567

Μάκης Μηνδρινός

Λίγες οι επιλογές

Χαιρετώ! Το Μπρίστολ Σίτι – Κόβεντρι έμεινε στο 0-0, όμως η εικόνα του ματς δικαίωσε την επιλογή μας να παίξουμε διπλό. Μία από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας (Μπρίστολ Σίτι) δεν απείλησε καθόλου, τη στιγμή που η Κόβεντρι είχε δοκάρι και 2-3 ακόμη κλασικές ευκαιρίες να βάλει το γκολ.

Λόγω διάφορων απρόοπτων που προέκυψαν δεν έκανα update στη στήλη μου, όμως για Μπέτις και στο vidcast/podcast τα είπαμε και στη στήλη της Τρίτης.

Χαίρομαι που πολλοί έπαιξαν και πληρώθηκαν ένα σημείο που ήταν 100% λάθος η απόδοση.

Ο χρόνος πιέζει αρκετά, σε λίγο (17:00) θα ξεκινήσουμε και εκπομπή με τον Βασίλη, εδώ στο Betsellers, οπότε πάμε στα φρέσκα και ό,τι άλλο είναι θα το πούμε και στην εκπομπή.

Ξεκινώντας από την Πρέμιερ Λιγκ, σπουδαίο ματς το Αρσεναλ – Λίβερπουλ και λίγο… παράξενο.

Δεν νομίζω ότι περίμεναν πολλοί στην αρχή της σεζόν ότι θα φτάναμε στην 9η αγωνιστική και η Αρσεναλ θα ήταν πρώτη με 21 βαθμούς και η Λίβερπουλ 9η με 10 (έστω και με ένα ματς λιγότερο)! Στη φάση που είναι οι δύο ομάδες, προφανώς ο άσος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Και θεωρώ ότι είναι ένα ματς που θα έχει γκολ. Ισως και από νωρίς!

Στα υπόλοιπα της Πρέμιερ, νομίζω τίποτα απολύτως.

Η Εβερτον θα ήταν μια επιλογή στο εντός έδρας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο άσος όλο και πέφτει (3,50 είναι πλέον), το Γουέστ Χαμ – Φούλαμ είναι λίγο ύπουλο, αλλά ως εκεί.

Στην Τσάμπιονσιπ, ίσως έπρεπε να είναι λίγο πιο ισορροπημένο το αποψινό ΚΠΡ – Ρέντινγκ, αλλά είναι καλά και οι δύο, δεν πας εύκολα στο διπλό.

Το διπλό στο Μπλάκμπερν – Ρόδεραμ ξεφεύγει, είναι μεγάλο στο 4,20.

Από τη μία η Μπλάκμπερν με το περίεργο 6-0-6 (χωρίς ισοπαλία δηλαδή ακόμα) και με τα πολλά σκαμπανεβάσματα, από την άλλη η Ρόδεραμ που έχει νέο προπονητή αλλά δεν ήταν καλή στο τελευταίο με τη Μίλγουολ. Σε κάθε περίπτωση το 4,20 είναι μεγάλο.

Στη Λιγκ 1 τίποτα. Στη Λιγκ 2 το μόνο που μου κάνει λίγο πιο πολύ είναι το Σάτον – Τρανμίρ. Σε ανάποδο φεγγάρι οι δύο ομάδες, τρεις νίκες στη σειρά η Τρανμίρ, τρεις σερί ήττες η Σάτον, η οποία βέβαια εντός έδρας δεν είναι εύκολη ομάδα.

Θεωρώ ότι θα της βάλει δύσκολη η πολύ καλά στημένη αμυντικά Τρανμίρ, η οποία έχει μηδέν παθητικό στα τρία τελευταία και 9 γκολ παθητικό συνολικά, μία από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας.

Αυτά τα λίγα. Το πρόγραμμα δεν είναι καλό, ελάχιστες οι επιλογές, ουσιαστικά δύο μου αρέσουν περισσότερο, η Ρόδεραμ και η Τρανμίρ. Απλά η Τρανμίρ έχει και μπόλικο Χ.

Οπότε θα κρατήσω Ρόδεραμ, περιμένοντας ότι στο δεύτερο παιχνίδι του νέου προπονητή θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο. Στο 3,00 το draw no bet, μόνο αυτό κρατάω.

Θα τα πούμε και στις 17:00 ραδιοφωνικά.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος