584

Thassios

Με σεντόνι και όχι μόνο – UPDATE!

Καλησπέρα παικταράδες μου! Την Κυριακή φάγαμε μεγάλη ήττα , να μη πω άρπαξα τέτοια φάπα που πόνεσε. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναλύσω πολλά. Το μόνο που ίσως να αξίζαμε ήταν μια δυάδα με το g/g ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε την ένταση που έπρεπε στα ντέρμπι με αυτό στο Περού να με απογοητεύει περισσότερο απ’ όλα.

Χθες δεν μου άρεσε κάτι τόσο πολύ αν και είχα σκεφτεί να ποντάρω κάτι με τις κόντρες των Ρεάλ , Παρί και Ντόρτμουντ και κατόπιν εορτής όπως είδατε στο chat θα πήγαινα καλό ταμείο.

Δεν μου άρεσε αυτό να πω την αλήθεια. Ίσως μαρτυράει κάτι για το φεγγάρι μου.

Σήμερα όμως θα ποντάρω και θα κοντράρω ξανά δύο ομάδες. Βασικά βλέπω δύο παιχνίδια που είναι πανομοιότυπα. Δε μπορεί να δίνουν τόσο μεγάλες αποδόσεις η Ίντερ και Κλαμπ Μπριζ. Τέτοιες αποδόσεις δεν υπάρχουν όταν έχω μια αήττητη Κλαμπ Μπριζ που δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ στον όμιλο και από την άλλη μια Ίντερ που κέρδισε τη Μπάρτσα πριν λίγο καιρό και έχει και μια ΄”βαριά” φανέλα.

Οι γηπεδούχοι και στα δύο παιχνίδια θα είναι αυτοί που θα κυνηγάνε το σκορ γι αυτό και θα επιλέξω ένα ειδικό που είναι ίδιο και στους δύο αγώνες. Το ειδικό ‘’ Κλαμπ Μπριζ ή Ίντερ με (χάντικαπ +2) + όβερ 0,5 γκολ + όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο’’. Περιμένω ένταση στα παιχνίδια με κάρτες εκατέρωθεν ενώ και οι γηπεδούχοι δε μπορούν να μην κυνηγήσουν το σκορ και να ανοιχτούν.

Μετά προχωράω στα εκτός Σεντονιού. Θα ποντάρω τις κόκκινες κάρτες σε δύο παιχνίδια από τη Β΄Ισπανίας. Αναφέρω σε δύο παιχνίδια που θα παλέψουν ομάδες που δεν εντυπωσιάζουν. Στο Λεγανές – Μάλαγα είναι και οι δύο στο πάτο της Βαθμολογίας και περιμένω ένα ματς που θα ξεφύγει σε νεύρα και ένταση αφού κανένας δεν θέλει την ήττα.

Τρομερός ρέφερι στην αναμέτρηση όπου φέτος έχει 26 κίτρινες και 3 κόκκινες σε 4 μόλις αναμετρήσεις. Ακόμη ένας καλός ρέφερι σφυρίζει στο Σανταντέρ  – Σαραγόσα. Οι γηπεδούχοι συμπληρώνουν την τριάδα στο πάτο τη βαθμολογίας με το πιο πάνω ζευγάρι που ανέφερα. Βγάζουν νεύρα στα παιχνίδια τους έχοντας φέτος 4 κόκκινες σε 9 ματς.

Οπότε σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα ποντάρω τις κόκκινες σε μονά και δυάδα.

Στο σεντόνι θα ποντάρω τα δύο παιχνίδια ξερή δυάδα μιας και οι αποδόσεις δε ελκύουν και πολύ για μονά.

Αύριο νέα στήλη με το Europa ή θα δείτε κάποιο update!

UPDATE!!

Καλησπέρα!

Όλα τα μεσοβδόμαδα θα τα πούμε στην νεά στήλη το Σάββατο. Σήμερα πήγα σε update γιατί τελικά από όλο το πρόγραμμα κατέληξα σε δύο παιχνίδια όπου θα ποντάρω τη κόκκινη κάρτα μιας και όπως έχουμε πει το Europa δεν μας πάει σε αυτή τη στήλη.

Και στα δύο παιχνίδια θα έχουμε Ρουμάνες. Μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό ε… Στο Κλουζ – Σλάβια Πράγας και στο Στεάουα – Σίλκεμποργκ έχουμε βαθμολογικά δύο παρόμοια παιχνίδια. Στο πρώτο καμία δεν θέλει την ήττα αφού είναι σε μια ισοβαθμία όλες στον όμιλο. Δυνατές ομάδες και οι μονομαχίες θα είναι το πρώτο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι.

Εκτός από αυτό με ένα γκολ θα γίνει χαμός. Με τον Πορτογάλο Godinho στην σφυρίχτρα άνετα μπορεί να δούμε κόκκινη.

Μια από τα ίδια και στο ματς της Στεάουα. Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Ρουμάνα και θέλει να ξεπλύνει τη ντροπή της 5αρας από τη Δανέζα ενώ και βαθμολογικά παίζει το τελευταίο της χαρτί. Ο Σκωτσέζος ρέφερι που σφυρίζει την αναμέτρηση έχει 6 κόκκινες σε 7 παιχνίδια που έχει σφυρίξει για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Περιμένω να μπούνε οι Ρουμάνοι με το μαχαίρι στα δόντια και να παρασύρουν τους Δανούς σε ένα ματς για γερά νεύρα.

Με αυτά τα δύο θα πορευτώ απόψε. Σκέφτηκα και το Τράμπζνοσπορ – Μονακό μιας και σε όλα τα παιχνίδια της Τουρκάλας έχουμε δει κόκκινες φέτος για τη διοραγώνση , αλλά αφού το περιμένουμε άσσο θα κάνω πάσο.

Μονά και δυάδα και κλείσαμε.

Νέα στήλη το Σάββατο το πρωί.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS