589

Thassios

Με μια τριάδα σε κακό πρόγραμμα!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Χάσαμε ελάχιστα μέσα στην εβδομάδα αφού το Europa αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά ότι δεν είναι από τις διοργανώσεις που φέρνουν κέρδος στη στήλη. Αν και βγήκαν αρκετές κόκκινες , εμείς δεν ευστοχήσαμε σε κάποια. Στη Βραζιλία πάντως αγωνιστικά, παρόλο το 0-0 , φάνηκε πόσο λάθος ήταν αυτά τα 9άρια στο διπλό.

Προχωράμε σήμερα όπου το πρόγραμμα είναι κακό για τούτη εδώ τη στήλη. Δυστυχώς δεν έχω ούτε πολλά ειδικά με γκολ αλλά λείπουν και οι κάρτες. Για πάμε λίγο να δούμε τι ξεχώρισα από όλο το πρόγραμμα. Ξεκινάω από την Αγγλία όπου σκέφτηκα για αρχή το g/g 2ου ημιχρόνου στη Νιουκάστλ μιας και έχει τρομερά ποσοστά εκτός έδρας η Μπρέντφορντ.

Σε 4 ματς έχει φέρει 3 g/g στο 2ο μέρος. Βέβαια με προβληματίζει τελευταία , το ανέφεραν και τα παιδιά στην εκπομπή , αφού δεν τραβάει πολύ και ο Toney.

Μετά περνάμε στις χαμηλές κατηγορίες όπου κάνω στάση στη Νορθάμπτον. Ανέφερα κάτι στη χθεσινή στήλη με τα στατιστικά και μου άρεσε πολύ. Η Νορθάμπτον λοιπόν εντός έδρας έχει σκοράρει πάνω από ένα γκολ στα 5 από τα 6 ματς.

Το θέμα είναι ότι από την άλλη μεριά έχουμε μια Σαλφορντ που έχει πολύ καλή άμυνα. Μπορεί να φάει γκολ , απλά το θέμα είναι αν μπορεί και 2ο.

Στη Σκωτία κάνω στάση στο πρώτο σημείο για σήμερα που θεωρώ πολύ καλό. Στο Στανράερ – Έλγκιν έχουμε δύο ομάδες που σκοράρουν εύκολα και γενικά βλέπουμε γκολ στα παιχνίδια τους. Τo g/g ημιχρόνου στο 4 είναι μια πολύ καλή απόδοση και είναι κάτι που έχει επιβεβαιώσει στα 2 από τα 5 εντός η Στρανράερ και στα 3 από τα 5 εκτός η Έλγκιν.

Μετά πάμε στην Ιταλία όπου έχουμε το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Μίλαν και την Γιουβέντους. Η Μίλαν έφαγε μια τριάρα μέσα στην Τσέλσι και πάει με κατεβασμένη ψυχολογία στο ματς. Είναι και λίγο κουρασμένη ενώ η Γιουβέντους δείχνει να βρίσκει πατήματα. Θεωρώ ότι το ματς ξεκινάει από Χ2 και μετά μπορούμε να στραφούμε στις κάρτες με τον Orsato στην σφυρίχτρα.

Επίσης η Μίλαν έχει 7 σερί ματς που δέχεται γκολ. Το ειδικό ”Χ2 + να σκοράρει η Γιούβε + όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα” δίνει 3,3 και είναι ένα πολύ καλό σημείο.

Τέλος κλείνω με Γαλλία 2 όπου θα ποντάρω τη κόκκινη κάρτα στο ματς της Μπορντό με τη Μετς. Ομάδες δυνατές που βλέπουμε ένταση στα παιχνίδια τους. Τα είπαν για τη Γαλλία Β και τις κόκκινες τα παιδιά.

Στο 3,60 που βρίσκω την απόδοση και με εξαιρετικό ρέφερι είναι μια χαρά.

Οπότε αυτά τα λίγα είναι όλα όσα είδα. Να μην τα πολυλογώ. Θα κάνω ένα Patent με χαλαρό ποντάρισμα με το g/g ημιχρόνου σε Σκωτία , με το μπετ στην Ιταλία και τη κόκκινη της Γαλλίας. Με ένα κερδισμένο χάνουμε ελάχιστα.

Τα λέμε στο chat το απογευματάκι!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS