1277

Μάκης Μηνδρινός

Καλύτερη η Τσάμπιονσιπ

Χαιρετώ! Με δύο γκολ στο τέλος των αγώνων, ένα από την Αμπερντίν και ένα από τη Νιουκάστλ, έφεραν το (μικρό) ποντάρισμά μου πίσω την Κυριακή. Δύο μπομπίτσες ήταν όπου το φαβορί όντως έσπασε, αλλά δεν πληρωθήκαμε γιατί έκατσαν στο Χ.

Όπως έγραψα και την Παρασκευή, η όλη φάση απαιτεί υπομονή. Είτε μιλάμε για την καθημερινότητά μας (που είναι βεβαίως και πιο σημαντική), είτε αφορά τη στοιχηματική σεζόν.

Τα δεδομένα είναι πρωτόγνωρα για όλους, το πρόγραμμα πολύ βαρύ για τις ομάδες, είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, να υπάρχουν εκπλήξεις κα γενικά να υπάρχει ένα θολό τοπίο, το οποίο φυσικά επηρεάζει και εμάς. Δεν είναι εύκολο να μελετάς υπό τέτοιες συνθήκες, σε κάποιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν καν δεδομένα για να πατήσεις.

Anyway, πάμε στα φρέσκα, κι άλλες εμβόλιμες μπροστά μας, συν βέβαια τη δεύτερη αγωνιστική σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Όπως γνωρίζετε, με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν μπλέκω ή μπλέκω σπάνια τα τελευταία χρόνια. Ειδικά όταν έχει μικρές Αγγλίες, το βάρος πέφτει εκεί και το ίδιο θα γίνει και σήμερα.

Στοίχημα

Μία γρήγορη τι μπήκε στην πρώτη διαλογή μου.

Από Τσάμπιονσιπ Ρέντινγκ (3,90), Στόουκ (3,00) και ένα μικρό φαβορί, η Μίντλεσμπρο (1,95). Από Λιγκ 1 Μπρίστολ Ρόβερς (3,80). Από Λιγκ 2 τίποτα. Από Νάσιοναλ Λιγκ την Τόρκι όσο ήταν αοουτσάιντερ (τώρα έχει γυρίσει φαβορί).

Ρέντινγκ και Στόουκ παίζουν σε Μπλάκμπερν και Σουόνσι αντίστοιχα και ταιριάζουν λίγο ως προς την προσέγγιση. Καταρχάς, καλώς η κακώς, η Ρέντινγκ αυτή τη στιγμή είναι μόνη πρώτη και αήττητη.

Μόλις η μία από τις δύο ομάδες της κατηγορίας που μετά από 7 αγωνιστικές είναι αήττητη. Εχει δεχθεί μόνο ένα γκολ έως τώρα. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν η Ρέντινγκ συνεχίσει να πηγαίνει… τρένο, προσωπικά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα αρχίσει να ξεφουσκώνει, όμως τώρα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι καλά και αυτό είναι δεδομένο. Και από τη στιγμή που το διπλό πλησιάζει στο 4,00 προκαλεί και είναι λάθος.

Καλή η Μπλάκμπερν, τη σέβομαι κυρίως όταν παίζει εντός έδρας (αν και χωρίς κόσμο όλα αυτά είναι να ‘χαμε να λέγαμε…), όμως στα τέσσερα τελευταία νίκησε μόνο την Κόβεντρι το Σάββατο, παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 14’ και ενώ έως τότε δεν υπήρχε σκορ. Το τελικό 4-0 δεν είναι για συμπεράσματα, από τη στιγμή που οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν νωρίς.

Νωρίτερα έχασε από Γουότφορντ και Νότιγχαμ και έμεινε στο 0-0 με την Κάρντιφ.

Η Στόουκ, στο άλλο ματς, φέτος έχει στόχο την άνοδο. Πέρσι έκανε μια κακή σεζόν, την έχει αφήσει πίσω της και ήδη από τις πρώτες αγωνιστικές δείχνει ικανή να πρωταγωνιστήσει. Εκτός έδρας όχι μόνο είναι αήττητη (2-1-0), δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Αν υπολογίσουμε όλα τα παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, μετά το 3-2 επί της Μπρέντφορντ το Σάββατο έφτασε τα 7 αήττητη, με πέντε νίκες στο διάστημα αυτό.

Η Σουόνσι εντός έδρας δυσκολεύεται αρκετά, μόνο τη Μίλγουολ κέρδισε έως τώρα, ζόρικα (2-1). Στο 3,00 το διπλό.

Η δε Μπρίστολ Ρόβερς έχει μπει καλά φέτος, το 1-0 στη Σριούσμπερι ήταν η τρίτη νίκη της στα τέσσερα τελευταία, γενικά δείχνει αρκετά σοβαρή. Προφανώς δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Χαλ την οποία υποδέχεται, όμως το 3,80 βάζει σε σκέψεις.

Πάντως, όταν βλέπω 3,90 τη Ρέντινγκ και 3,80 τη Μπρίστολ Ρόβετς, ΟΚ, πιο εύκολα παίζω Ρέντινγκ και ας είναι εκτός έδρας. Μιλάμε, επαναλαμβάνω, για την πρωτοπόρο της Τσάμπιονσιπ! Με αυτά τα δύο από της Τσάμπιονσιπ θα κινηθώ σήμερα και τέλος.

Αν αλλάξει κάτι θα γίνει update, διαφορετικά νέα στήλη πιθανότατα την Παρασκευή…

ΥΓ.

Τα λέμε, όποιος θέλει, στις 17:00 και εδώ (https://www.twitch.tv/search?term=kingbetgr), σε live εκπομπή για στοίχημα, όπου θα κάνω guest εμφάνιση με τους υπόλοιπους της kingbet. Ελάτε, πλάκα θα έχει!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος