735

Thassios

Κόμπο , γκολ και θέαμα από αδιάφορες

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Δεν ανοίχτηκα πολύ μεσοβδόμαδα αφού δεν ”έλεγε” κάτι το κουπόνι και όπως φαίνεται καλά έκανα. Στο ματς της Ατλέτικο ήταν πολύ κακή στη τελική προσπάθεια η Έλτσε με αποτέλεσμα να μην σκοράρει και έτσι να μην ανάψει το ματς στο 2ο ημίχρονο. Στη δυάδα έγινε το απίστευτο για να μην πάρουμε το anytime στην Ολλανδία , όχι βέβαια πως θα είχε μεγάλη σημασία αφού το βράδυ οι Αγγλίδες ήταν πολύ μέτριες έως κακές θα έλεγα.

Σιγά σιγά σβήνουν οι μηχανές σε μια χρονιά που πήγε πολύ χάλια , αλλά αυτό είναι κάτι που θα τα πούμε στο τέλος στον απολογισμό. Οριακά βρίσκω παιχνίδια που με ελκύουν στο να ρίξω βάρος. Αντιθέτως έχουμε πολλές αδιάφορες πλέον η αρκετά παιχνίδια που ενδιαφέρεται μόνο μία και οι αποδόσεις είναι πετσοκομμένες. Οπότε με ένα τσεκ δεν έχω ξεχωρίσει κάποιο ματς που να μου αρέσει πολύ.

Γι αυτό θα επιλέξω σήμερα ένα δρόμο που συνηθίσω τις τελευταίες αγωνιστικές.

Θα πορευτούμε με παιχνίδια που παίζουν αδιάφορες ή με μονόπλευρο ενδιαφέρον και θα ποντάρουμε σε γκολ και θέαμα. Δηλαδή πολλά γκολ ή ανατροπές που μπορεί να βγούνε μέσα από τη μελέτη αυτών των παιχνιδιών. Για να σας βάλω λίγο στο νόημα. Ας ξεκινήσουμε!

Θα πάω στη Γαλλία όπου θα σταθώ σε δύο παιχνίδια.

Ξεκινάω από Λυών – Ναντ όπου βλέπω λαθάκι στην απόδοση του διπλού. Δύο ομάδες ισόβαθμες με την Λυών να είναι λίγο στα χαμένα. Έχασε από τη Μετς ενώ υπάρχει και εσωτερική φαγωμάρα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το διπλό το βλέπω στο 5,8. Από εκεί και πέρα είναι επιθετικές και οι δύο ομάδες και θεωρώ ότι θα σκοράρουν και οι δύο. Το 2 + g/g στο 9 είναι κάτι που μπορεί να παιχτεί.

Μετά πάω στο ματς της Μετς με την Ανζέ που είναι μονόπλευρο το ενδιαφέρον αφού η οι γηπεδούχοι θέλουν το ματς για να ελπίζουν για τα πλέι οφ. Η Ανζέ αδιάφορη και με τον προπονητή της να έχει περάσει σαν παίκτης από τη Μετς ένα φεγγάρι (3 χρόνια σχεδόν με 24 γκολ). Στο πρώτο γύρο είχαμε ανατροπή υπέρ της Ανζέ ενώ και το 2018 τον Μάιο σε παρόμοια κατάσταση στη βαθμολογία είχαμε ανατροπή μέσα στην Μετς υπέρ της Ανζέ.

Μου αρέσει το 2/1 εδώ από το να παίξω ξερό άσσο.

Αυτά τα δύο ξεχώρισα από τη Γαλλία. Πάμε λίγο στη Γερμανία όπου έχουμε τη τελευταία αγωνιστική.

Ξεκινάω από το Μάιντζ – Φρανκφούρτη που είναι τοπικό ντερμπάκι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν το μυαλό τους στο σημερινό ματς. Τη ερχόμενη εβδομάδα παίζουν τελικό Europa League και όλοι προετοιμάζονται γι αυτό το παιχνίδι.

Σήμερα θα το πάνε όσο πιο χαλαρά γίνεται και το μονό που θεωρώ ότι μπορεί να καταφέρουν είναι να προηγηθούν στο σκορ. Από εκεί και πέρα η Μάιντζ θα τρέξει πιο πολύ στο παιχνίδι και μπροστά στο κοινό της θα θέλει να κερδίσει το ντέρμπι. Συνεπώς βλέπω μια πιθανή ανατροπή εδώ κάτι που έχει γίνει το 19′ , το 17′ , και το 15′ σαν παράδοση.

