615

Thassios

Με ”εγκληματική” απόδοση στο Μπουένος Άιρες

Καλησπέρα αλάνια μου!

Χθες ήταν σαν να μην παίξαμε αφού με το μπετ στην Αμερική πήραμε πίσω ότι ποντάραμε! Νωρίς νωρίς η Σκέβντε έκλεισε το μάτι στη ομάδα του Βαστέρα και άφηνε χώρους (έδωσε και δύο πέναλτι) και ήταν κάτι που έπρεπε να λάβω υπόψη στο μπετ μου. Εκεί πλησιάζουμε προς το τέλος και θα δούμε τέτοιες συμπεριφορές ομάδων.

Απλά νόμιζα ότι ήθελε τη 3η θέση! Στα υπόλοιπα ματς αν και είχαν/έχουν Ευρωπαϊκά ματς οι ομάδες , εμείς αρπάξαμε 8 γκολάκια. Αναφέρομαι σε Ατλέτικο και Σπόρτινγκ που είχαν προηγηθεί και οι δύο πριν το δεκάλεπτο. Λογικό τα πονταρίσματα να πάνε βόλτα αν και το σκορ στην Ατλέτικο είναι λίγο μαγική εικόνα. Η Θέλτα είχε 3 κλασικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι πριν το γκολ των γηπεδούχων.

Αν είχε προηγηθεί θα μιλάγαμε αλλιώς μιας ακόμη και με το 4-1 το μπετ δεν βγήκε για μία κάρτα της Ατλέτικο. Η Πορτιμονένσε κατώτερη των περιστάσεων και τραγική απλά. Τα ξημερώματα ωραίο ανοιχτό ματς στη Τολούκα όπου δε σκόραρε στο ημίχρονο ενώ η Αμέρικα έκανε την ανατροπή χωρίς να σκοράρει στο πρώτο. Γενικά θα μπορούσαν και τα δύο να γράψουν!

Πάμε στα σημερινά! Καταρχήν χθες είχαμε ένα έκτακτο ποντάρισμα (early bet) με το κολασμένο ντέρμπι στη Αργεντινή! Όλες οι αποδόσεις πετσοκομμένες αφού η κόκκινη κάρτα παίζει κάπου στο 2 με 2,2.

Οπότε υπάρχουν τρία ενδεχόμενα. Το πρώτο είναι να ποντάρεις αυτό το τραγικό 2,2 στη κόκκινη, πράγμα που κάνουν αρκετοί και κλαίνε μετά , το δεύτερο είναι να πας πάσο που είναι και το πιο σωστό. Υπάρχει όμως και το τρίτο ενδεχόμενο που είναι να μπεις στη παρέα του Betsellers και να μάθεις που και αν υπάρχει κάπου αξία στο ματς.

Εμείς βρήκαμε την αξία σε ένα ταπεινό 61! Ποντάραμε να έχουν από 2 κίτρινες οι ομάδες στο ημίχρονο και από 4 κίτρινες σε όλο το ματς.

Μιλάμε για ένα κολασμένο ντέρμπι και το 61 απέχει πολύ από τη πραγματικότητα. Άλλες εταιρίες το έχουν κάπου στο 6,5 ενώ και εγώ δεν θα το έδινα πάνω από 8. Οπότε η δουλειά μου κάπου εδώ τελείωσε! Όταν όλα είναι πετσοκομμένα, εδώ τα λαγωνικά θα βρούμε την άκρη ή δεν θα ποντάρουμε καθόλου. Από εκεί και πέρα ας κάνουν ότι θέλουν οι παίκτες και ο ρέφερι.

Εμείς πάντως χεσμένοι δεν είμαστε. Άλλος θα αρχίσει να τρώει νυχάκια μόλις ξεκινήσει το ματς (χοχοχο)!

Πάμε και στα υπόλοιπα!

Στη Νορβηγία έχω σημαδέψει ένα κόμπο αφού η Βαλερένγκα έχει τρομερές ελπίδες για Ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά την εξαιρετική φόρμα που διανύει. Η Κρίστιανσουντ το παλεύει μεν και θεωρώ ότι θα σκοράρει απόψε αλλά αν δεν έχουμε κανένα περίεργο νομίζω ότι θα πάρει το ματς η Βαλερένγκα μιας και είναι καλύτερη ομάδα.

Το 2 + g/g πληρώνει 3,4 και έχει αξία. Από κοντά και η ανατροπή υπέρ της Βαλερένγκα μιας και η Κρίστιανσουντ προηγείται συχνά πρώτη εντός έδρας! Στο 4,85 η ημιαντροπή και στο 10 η ανατροπή!

Μετά έχω άλλο δύο Νορβηγικά που μπορούν να μας χαρίσουν γκολ και θέαμα. Το είναι το Στρόμεν – Άρενταλ όπου βλέπουμε έναν χαμό από γκολ στα παιχνίδια της .

Στο τελευταίο εκτός η Άρενταλ ήρθε 2-6 ενώ λίγο πιο πριν είχαμε ένα 8-1. Χύμα στο κύμα δηλαδή. Μια από τα ίδια και στο ματς της Ρόζενμποργκ. Θυμάστε τι είχαν δει τα ματάκια μας όταν την είχαμε ποντάρει. Άμυνα δεν υπάρχει! Η Χαούγκεσουντ από την άλλη δε πάει πίσω. Κι αυτή σκοράρει άνετα και μάλιστα τρώει πιο συχνά γκολ στο πρώτο ημίχρονο απ’ ότι στο 2ο.

Οπότε κρατάω και στα δύο το g/g ημιχρόνου ενώ στο ματς της Στρόμεν καλό είναι και το όβερ 1,5 γκολ και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 3,40.

Προχωράμε και πάμε στο ματς της Κόστα Ρίκα ανάμεσα στην Γουαπίλε και την Γκρέσια! Πολύ χάλια οι δύο ομάδες με τις άμυνες να θυμίζουν λίγο παιδική χαρά. Το g/g ημιχρόνου στο 4 παίζεται άνετα με τόσο χύμα ομάδες! Μένοντας στη Κόστα Ρίκα και στο ματς της Ζελεδόν με την Γουαδαλούπε ,έχουμε την φιλοξενούμενη να μην έχει προηγηθεί ποτέ στο σκορ εκτός έδρας ενώ είναι και οι δύο ομάδες που δέχονται και βάζουν γκολ.

Το να σκοράρει πρώτη η Γουαδαλούπε και να έρθει g/g το ματς δίνει 3,10 και είναι τίμιο.

Πάμε τώρα και στις κάρτες! Ξεκινάω από την αγαπημένη Γαλλία όπου κάρτες θα ποντάρω στο ματς της Αζαξιό με τη Νις. Σε κακό χάλι και οι δύο περιμένω να βγάλουν νεύρα και πάλι αφού δεν τις βγαίνουν τα ματς και έχουμε γκρίνιες. Η Κόκκινη δίνει 4 ενώ το θασίτικο δίνει 5,5.

Ο ρέφερι δε με τρελαίνει γι αυτό θα ποντάρω και λίγο στο var παίζοντας τις ομαδικές κόκκινες κάρτες και λίγο το ”κόκκινη και οι δύο”. Ας τον καλέσει να δει κανένα πάτημα σε αστράγαλο!

Στο δικό μας ντέρμπι δεν αξίζει τίποτα , οπότε πάω πάσο!

Στη Πορτογαλία έχουμε το ματς Πάσος Φερέιρα – Κάσα Πία όπου οι γηπεδούχοι έχουν χαρακτηρίσει τελικό το σημερινό ματς όπου θέλουν πάση θυσία τη νίκη με την νεοφώτιστη.

Βγάζουν νεύρα εντός έδρας άμα δεν τους βγαίνει το ματς και έχουν ήδη 3 κόκκινες σε 2 ματς. Αυτό που καλοβλέπω είναι το ειδικό ” όβερ 2,5 κίτρινες κάρτες και οι δύο + κίτρινη στο ημίχρονο και οι δύο” σε απόδοση 5. Από εκεί και πέρα αξίζει και το όβερ 1,5 κόκκινες σε απόδοση 11.

Μετά το βράδυ έχουμε το Μονακό – Λυών όπου οι αποδόσεις στο θασίτικο προκαλούν! Φυσικά παίζει πάντα και η κόκκινη μιας και η παράδοση οργιάζει αλλά πήγαν και βάλανε τον Turpin.

Αυτός είναι για τα ανάθεμα από πέρυσι. Δηλαδή και στα δύο Γαλλικά που είχα σταμπάρει έβαλαν ότι να ναι διαιτητές. Πάντως να έχουμε και γκολ και κάρτες στο ματς. Λοξοκοιτάω λίγο το ειδικό που παίξαμε χθες στην Αμερική. Το ”g/g + όβερ 2,5 + όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο ” δίνει 3,75 και είναι καλό. \

Αυτά ήταν όλα όσα ξεχώρισα για σήμερα.

Αρκετές επιλογές και μένει τώρα να κάνουμε σωστή χημεία!

Ποντάρω καταρχήν σε μονό το ειδικό στη Πορτογαλία σε απόδοση 5. Μου αρέσει αρκετά το ματς! Μετά ποντάρω και την ημιανατροπή στο ματς της Κρίστιανσουντ. Ποντάρω τις ομαδικές κόκκινες στο ματς της Νις και λίγο το ”κόκκινη και οι δύο”. Και μετά πάμε στα κλασικό Τρίξι με g/g ημιχρόνου σε Ρόζενμποργκ , το ειδικό στη Γαλλία το βράδυ και το g/g ημιχρόνου στη Κόστα Ρίκα.

Οπότε μονά με νορμάλ αποδόσεις και ένα τρίξι. Όπως χθες δηλαδή κάτι σαν Patent , και μετά δύο τσιμπημένα μονά με αποδόσεις 61 και 51 σε Αργεντινή και Γαλλία. Φουλ το πρόγραμμα και επιλογές που μου αρέσουν. Για να δούμε!

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS