1939

Μάκης Μηνδρινός

Κύπελλο, δυάδα και… έξι ματς! (Update)

Καλή χρονιά, με υγεία, τύχη, χαμόγελα και ό,τι άλλο επιθυμείτε! Με βροχές, χιόνια και κακοκαιρία μπήκε το 2019, αλλά τέτοιες μέρες δεν με χαλάει το κρύο. Κι άμα ρίξει και κάνα χιονάκι ακόμα καλύτερα. Δεν βλέπουμε συχνά εδώ στην Αττική, μας λείπει!

Δύο ισοπαλίες και μία νίκη είχαμε στο πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα, αλλά η μία νίκη έφερε και κέρδος.

Και νομίζω πως όλα τα αποτελέσματα ήταν δίκαια: η Μάκλσφιλντ είναι μια χαρά με τον βαθμό στο 1-1 με την Τρανμίρ, η Σάουθπορτ θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω στο 0-0 με την Τσέστερ (είχαν κλασικές χαμένες ευκαιρίες και οι δύο ομάδες), ενώ η Μπέρνλι πέρασε δίκαια από το Χάντερσφιλντ (2-1) εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το πρώτο ημίχρονο.

Στα φρέσκα, μπροστά μας έχουμε Κύπελλο. Θα επαναλάβω τη στοιχηματική διαδικασία που απαιτείται στο Κύπελλο. Διάβασμα ειδήσεων για να δούμε ποιες ομάδες θα κατέβουν με αλλαγές και αν αυτοί που παίξουν μας… κάνουν ή όχι. Τσεκάρισμα στο κίνητρο των ομάδων, καθώς όσες έχουν μεγάλους στόχους μπροστά τους πολλές φορές αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τα Κύπελλα.

Φιλοσοφία των προπονητών (υπάρχουν πολλοί που παραδοσιακά δεν καίγονται για τα Κύπελλα). Εμπνευση και φυσικά απόδοση. Γίνονται εκπλήξεις, είναι δεδομένο αυτό, οπότε ή θα ψάξουμε αυτές για να βρούμε κάπου αξία ή δεν θα παίξουμε καθόλου. Επίσης, όσοι «φοβούνται» να μην φάνε τίποτα 4άρες, 5άρες, 6άρες, επίσης καλό θα ήταν να μην ασχοληθούν.

Το τι δρόμο θα ακολουθήσουμε εμείς τον ξέρετε μετά από τόσα χρόνια. Οπότε πάμε να τα πάρουμε με τη σειρά. Με την υποσημείωση ότι στα ματς Κυπέλλου δεν χρειάζονται μεγάλες αναλύσεις και ότι δεν λέω «όχι» σε φαντάσματα που ενδεχομένως θέλετε να ακολουθήσετε και δεν θα τα δείτε στις δικές μου εκτιμήσεις. Είπαμε, η έμπνευση σε αυτές τις διοργανώσεις είναι πιο πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο!

Κύπελλο Αγγλίας

Τρανμίρ – Τότεναμ και Γουόκινγκ – Γουότφορντ είναι στην ίδια κατηγορία.

Η Τρανμίρ στο 17.00 και η Γουόκινγκ στο 15.00. Δύο μικρούλες κόντρα σε δύο θηρία της Πρέμιερ Λιγκ. Προφανώς οι διαφορές δυναμικότητας των ομάδων είναι τεράστια, όμως για τους γηπεδούχους τα συγκεκριμένα είναι τα ματς της χρονιάς. Πολλά έσοδα, μεγάλος ενθουσιασμός, πάθος να ξεχειλίζει και όλα τα σχετικά. Προφανώς ακόμα και στο 100% να δούμε τις Τρανμίρ και Γουόκινγκ, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις ορέξεις των Τότεναμ και Γουότφορντ.

Και με αλλαγές να παίξουν (που θα παίξουν) παραμένουν σε άλλο επίπεδο. Αλλα, είπαμε, όποιος έχει έμπνευση ας ορμήσει. Είναι λίγα για πολλά!

Μπόρνμουθ – Μπράιτον: Η Μπόρνμουθ έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, προχώρησε και στο Λιγκ Καπ, αποκλείστηκε από την Τσέλσι στα προημιτελικά, όμως έρχεται από ένα κακό δίμηνο.

Στο οποίο μετράει 9 ήττες, μία ισοπαλία και μόλις δύο νίκες: 2-1 την ουραγό Χάντερσφιλντ και 2-0 την… Μπράιτον. Για να το πούμε καλύτερα, η Μπόρνμουθ έχει επιστρέφει στην… κανονικότητα. Εκεί είναι, για τη μέση της βαθμολογίας και κάτω. Δεν θα κινδυνέψει, αλλά δεν μπορεί να κάνει και το κάτι παραπάνω. Ο Χάουι παραδοσιακά έκανε πολλές αλλαγές στα Κύπελλα, όμως φέτος το έχει… γυρίσει λίγο, χρησιμοποιώντας αρκετούς βασικούς και δηλώνοντας ότι στόχος είναι η ομάδα του να προχωρήσει.

Η Μπράιτον είναι αρκετά καλά και αν το πάρει στα σοβαρά μπορεί να το χτυπήσει. Το λέω γιατί ο Χιούτον συνηθίζει να κάνει πολλές αλλαγές στα Κύπελλα… Οπότε, το ματς είναι βλέποντας και κάνοντας. Στο 4.20 το διπλό.

Γουέστ Χαμ – Μπέρμιγχαμ: Η Γουέστ Χαμ είναι μια ομάδα με καλό υλικό και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στη μέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτό που της λείπει από την έναρξη ως τώρα είναι η διάρκεια. Πολλά σκαμπανεβάσματα, τα οποίο οφείλονται κυρίως στην ευάλωτη αμυντική της γραμμή. Στο γήπεδό της έχει δεχθεί 18 γκολ σε 11 ματς πρωταθλήματος! Κόντρα στη Μπράιτον την Τετάρτη βρέθηκε 2-0 πίσω, αλλά ισοφάρισε γρήγορα (2-2). Και μπορεί ο Πελεγκρίνι να θέλει καλή πορεία στο Κύπελλο (όπως ήθελε και στο Λιγκ Καπ) και να ετοιμάζει κυρίως βασικούς, όμως μια ομάδα που αποδεδειγμένα έχει θέματα στην άμυνα ίσως αξίζει να την κοντράρουμε.

Εξάλλου η Μπέρμιγχαμ είναι δύσκολη ομάδα και ιδιαίτερα επικίνδυνη όταν βρίσκει χώρους. Στο 7.50 το διπλό.

Τσέλσι – Νότιγχαμ: Αν και το διπλό είναι στο 15.00 δεν το έβαλα στην κατηγορία των Τρανμίρ και Γουόκινγκ. Για τον πολύ απλό λόγο ότι η Νότιγχαμ έχει πολύ μεγάλο ειδικό βάρος και πολύ βαριά φανέλα για να είναι στην ίδια… συνομοταξία με τις μικρούλες.

Εξάλλου, μην πάτε μακριά, η Νότιγχαμ ήταν εκείνη που απέκλεισε πέρσι την κάτοχο του Κυπέλλου, Αρσεναλ, στον ίδιο γύρο. Και η Νότιγχαμ είναι αυτή που έχει αποκλείσει τις κατόχους Κυπέλλου στις 5 από τις 6 προηγούμενες φορές που τις αντιμετώπισε! Εντυπωσιακό! Η Τσέλσι ΟΚ, προφανώς είναι φαβορί, αλλά φαβορί ήταν και πριν από μερικά χρόνια που την πάτησε από την Μπράντφορντ.

Αγωνιστικά δεν είναι στα καλύτερά της, ροτέισον αναμένεται να γίνει, ενώ μεσοβδόμαδα έχει τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ με την Τότεναμ.

Η Νότιγχαμ πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Λιντς και επέστρεψαν κάπως τα χαμόγελα μετά από μία άσχημη περίοδο με πολύ γκρίνια, φήμες για απόλυση του Καράνκα, πίεση και όλα τα σχετικά. Και ακόμα ο Καράνκα δεν είναι safe, όμως ο τρόπος που αγωνίστηκε η Νότιγχαμ και το πάθος που έβγαλε κατά την άποψή μου δείχνει ότι ο Καράνκα «τους έχει» τους παίκτες του.

Νιουκάστλ – Μπλάκμπερν: Τα γνωστά προβλήματα στη Νιουκάστλ. Η κόντρα οπαδών και προπονητή με τη διοίκηση έρχεται στο προσκήνιο κάθε φορά που η ομάδα δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, το ίδιο γίνεται και τώρα. «Μη με ρωτάτε άλλο για μεταγραφές και για τα ιδιοκτησιακά. Δεν μπορώ άλλο τα ίδια και τα ίδια», είπε ο Ράφα Μπενίτεθ μετά την ήττα από τη Γιουνάιτεντ.

Προφανώς ο Ισπανός θα ήθελε την πρόκριση κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, από την άλλη δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή στο πρωτάθλημα, έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά της και δεν θα πέσει και σε… κατάθλιψη αν μείνει εκτός Κυπέλλου. Εξάλλου και στο Λιγκ Καπ από τον 1ο γύρο αποκλείστηκε, επίσης από ομάδα μικρότερης κατηγορίας (Νότιγχαμ, 3-1 εκτός).

Πάντως, για να τα λέμε όλα, δεν περιμένω μεγάλο ροτέισον από τον Μπενίτεθ.

Η Μπλάκμπερν μετά το κακό σερί που είχε αντέδρασε μεσοβδόμαδα, παίρνοντας πολύ μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου Γουέστ Μπρομ (2-1). Αν μπορέσει να περιορίσει τα λάθη στην άμυνα και έχει υπομονή, δεν αποκλείω να πάει την πρόκριση στη χειρότερη σε επαναληπτικό στην έδρα της.

Στο 5.75 το διπλό.

Τζίλιγχαμ – Κάρντιφ: Από τη στιγμή που η παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ είναι το Νο1 ζητούμενο για την Κάρντιφ, θεωρώ ότι ο Νιλ Γουόρνοκ αν είχε τη δυνατότητα θα έσβηνε εντελώς από το καλεντάρι το αυριανό παιχνίδι. Ετσι κι αλλιώς ποτέ δεν ήταν φαν των Κυπέλλων, ειδικά όταν η ομάδα του κυνηγούσε συγκεκριμένους στόχους στο πρωτάθλημα.

Οπότε το ερώτημα είναι «η Τζίλιγχαμ μπορεί;». Το έχουμε πει πολλές φορές, δεν αρκεί να θέλει μια ομάδα, πρέπει και να μπορεί! Η Τζίλιγχαμ του τελευταίου μήνα δύσκολο. Η Τζίλιγχαμ του προηγούμενου μήνα μπορεί! Τι θα εμφανιστεί δεν το ξέρω… Στο 4.50 ο άσος.

Νόριτς – Πόρτσμουθ: Η Νόριτς αρχίζει και… μπουκώνει. Εκανε ένα εκπληκτικό δίμηνο (Οκτώβρη-Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη), αλλά πλέον βγάζει θεματάκια κάτι που έχει εξήγηση.

Αφενός η άμυνά της δεν είναι η πιο σταθερή της κατηγορίας, αφετέρου δεν έχει τόσο μεγάλο ρόστερ ώστε να μπορεί να καλύπτει χωρίς κόστος τις σημαντικές απουσίες που προκύπτουν. Και η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα παίζει σταθερά με απουσίες, οι οποίες αντί να μειώνονται αυξάνονται. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να κοντράρω τη Νόριτς, από την άλλη δεν έχω ξεκαθαρίσει αν πρέπει να παίξω Πόρτσμουθ.

Η άνοδος από τη Λιγκ 1 είναι ο απόλυτος στόχος της σεζόν (μη σας ξεγελάει το +7 από την 3η Σάντερλαντ, η τελευταία έχει δύο ματς λιγότερα) και το Κύπελλο είναι λογικό να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Παρ’ όλα αυτά, η Πόρτσμουθ είναι ομάδα που συνήθως κυνηγάει πορείες στα Κύπελλα και τα παίρνει στα σοβαρά. Το ίδιο και ο κόσμος της, που εξάντλησε πολύ εύκολα τα εισιτήρια που διατέθηκαν.

Στο 4,75 το διπλό.

Μίλγουολ – Χαλ: Η Μίλγουολ συνεχίζει να κερδίζει χωρίς να βγάζει μάτια με την απόδοσή της, πήρε βαθμολογική ανάσα στην μάχη για την παραμονή, όμως προφανώς δεν είναι ακόμα ασφαλής. Η Χαλ είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, παίζει και ωραία μπάλα, αλλά λόγω του πολύ κακού ξεκινήματος που είχε στη σεζόν θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο να διεκδικήσει πλέι οφ.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι, το 3,80 μπορεί να μην είναι τεράστιο όπως τα περισσότερα από τα προηγούμενα που αναφέραμε, αλλά θα έπρεπε να είναι μικρότερο με βάση τα δεδομένα που έχω. Κι ας έχει αλλαγές οι Χαλ…

Γουλβς – Λίβερπουλ: Η Λίβερπουλ έρχεται από το μεγάλο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, το πρωτάθλημα ήταν είναι και θα είναι ο μεγάλος της στόχος.

Από τότε που την ανέλαβε ο Κλοπ, εξάλλου, είναι ξεκάθαρα τα πράγματα: πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, συνήθως καθολικό ροτέισον, και ό,τι βγει. Δεν κατεβαίνει για να χάσει, αλλά κατεβαίνει παίρνοντας τα μικρότερα δυνατά ρίσκα σε σχέση με την κατάσταση των βασικών της. ΟΚ, θα παίξουν παίκτες όπως ο Κλάιν, ο Μορένο, ο Λαλάνα, ο Οριγκί, πιθανότατα και ο Στάριτζ.

Κακοί είναι αυτοί; Εννοείται πως όχι. Αλλά όταν δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί, δεν είναι εύκολο να ανταποκριθούν όπως πρέπει.

Για τη Γουλβς τα έχουμε πει πολλές φορές. Όταν βρίσκει απέναντί της στημένες άμυνες και έχει τη στάμπα του φαβορί, υπάρχει πρόβλημα (φάνηκε και στη μεσοβδόμαδη ήττα από την Κρίσταλ Πάλας). Όταν περιμένει και χτυπάει στην κόντρα, οι πιθανότητές της για θετικό αποτέλεσμα αυξάνονται.

Στο 4,50 ο άσος.

Λιγκ 1

Τρία ματς όλα κι όλα στο πρόγραμμα, λίγα πράγματα. Μόνο τη Μπέρτον θα μπορούσα να συζητήσω λίγο πιο σοβαρά, καθώς η Ρότσντεϊλ δεν είναι καθόλου καλά, αλλά είναι αρκετά διαβασμένο το σετ. Οπότε τίποτα.

Λιγκ 2

Πάλι για την Μάκλσφιλντ μπορεί να γίνει κουβέντα. Λέγαμε και τη Δευτέρα για τη βελτίωσή της, είναι άλλη ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή και παλεύει πολύ για να σώσει τη σεζόν.

Στο 1-1 με την Τρανμίρ την Τρίτη, πήρε ό,τι άξιζε και τώρα έχει δεύτερο σερί εντός έδρας, πάλι δίνεται αουτσάιντερ (3,00), απέναντι στη Σουίντον. Η οποία Σουίντον είναι 5 ματς χωρίς νίκη και έχει πολλά πάνω-κάτω στην απόδοσή της.

Νάσιοναλ Λιγκ

Η Ντάγκεναμ προέρχεται από δύο σερί ήττες. Πρώτα από την Μπάρνετ εντός έδρας σε ματς που θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία και την Τρίτη 1-0 από τη Λέιτον Οριεντ εκτός έδρας, σε σκορ που την κολακεύει καθώς η αντίπαλος ήταν πολύ ανώτερη.

Δεν περιμένω από την Ντάγκεναμ να χτυπήσει στα ίσια εκτός έδρας τη Λέιτον που είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Το έγραφα και τη Δευτέρα, πως δεν αρκεί μόνο η απόδοση για να παίξουμε στοίχημα, μετράει και η εικόνα που βλέπουμε και διάφοροι ακόμα παράγοντες. Η Λέιτον ήταν δύσκολη για τα κυβικά της Ντάγκεναμ.

Τώρα, όμως, υποδέχεται την Μπόρεχαμ, η οποία είναι σαφώς στα μέτρα της Ντάγκεναμ.

Και από βαθμολογικής άποψης, μόλις στο +3 είναι η Μπόρεχαμ, αλλά και καθαρά αγωνιστικά. Εκτός έδρας, μάλιστα, η Μπόρεχαμ έχει μόλις 2 νίκες σε 14 εξόδους (2-6-6 ο απολογισμός της). Η Ντάγκεναμ νομίζω ότι μπορεί να επιστρέψει στις νίκες και ο άσος είναι στο 2,75.

* Στο Σόλιχαλ – Ιστλι είναι πολύ επίφοβο. Η Σόλιχαλ μοιάζει κουρασμένη το τελευταίο διάστημα, όπως άλλωστε και οι περισσότερες από τις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη ανόδου και πλέι οφ.

Οσο καλή ομάδα και να έχεις δεν είναι εύκολο να ανταπεξέλθεις σε τόσο απαιτητικό πρόγραμμα. Ακόμα περισσότερο όταν είσαι η Σόλιχαλ, που δεν έχει το ρόστερ των πολύ καλών ομάδων της κατηγορίας. Η Ιστλι εκτός έδρας είναι πιο επικίνδυνη απ’ ό,τι εντός, επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Χάβαντ στο τελευταίο και πιστεύω θα το παλέψει πολύ.

Στο 4,00 το διπλό, καλό θα ήταν αν κάποιος το επιλέξει να πάρει και κάλυψη, γιατί έχει και Χ.

Βορράς/Νότος

Δεν βλέπω κάτι ενδιαφέρον, οι μπουκ τις τελευταίες 2-3 αγωνιστικές εμφανίζονται πολύ προσεκτικοί, με εξαίρεση 2-3 παιχνίδια που συζητήσαμε. Θεωρώ, παρ’ όλα αυτά, αρκετά ύπουλο το Γέλινγκ – Τρούρο… Χωρίς, όμως, να έχω τη διάθεση να μπλέξω, καθώς ναι μεν η Τρούρο είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το ξεκίνημα αλλά δεν παύει πίσω να έχει τα θέματά της…

Στη σούμα.

Στο Κύπελλο, μιλήσαμε για δύο φαντασματάκια, της Τρανμίρ και της Γουόκινγκ. Δεν θα παίξω προς το παρόν, θα τα δω όμως και βλέποντας και κάνοντας. Από τα υπόλοιπα του Κυπέλλου, είπαμε για Μπράιτον (4,20), για Μπέρμιγχαμ (7,50), για Νότιγχαμ (15,00), για Μπλάκμπερν (5,75), για Τζίλιγχαμ (4,50), για Πόρτσμουθ (4,75), για Χαλ (3,80) και Γουλβς (4,50 – Δευτέρα).

Στη Λιγκ 2 η Μάκλσφιλντ (3,00) και στη Νάσιοναλ Λιγκ η Ντάγκεναμ (2,75).

Όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται να παιχτούν όλα αυτά. Πρέπει να γίνει μια διαλογή και εδώ θα παίξει ρόλο η έμπνευση που λέγαμε στο ξεκίνημα. Τα δεδομένα είναι παραπάνω, ο καθένας ό,τι θέλει και… όπως του κάτσει! Τη Γουλβς την αφήνω προς το παρόν, πιθανότατα θα επανέλθω τη Δευτέρα.

Αφήνω Μπράιτον γιατί ο Χάουι (Μπόρνμουθ) το έχει γυρίσει φέτος με τα Κύπελλα, είναι πιο προσεκτικός στην προσέγγισή του. Θα αφήσω και την Μπέρμιγχαμ, γιατί η Γουέστ Χαμ είναι λογικό να ψάξει το Κύπελλο από τη στιγμή που είναι άνετη στην Πρέμιερ. Αφήνω και τη Χαλ γιατί ο Ατκινς διαβάζω πως ετοιμάζει καθολικό ροτέισον.

Εχουν μείνει Νότιγχαμ, Μπλάκμπερν, Τζίλιγχαμ, Πόρτσμουθ συν τα δύο πρωταθλήματος.

Η Νότιγχαμ (13,00 το dnb) θα είναι το fun bet μου, το… φαντασματάκι μου. Λέω να πάρω ένα ρίσκο, παίζοντας δυάδα Μάκλσφιλντ-Ντάγκεναμ (8,25).  Και στα άλλα χαλαρό ποντάρισμα. Με το μίνιμουμ απ’ όλα αυτά (τη δυάδα ή κάποιο από τα μονά), βγαίνω και από πάνω. Είναι η πρώτη φορά αν δεν κάνω κάποιο σοβαρό λάθος που βάζω στο παιχνίδι μου 6 ματς. Και είναι και η Γουλβς τη Δευτέρα, για την οποία αν δεν αλλάξει κάτι θα υπάρξει update.

Υπενθυμίζω κάπου εδώ ότι το μεσοβδόμαδο είναι… ψόφιο, πολύ λίγα πράγματα θα πούμε την Τρίτη.

ΥΓ. Εχουμε κλήρωση σήμερα, μοιράζουμε τα δωράκια που είχαμε προαναγγείλει (δείτε εδώ τις λεπτομέρειες). Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να σας πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη στήριξή σας στη νέα εποχή που πέρασε το betsellers.

Να είστε καλά, να είμαστε όλοι καλά και όσο το επιτρέπουν οι καιροί να πορευόμαστε παρέα. Εξάλλου, το betsellers ήταν από την πρώτη μέρα και θα είναι μέχρι την τελευταία, μια παρέα.

UPDATE

Από τη στιγμή που οι ειδήσεις και οι αποδόσεις βοηθούν, δεν έχω λόγο να μην παίξω Γουλβς σήμερα. Τα δεδομένα τα αναλύσαμε την Παρασκευή, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Η Λίβερπουλ θα κάνει πολλές αλλαγές, πιθανότατα ο Κλοπ να αλλάξει όλη την ενδεκάδα του. Αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι παίξουν είναι… σάπιοι! Αναμένεται να δούμε παίκτες όπως ο Φαμπίνιο, ο Κεϊτά, ο Λαλάνα, ο Οριτζί, ο Στάριτζ. Είναι παίκτες που θεωρούνται βασικοί. Παρ’ όλα αυτά, το έχουμε ξαναπεί, όταν τα πρόσωπα στην άμυνα της Λίβερπουλ αλλάζουν και κυρίως όταν δεν παίζουν ο γκολκίπερ Αλισον και ο ηγετικός στόπερ Φαν Ντάικ, η άμυνα της Λίβερπουλ πέφτει ένα επίπεδο.

Δεν νομίζω ότι ο Κλοπ θα κάνει την έκπληξη και θα χρησιμοποιήσει κάποιον από τους δύο.

Από ‘κει και πέρα, ορισμένες αλλαγές θα έχει και η Γουλβς. Αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ροτέισον θα είναι πιο προσεκτικό. Για το αγωνιστικό κομμάτι τα έχουμε πει πολλές φορές: όταν η Γουλβς δεν είναι αναγκασμένη να έχει τη μπάλα στα πόδια της και να παράξει παιχνίδι, είναι πιο επικίνδυνη.

Τα λέμε αύριο κανονικά, σε ένα γενικά «φτωχό» μεσοβδόμαδο.

 

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος