741

Thassios

Λίγα για πολλά – UPDATE!

Χθες είδαμε την Μαγιόρκα να τρώει 6 γκολ στην έδρας της και είναι να απορεί κανείς τι είχε στο μυαλό όταν πήγε σε αυτό το εξάποντο ματς, ενώ από την άλλη είδαμε ένα ωραίο φιλικό, μεταξύ του Απόλλων και της Λαμίας , με τους γηπεδούχους να θυμούνται κάπου στο 78′ ότι πέφτουν και να ανεβάζουν ρυθμό. Λογικά μας κοροϊδεύουν , δεν εξηγείτε αλλιώς.

Ας είναι όμως , του χρόνου εκεί στη Β’ Εθνική θα το καταλάβουν! Στο τρίξι θα μπορούσε να κουμπώσει έστω δυάδα αφού είχαμε το ακυρωθέν γκολ της Μπρεστ ενώ στην Ελβετία η μπάλα στο 2ο ημίχρονο πήγαινε πάνω κάτω με φάσεις αλλά δε μπορούσαν να βάλουν γκολ.

Σήμερα μια από τα ίδια ! Έχω τρία υποψήφια παιχνίδια για κάρτες και κόκκινη.

Ξεκινώντας σε συνέχεια των χθεσινών εξάποντων ματς για τον υποβιβασμό , νομίζω ότι βγάζει μάτια το Σαλερνιτάνα – Κάλιαρι αν και με αυτά που είδα χθες με τι καρδιά να ποντάρω. Το 5αρι πάντως στην κόκκινη κάρτα είναι τεράστιο για τέτοιο ματς. Στο 6,5 πάει η απόδοση αν πάρουν και από 1 κάρτα η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο. Βέβαια έχουμε άθλιο ρέφερι αλλά νομίζω σε τέτοιο ματς όποιος και να ήτανε άμα πέσει ξύλο δεν θα κρατήσει κάρτες.

Θυμίζω ότι είχε βγάλει κόκκινη σε εκείνο το Σαλερνιτάνα – Βενέτσια που έπεφταν καλές κλωτσιές. Σήμερα έχουμε παρόμοιο ζευγάρι.

Μετά έχω το ντέρμπι στη Τουρκία όπου η Μπεσίκτας υποδέχεται την Φενέρ. Μετά την Ισοπαλία της Μπασακσεχίρ χθες οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να έχουν ελπίδες για την 4η θέση ενώ ταυτόχρονα δυσκολεύουν και τους φιλοξενούμενους που μάχονται να κρατήσουν την 2η θέση.

Παράδοση με πολύ ξύλο ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Τέλος έχω και το ΑΕΚ – ΠΑΟ που δίνουν μάχη για την Ευρώπη. Περιμένω ένα ματς με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν ενώ περιμένω και αρκετές κίτρινες κάρτες. Τίμιος ρέφερι ο Σλοβένος που βγάζει κάρτες από το 1ο ημίχρονο. Αυτό που σκέφτομαι είναι ένα ειδικό με ”g/g + όβερ 1 κάρτα στο ημίχρονο + κάρτα και οι δύο στο 2ο” σε απόδοση 4.

Αυτά ήταν τα ματς που ξεχώρισα. Αν με ρωτάτε για το ντέρμπι της Μαδρίτης θα πως όχι σε μπετ με κάρτες. Τώρα έτσι όπως είναι η Ρεάλ δεν νομίζω να καθίσει να παίξει ξύλο σήμερα.

Περνάμε οπότε στα ειδικά με γκολ. Λίγα πράγματα σήμερα. Δύο g/g ημιχρόνου σε Φέγενορντ και σε Μπεσίκτας. Και δύο anytime score βαρβάτα με 1-3 σε Βασιλεία και 2-1 σε Σάντα Κλάρα.

Και στα δύο αυτά μπορεί να δούμε και ανατροπή ενώ ωραία ανατροπή μου φαίνεται και στο ματς της Κλερμόν.

Πάμε λίγο να δούμε τι θα ποντάρω και πως. Για αρχή κρατάω αυτό το 6,50 του ειδικού σε Κάλιαρι γιατί είναι πολύ μεγάλο στα μάτια μου και δεν θέλω να το προσπεράσω. Χαλαρά πάντως πονταρισμένο. Μετά θα το κάνω και δυάδα με το ειδικό της ΑΕΚ.

Βαρβάτη δυάδα με απόδοση 26. Μετά έχω το ντέρμπι στη Τουρκία που μου αρέσει αλλά δεν θέλω να το φορτώσω σε μονό. Κάποια στιγμή χθες ο αγαπητός Ζαγόρ ( το ”αλατοπίπερο” του chat…χα χα χα) μου είπε μήπως να δούμε για κόκκινη στο ”ντέρμπι” κορυφής σε Βέλγιο. Όντως σφυρίζει καλός ρέφερι και άνετα δείχνει κόκκινη αλλά έχω μια αμφιβολία μήπως και οι ομάδες είναι προσεκτικές και σφιγμένες με τον φόβο της ήττας.

Εδώ η κόκκινη θα μπορούσε να γίνει μια ωραία δυάδα με το Τούρκικο. Και αυτό θα κάνω για να έχω να του λέω άμα δε βγει νωρίς η κόκκινη στο Βέλγικο . Δυάδα ξερή με κόκκινη στο Βέλγικο και ειδικό ”g/g + κόκκινη ” στο Τούρκικο (από το match combo). Τέλος ξερή δυάδα τα anytime score και μονό την ανατροπή. Σύνολο δηλαδή 2 μονά και 3 δυάδες με μικρά πονταρίσματα για καλές επιστροφές.

Τα λέμε σήμερα από νωρίς στο στέκι μας. Καλή Επιτυχία στις επιλογές σας!

UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Δεν ευστοχήσαμε πάλι τη Κυριακή αφού το ρίσκο που πήρα ήταν μεγάλο και γνώριζα τη δυσκολία. Στο ματς της Σαλερνιτάνα θεωρώ πως άμα είχε μπει το γκολ νωρίτερα θα είχαμε κερδίσει την κόκκινη κάρτα.

Μέχρι τότε ναι μεν είχε ένταση αλλά όχι πολύ ώστε να πέφτουν οι κάρτες βροχή.

Σήμερα θα ποντάρουμε ένα μονό και μια δυάδα που έχω στο μυαλό μου. Ξεκινάω από το ματς της Έλτσε με την Ατλέτικο. Εδώ θεωρώ ότι υπάρχει λάθακι στο g/g. Η Ατλέτικο θέλει τη νίκη αλλά φέτος μόλις 2 φορές δεν έχει δεχθεί γκολ εκτός έδρας. Η Έλτσε μπορεί να είναι άνετη βαθμολογικά αλλά δεν θεωρώ ότι θα παίξει χαλαρά και θα παρατήσει το ματς.

Εκτός από αυτό , στατιστικά στις δύο ομάδες βλέπουμε πολλά περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο. Οπότε το ειδικό ”g/g + περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο + κάρτα και οι δύο στο 2ο ” που δίνει απόδοση 6 είναι εξαιρετικο και θα το τιμήσω. Πάντα έχουνε ένταση τα ματς της Ατλέτικο και περιμένω κάρτες όσο περνάει η ώρα.

Μετά περνάμε στη δυάδα που είναι με anytime score.

Το ένα είναι από την Ολλανδία με την Αιντχόφεν λίγο ξενερωμένη αλλά καλύτερη από τη Ναιμέγκεν. Θεωρώ ότι θα κερδίσει αλλά θα δεχτεί και γκολ με την φιλοξενούμενη να παίζει ελεύθερα. Το 1 + g/g οριακά μου κάνει , ενώ το anytime 2-1 σκορ στο 3,50 είναι ακόμη καλύτερο. Οπότε το κρατάω. Μετά πάω στην Αγγλία όπου κοιτάω την έβερτον. Διπλό φυσικά δεν παίζω στο 1,80 αλλά αυτό που μου αρέσει είναι το anytime 1-2 σκορ και μετά ας κάνει ότι θέλει.

Η Γουότφορντ εντός δύο σερί παιχνίδια χάνει με αυτό το σκορ ενώ και η Έβερτον το επιβεβαίωσε 2/3 εκτός έδρας. Έχουν κάποιες απουσίες βέβαια οι γηπεδούχοι αλλά δε παίζουν και με καμιά άμυνα μπετό.Στο 4,70 είναι μια χαρά τίμια απόδοση.

Με ένα μονό και μια δυάδα λοιπόν θα κινηθούμε σήμερα. Φυσικά και έχουμε ντέρμπι από Ελλάδα μέχρι και Γαλία (το Ναντ – Ρεν) αλλά δεν θα αγγίξω κάρτες.

Χαρισμά τους οι τιτίκες. Τέλος μπορεί να δούμε ανατροπή στο Σοντερίσκε – Νόρτζελαντ οπότε αν θέλετε ρίξτε κατιτίς.

Τα λέμε το βράδυ στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS