952

Μάκης Μηνδρινός

Με δύο λαθάκια

Χαιρετώ! Χθες επιβεβαιώθηκε ξανά αυτό που πολλές φορές λέμε και μεταξύ μας, ότι «αν θέλει να σε πληρώσει, σε πληρώνει ό,τι και να γίνει» και από την άλλη «αν δεν θέλει, δεν θέλει, δεν πα να χτυπιέσαι!». Ε, κάπως έτσι έμεινε στο 1-1 το Αϊντραχτ-Φενέρ, με τους Τούρκους να χάνουν πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Πέλκα και το γκολ που μπήκε στην επαναφορά να ακυρώνεται (σωστά) από τον VAR.

Πάμε παρακάτω. Γεμάτο πρόγραμμα το Σ/Κ και ακολουθεί κι άλλο γεμάτο με εμβόλιμες, στο μεδοβδόμαδο. Μπορεί να μην έχει Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα/Κόνφερενς Λιγκ, αλλά έχει πολύ πράμα. Σαν ένα μικρό Σαββατοκύριακο θα είναι.

Στοίχημα

Τι παίζουμε αύριο; Λέω στα γρήγορα τι μπήκε στην αρχική μου διαλογή. Μπρέντφορντ (4,85, στη Γουλβς), Εβερτον (3,00, με Αστον Βίλα εκτός), Τότεναμ (4,65, με Τσέλσι εντός) από Πρέμιερ Λιγκ.

Σουόνσι (3,60, στο Λούτον), Μπρίστολ Σίτι (4,20, με ΚΠΡ εκτός) από Τσάμπιονσιπ. Πλίμουθ (3,30, στη Γουίμπλεντον), Ρότσντεϊλ (3,00, στο Μάνσφιλντ).

Από αυτά κόβονται για διάφορους λόγους τα περισσότερα. Αν η Εβερτον έμενε στο 3,40 θα έπαιζα σίγουρα. Το ίδιο ισχύει και για τη Μάνσφιλντ. Πιο πολύ με ψήνουν η Μπρίστολ Σίτι και η Πλίμουθ. Αυτές θα κρατήσω.

Συμφωνώ ότι η ΚΠΡ είναι φαβορί κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι, όμως οτιδήποτε πάνω από 4,00 στο διπλό είναι λάθος. Η Μπρίστολ Σίτι είναι ζημιάρα ομάδα. Ειδικά όταν παίζει με τη στάμπα του αουτσάιντερ δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Από δύο σερί διπλά έρχεται, σε Κάρντιφ και Ρέντινγκ. Η ΚΠΡ είναι καλύτερη από πέρσι, αλλά προς το παρόν είναι λίγο αφελής στο παιχνίδι της… Ματς που ταιριάζει στην Μπρίστολ Σίτι…

Στο Γουίμπλεντον – Πλίμουθ είναι και οι δύο καλά, παίζουν καλά, είναι στις πρώτες θέσεις.

Απλά η Πλίμουθ έκανε εμφανισάρα στο τελευταίο απέναντι στην πολύ δυνατή Σέφιλντ Γουένσντεϊ (3-0) και με βάση τη γενικότερη εικόνα της θα περίμενα ένα σετ σχεδόν ισορροπημένο. Η Γουίμπλεντον δέχεται εύκολα γκολ (είναι 4η με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας – 12 γκολ παθητικό!!!) και αυτό ίσως το «κλειδί» στο αυριανό ματς.

Αυτά τα ολίγα. Νέα στήλη κανονικά την Τρίτη, αν αλλάξει κάτι θα γίνει update.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος