1996

Μάκης Μηνδρινός

Κλείσαμε και σας περιμένουμε!

Είναι συγκινητικό αυτό που γίνεται από την Τρίτη το βράδυ. Από τη στιγμή δηλαδή που ανακοινώθηκε ότι το Betsellers περνάει στην εποχή του συνδρομητικού. Πριν ακόμα «κλειδώσει» έσκαγαν η μία εγγραφή μετά την άλλη, ενώ χθες έγινε πραγματικά ο χαμός! Κάθε αρχή και δύσκολη, το ίδιο κι εδώ, ελπίζω να μας συγχωρέσετε κάποια μικροπροβληματάκια που προέκυψαν τις προηγούμενες ώρες.

Ο στόχος του καλού είναι το καλύτερο, αυτό είναι που λέγαμε πάντα εδώ στο betsellers. Όπως λέγαμε και λέμε, ότι τα πόδια ό,τι και να γίνεται – είτε μιλάμε για ευχάριστα είτε για δυσάρεστα πράγματα – πρέπει να μένουν καρφωμένα στη γη. Και μπορεί το site να είναι στοιχηματικό, αλλά προφανώς δεν αναφέρομαι μόνο στο στοίχημα. Όπως κάθε μέρα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι και να μαθαίνουμε από τα λάθη που κάνουμε για το συμφέρον όλων μας, έτσι θα επιχειρούμε εδώ με το υπόλοιπο team να ξαναφέρουμε παιδιά στο betsellers που για τους δικούς τους λόγους δεν μπόρεσαν από την πρώτη μέρα να συνεχίσουν μαζί μας.

Αλλά, όπως και να έχει, ήταν συγκινητική η στήριξή σας στις πρώτες ώρες που το betsellers έγινε συνδρομητικό.

Και το ευχαριστώ είναι πραγματικά πολύ λίγο!

Πάμε στα δικά μας. Πάμε στα αμιγώς στοιχηματικά. Η πρώτη νίκη στο νέο betsellers ήρθε με ισοπαλία (πρώτο σοκ) στο Τσάμπιονς Λιγκ (δεύτερο σοκ)! Το γράφω έτσι γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι σπάνια παίζω Τσάμπιονς Λιγκ και ακόμα πιο σπάνια παίζω ισοπαλίες.

Το έχουμε ξαναγράψει. Αν κρίνουμε ότι ένα σημείο έχει αξία, το κοιτάζουμε σοβαρά. Και από ‘κει και πέρα, ανάλογα με τις προϋποθέσεις που υπάρχουν, αποφασίζουμε αν θα παίξουμε ή όχι.

Πάμε στα σημερινά, στα του Γιουρόπα Λιγκ. Ανέφερα από την Τρίτη τη Ρέιντζερς, την Κράσνονταρ και δύο ματς για γκολ, σε Μάλμε – Σάρπσμποργκ και Λεβερκούζεν – Ζυρίχη.

Πάμε να δούμε που βρισκόμαστε σε ό,τι αφορά τις αποδόσεις: Κράσνονταρ πλέον στο 1.65, Ρέιντζερς στο 3.60 (2.50 το dnb), το over της Μάλμε στο 2.00, το goal/goal και over στο Λεβερκούζεν στο 2.02 (και το over 3,5 στο 2.14).

Και δύο λόγια για το καθένα: Η Ρέιντζερς είναι αήττητη στην Ευρώπη σε 11 ματς, είναι πολύ οργανωμένη πίσω από τότε που την ανέλαβε ο Τζέραρντ, τη στιγμή που η Σπαρτάκ αγωνιστικά δεν είναι στα καλύτερά της, είναι να αλλάξει προπονητή, έρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα (1-2 από Ουράλ), γενικά υπάρχουν προβλήματα.

Περιορίστηκαν ως ένα βαθμό με την επιστροφή κάποιων από τους τραυματίες. Για την Κράσνονταρ νομίζω δεν έχει νόημα να επεκταθούμε περισσότερο, καθώς πλέον ο άσος δεν παίζεται στο 1.65.

Στο Λεβερκούζεν – Ζυρίχη τα στατιστικά των δύο ομάδων μιλούν από μόνα τους, ενώ στο Μάλμε – Σάρπσμποργκ θεωρώ ότι θα έχουμε γκολ λόγω της επιθετική εικόνας που βγάζουν οι Σουηδοί όταν παίζουν στο γήπεδό τους.

Τα 6 από τα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις ήταν over. Goal/goal και over ήταν και τα 5 από τα 7 τελευταία εκτός της Σάρπσμποργκ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τι παίζουμε; Μια δυάδα με over: στη Γερμανία κρατάω το over 3,5 (2.14) και στη Σουηδία το απλό over (2.00). Στο 4.28 η απόδοση της δυάδας.

Αυτά τα ολίγα. Θα το βλέπετε αρκετά συχνά πλέον αυτό, να είναι δηλαδή οι στήλες μικρότερες αλλά συχνότερες.

Τα λέμε ξανά αύριο Παρασκευή, με Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονσιπ και Κύπελλο Αγγλίας (όπου μπαίνουν οι ομάδες της Λιγκ 1 και της Λιγκ 2).

 

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος