1112

Μάκης Μηνδρινός

Με δύο μονά αποδεκτά

Χαιρετώ! Αν εξαιρέσουμε την Μπάγερν, μάλλον νορμάλ ήρθαν τα ματς του Τσου Λου μεσοβδόμαδα. Νίκες για Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ και Τσέλσι, νομίζω ότι δύσκολα θα έχουμε και ανατροπές. Ειδικά σε Τσέλσι, μάλλον έχει τελειώσει η πρόκριση. Και το διπλό της Παρί δεν το λες σούπερ έκπληξη αν αναλογιστούμε ότι η Μπάγερν έπαιζε χωρίς Λέβα και ότι η γαλλική ομάδα μοιάζει πιο σοβαρή από ποτέ τα τελευταία χρόνια.

Ηταν, πάντως, λίγο (εώς πολύ) μαγική εικόνα, ήταν από τις περιπτώσεις που η στατιστική μιλάει από μόνη της!

Στο Γιουρόπα χάρηκα πολύ με το διπλό της ομάδας μου (Ρόμα), αν και δυστυχώς δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα πάρει και την πρόκριση παρά το γεγονός ότι νίκη με 2-1 σε εκτός έδρας παιχνίδι ισοδυναμεί με παραπάνω από μισή πρόκριση.

Για όλες τις άλλες ομάδες ισχύει αυτό, για τη Ρόμα εγώ προσωπικά κρατάω ακόμα μικρό καλάθι! Η Αρσεναλ την πάτησε, αλλά προσωπικά δεν θεωρώ έκπληξη το 1-1, ενώ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ είναι ουσιαστικά ήδη στα ημιτελικά επιβεβαιώνοντας το ρόλο του φαβορί.

Αυτά με τα όσα έγιναν, πάμε να δούμε τι έχουμε από την Αγγλία το Π/Σ/Κ.

Στοίχημα

Από Πρέμιερ Λιγκ θεωρώ πως είναι ύπουλο το Λίβερπουλ – Αστον Βίλα (αν έπαιζε ο Γκρίλις θα το κοιτούσα πιο σοβαρά), καλό over και σε απόδοση αουτσάιντερ είναι το Γουέστ Χαμ – Λέστερ.

Τίποτα περισσότερο, δεν είναι καλή η αγωνιστική. Στην Τσάμπιονσιπ θέλει προσοχή το αποψινό Γουότφορντ – Ρέντινγκ, πιο σοβαρά κοιτάζω το διπλό στο ΚΠΡ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ και επίσης κάτι μου λέει ότι δεν θα χάσει η Μίντλεσμπρο στο Μπάρνσλεϊ.

Στη Λιγκ 1 οι αποδόσεις αδικούν την Τσάρλτον στο μεγάλο ματς με τη Σάντερλαντ (πλησιάζει το 4,50 το διπλό), ενώ δίκαιο είναι το διπλό της Μπλάκπουλ στην έδρα της ντεφορμέ Λίνκολν.

Στη Λιγκ 2 σκέψεις για Νιούπορτ (στη Μάνσφιλντ) και Λέιτον Οριεντ (στην Τσέλτεναμ). Η Νιούπορτ στο 3,30 (σημερινό είναι), η Λέιτον 4,45.

Απ’ όλα αυτά που ανέφερα μου αρέσουν περισσότερο η Σέφιλντ Γουένσντεϊ και η Λέιτον Οριεντ. Η Σέφιλντ έρχεται από εμφανισάρα απέναντι στην Κάρντιφ (5-0) και δείχνει ότι θα το παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της.

Δεν θα έχει εύκολο έργο και πιθανότατα να μη τα καταφέρει τελικά αλλά τουλάχιστον φαίνεται να έχει σφυγμό. Με εξαίρεση ένα ματς με τη Ρέντινγκ (έχασε 3-0), τον τελευταίο ενάμιση μήνα παλεύει πολύ. Τη στιγμή που η ΚΠΡ δεν έχει χειροπιαστό βαθμολογικό κίνητρο (χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι εμφανίζεται αδιάφορη) και έρχεται από κακή εμφάνιση απέναντι στη Νότιγχαμ.

Οσο για το Τσέλτεναμ – Λέιτον, προφανώς είναι πολύ ρισκαδόρικο σημείο, η Τσέλτεναμ διεκδικεί με καλές πιθανότητες την απευθείας άνοδο, όμως κι αυτή δεν ήταν ιδιαίτερα καλή στο τελευταίο με την Γκρίμσμπι. Αντιμετωπίζει μια ομάδα που έχει στρώσει πολύ μετά την αλλαγή προπονητή, έχει γίνει πολύ πιο σκληρή και δεν δέχεται καθόλου εύκολα γκολ (δέχθηκε μόνο ένα στα 5 τελευταία).

Χρειάζεται και κάλυψη στην ισοπαλία.

Οπότε θα πάω μ’ αυτά τα δύο. Δύο μονά αποδεκτά και τέλος. Αν δεν αλλάξει κάτι, νέα στήλη την Τρίτη!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος