη στα οποία έχει λήξει/λήγει σύντομα η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί «ανανέωση».

Τα στοιχεία τους υπάρχουν ήδη. Τυχόν νέα μέλη, πατάνε «εγγραφή». Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι η ίδια για όλους: Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς κινείστε και πληρώνετε μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή χωρίς δική μας παρέμβαση.

Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση (σε κατάστημα ή με e-banking), παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μια φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω e-banking) στο [email protected]. ΒΑΣΙΚΟ αυτό, για να γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση λογαριασμού από εμάς πριν καν δούμε την κατάθεσή σας.

Παλαιότερα Editorials