1301

Tzini

Μάχη για δυο! (UPDATE!!!)

Καλησπέρα σας! Η Berkane αυτοκτόνησε τις προάλλες με αποτέλεσμα το κλίμα στα αποδυτήρια να είναι πολύ βαρύ, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τη Raja Casablanca. Το μικρό rotation που έκανε μεσοβδόμαδα ο νεαρός κοουτς Sektioui, έφερε την ήττα από τη Zemamra, η οποία δεν το κυνήγησε ιδιαίτερα το ματς, αλλά ηταν εξαιρετικά αποτελεσματική στις αντεπιθέσεις.

Η γκρίνια αδιανόητη στις τάξεις της ομάδας με τον προπονητή να είναι με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δεν βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας αύριο. Η Raja Casablanca με νίκη θα βρίσκεται 2 βήματα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου, τον οποίο κακά τα ψέματα τον αξίζει κιόλας.

Αν και έχετε μπει ήδη για τα καλά στους ρυθμούς του πρωταθλήματος του Μαρόκο, η βαθμολογια 3 αγωνιστικές πριν το φιναλέ είναι η εξής:

  1. Raja 53
  2. Wydad 52
  3. Berkane 50

Οι 2 πρώτες θέσεις οδηγούν στο CAF Champions League και η 3η στο CAF Confederation Cup.

Καταλαβαίνετε οτι με τη προχθεσινή της ήττα, η Berkane πιθανότατα θα χάσει και το εισιτήριο του Champions League. Το πρόγραμμα της Raja είναι εύκολο όπως και αυτό της Wydad.

Η Wydad παίζει στην Agadir η οποία χθες ανακοίνωσε κάποια κρούσματα Covid. Πέρα από αυτές τις απουσίες υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είτε είναι απλήρωτοι είτε θέλουν να φύγουν και δεν τους αφήνει ο πρόεδρος.

Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μποϋκοτάρουν το ματς και την Agadir να μην έχει αμυντικό ούτε για δείγμα! Το διπλό ειναι για 1,25.

Υ.Γ.1: Η φωτο είναι απο το στάδιο της Casablanca, κοινό για τη Raja και Wydad απο το μεταξύ τους ντέρμπυ.

UPDATE!

Με φθινοπωρινή διάθεση ο Billaras, με χαλαρή διάθεση και το Τζίνι! Εξίσου χαλαρή διάθεση πιστεύω θα δούμε και στα αδιάφορα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του Μαρόκο.

Χθες είχαμε και τη μεγάλη νίκη της εθνικής τους ομάδας απέναντι σε αυτήν της Σενεγάλης με 3-1 και τα χαμογελά έχουν επιστρέψει σε όλη τη χωρά! Θα κρατήσω την τιμία δυάδα ασιατικών οβερ 2,0 στην 365 απόδοσης 3,75. (Με ακριβώς 2 γκολ η απόδοση είναι μονάδα)

Και εκεί που είμαι έτοιμος να κλείσω το update βλέπω μια Berkane στο 2,35 και μια Wydad στο 1,77 στον stoiximan.

Λάθος τιμές και οι 2 και θα παιχτούν. Θα πάω σε μονά, όποιος θέλει παίζει και τη δυάδα. Τα λέμε στο τσατ!

2ο UPDATE!

Στα γρηγορα πριν καταρρεύσει η τιμη, Al Ahly – Pyramids μονόπλευρο κίνητρο για τις Πυραμίδες, με αλλαγές η Al Ahly, στο 3,40 το DNB στον stoiximan.

Παλαιότερα άρθρα του Tzini