Καλό και το anytime score 2-1.

Τα ίδια βλέπω και σε Γκλάντμπαχ – Χόφενχαιμ που μπορεί να δούμε πολλά γκολ αλλά και ανατροπές. Οι αποδόσεις είναι πετσοκομμένες βέβαια και δεν βλέπω κάτι καλό που να μου αρέσει. Στο αδιάφορο ματς της Άουγκσμπουργκ με την Γκρόιτερ έχουμε την φιλοξενούμενη να είναι η ομάδα με τις περισσότερες ανατροπές εκτός έδρας (τρία 2/1 εκτός) , οπότε παίζει κι εδώ πολύ η ανατροπή.

Τέλος στο Λεβερκούζεν μπορεί να δούμε αρκετά γκολ στο ημίχρονο. Το g/g ημιχρόνου στο 3,25 είναι μια τίμια απόδοση ενώ το g/g + over ημιχρόνου πάει στο 5,5.

Αυτά από Γερμανία. Στην Ιταλία έχουμε το Βερόνα – Τορίνο που είναι αδιάφορο και μπορεί να δούμε πολλά γκολ. Στο 3 το g/g και όβερ 3,5. Στη παράδοση τους έχουν πολλά 1-1 , ενώ δε λέιπουν και τα 2-2 και 3-3 σκορ.

Η Τορινό εκτός έδρας με την Αταλάντα ήρθε 4-4 τις προάλλες. Στο 8 το 2-2 anytime score και στο 51 το 3-3 anytime. Στο Ρόμα – Βενέτσια καλό είναι το anytime score 2-1. Η Βενέτσια σκοράρει εκτός έδρας με τις δύο τελευταίες ήττες να είναι με 2-1 σκορ ενώ και μέσα στην Ίντερ έχασε με το ίδιο σκορ.

Στην Ισπανία αδιάφορο και το Εσπανιόλ – Βαλένθια και δεν αποκλείεται να δούμε πολλά γκολ κι εκεί.

Στο 3,75 το g/g + οβερ 3,5 ενώ είναι μεγάλο στα μάτια μου το 5αράκι στο g/g ημιχρόνου. Τέλος ωραίο είναι το g/g ημιχρόνου Βιλ – Τουν ενώ ανατροπές μπορεί να δούμε σε Παλμέιρας (υποψήφιο και g/g ημιχρόνου) και Ατλέτικο Μινέιρο (εδώ έχουμε 8 σερί g/g στη παράδοση , οπότε έχει αξία και το 1 + g/g).

Επειδή σίγουρα θα θέλατε να σας πω και για κάρτες , τα μόνα ματς που βλέπω κόκκινη είναι το Αζαξίο – Τουλούζ και το Άρης – ΑΕΚ , άντε και λίγο τις πολλές κίτρινες στο παιχνίδι της Μπορντό σε περίπτωση που δεν παίρνει κάτι η γηπεδούχος ομάδα και εκνευριστεί.

Θα τα αφήσω όμως και τα τρία.

Πάμε τώρα στη διαλογή. Εσείς μπορείτε να κάνετε τις δικές σας επιλογές όπως το λέω ξανά και ξανά. Εγώ θα κρατήσω δύο δυάδες. H μία θα είναι με g/g ημιχρόνου και η άλλη θα είναι με το σκορ σε Ρόμα και το κόμπο σε Μινέιρο. Μετά θα κρατήσω το μονό της Ναντ που μου αρέσει αρκετά (από το φτιάξε αγορά για τη πρώιμη) ενώ θα πάμε και στα funbet με τις ανατροπές σε Μετς και Μάιντζ αλλά και το 3-3 anytime σε Βερόνα (ας προσφέρουν θέαμα οι δύο Κροάτες προπονητές).

Λίγο και τη δυάδα των ανατροπών ενώ θα πάρω και έναν καφέ στην τριάδα (δίνει κάπου 15,000 απόδοση ,φυσικά χωρίς να το βάλω πίνακα …χα χα χα….)!

Αυτά για σήμερα! Στηριζόμαστε σε παιχνίδια με αδιάφορες που μπορούν να γίνουν ωραία πράγματα και να προσφέρουν θέαμα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS