756

Thassios

Με τα λαμπερά

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά Betsellerades μου!

Πέρασε το γεμάτο μεσοβδόμαδο κουπόνι χωρίς όμως να πάμε κάποιο ταμείο. Οι Γαλλίδες μας έφαγαν πολλές μονάδες καθώς ούτε η κόκκινη βγήκε στο ματς της Μπορντό ώστε να πιάσουμε εκείνο το 11αρι ( βγήκαν 11 κίτρινες) αλλά ούτε και τα γκολ που θέλαμε σε Τρουά και Μονακό ώστε να πάει καλά το τρίξι.

Τη Πέμπτη είδαμε δύο κακές ομάδες στο ματς κυπέλλου στην Ελλάδα ενώ το βράδυ στη Πορτογαλία έγινε το απίθανο να δούμε μόλις μία κίτρινη μέχρι το 80 στον ημιτελικό της Πορτογαλίας (πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια) ενώ μετά βγήκε η απευθείας κόκκινη που μόνο κόκκινη δεν ήταν αλλά μικρή σημασία έχει τώρα.

Σήμερα το πρόγραμμα δεν είναι καλό.

Δεν έχει πολλά παιχνίδια που περιμένω εντάσεις είτε λόγω ντέρμπι είτε λόγω βαθμολογίας. Πάμε να δούμε λίγο τι έχω κρατήσει και τι θα επιλέξουμε για ποντάρισμα.

Νωρίς έχουμε το ‘Αρσεναλ – Μαν Γιουν που είναι ένα ντέρμπι με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Θα κοιτούσα σε ειδικό μόνο με κάρτες αλλά με Craig Pawson στην σφυρίχτρα απλά πάω πάσο( στο Σίτι – Τσέλσι έβγαλε 2 κάρτες ενώ στο Άρσεναλ – Τότεναμ 3).

Περιμένω να βγάλει οπότε 3-4 κάρτες στο ματς. Μελετώντας λίγο τις ομάδες βλέπω ότι το κοινό που έχουν είναι ότι βλέπουμε περισσότερα γκολ στο δεύτερα ημίχρονά τους ενώ και στο 2ο έχουν έφεση στην κάρτα. Το μόνο που ξεχώρισα είναι το ειδικό ” περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο + κάρτα και οι δύο στο 2ο” που δίνει 3,40 και είναι απόδοση με αξία.

Στη Γερμανία έχουμε το Μπάγερν – Λειψία που μπορεί κάποιος να στραφεί στα γκολ αλλά νομίζω δεν χρειάζεται ειδικός να σας το πει αυτό. Ο Ρέφερι της αναμέτρησης είναι αδιάφορος καθώς ούτε κόκκινες βγάζει αλλά ούτε και πεναλτάκιας είναι .Οπότε πάσο εδώ.

Στην Ιταλία ξεχωρίζει το Ίντερ – Ρόμα όπου περιμένω η Ρόμα να βάλει δύσκολα στην Ίντερ που είχε και μεσοβδόμαδα τον ημιτελικό με τη Μίλαν.

Θα έχουμε κάρτες στο ματς καθώς πάντα οι παίκτες της Ρόμα βγάζουν ένταση στο παιχνίδι τους. Με τον Sozza στην σφυρίχτρα που είναι μέτριος περιμένω ένα ματς που ξεκινάει από τις 3-4 κάρτες. Η Ρόμα παίρνει κάρτες από το 1ο ημίχρονο ενώ η Ίντερ εντός έδρας είναι λίγο πιο ήρεμη. Σε ότι αφορά τα γκολ περιμένω να έχουμε γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Ένα συνδυαστικό με τα παραπάνω μου δίνει απόδοση 3,10 και έχει οριακή αξία. Δηλαδή το ειδικό ”γκολ και στα δύο ημίχρονα + Ρόμα κάρτα και στα δύο ημίχρονα + Ίντερ κάρτα στο 2ο”.

Από εκεί και πέρα κάρτες και λογικά κόκκινη θα δούμε στο Ουράλ – Ούφα που είναι εξάποντο ματς. Με προυποθέσεις θα δούμε κάρτες στο Σεντ Ετιέν – Μονακό όπου οι δύο ομάδες θέλουν βαθμούς για διαφορετικούς λόγους αλλά με κατά πολύ ανώτερη τη Μονακό μπορεί να έχουμε κανένα 0-2 ημίχρονο και να μην έχουμε κάρτες.

Σε Ισπανία Β δε ξέρω κατά πόσο θεωρούν ότι έχουν πέσει η Ρεάλ Σοσιεδάδ Β με την Αμορεμπέτια αλλιώς θα γίνει χαμός από κάρτες εκεί ενώ φυσικά το βράδυ έχουμε τον τελικό σε Ισπανία ανάμεσα σε Μπέτις και Βαλένθια. Φυσικά εδώ όλες οι αποδόσεις είναι πετσοκομμένες και μόνο συνδυαστικά να βρούμε κάπου αξία. Ο Ρέφερι είναι σούπερ αφού φέτος έχει το μεγαλύτερο μέσο όρο σε κάρτες ενώ σε 17 εμφανίσεις έχει και 6 κόκκινες.

Στο 5,5 το ”κόκκινη + όβερ 1 κάρτα και οι δύο στο 2ο” νομίζω ότι είναι μια σχετικά καλή απόδοση. Τέλος κόκκινη μπορεί να δούμε στο Καέν – Οσέρ καθώς έχουν καλή παράδοση , έχουμε πολύ καλό ρέφερι και άμα βρει τα σκούρα η Οσέρ θα ξεφύγει σε ένταση το ματς.

Αυτά είναι όλα όσα ξεχώρισα για παιχνίδι με κάρτες. Όπως βλέπεται αν εξαιρέσουμε το ματς του τελικού τότε έχουμε υποψήφια για κόκκινη μόνο το ματς σε Ρωσία και Γαλλία Β’.

Τέλος για γκολ δεν έχω πολλά. Ένα g/g ημιχρόνου σε Βέλγιο ανάμεσα σε Μαλίν και Σαρλερουά και ένα g/g 2ου ημιχρόνου σε Φόλκερκ και Αλόα. Μπορεί να γίνει μια τίμια δυάδα.

Και τώρα στη χημεία. Κρατάω τη τίμια δυάδα με τα γκολ ενώ θα πάω στα λαμπερά ματς της ημέρας και θα κάνω ένα ωραίο τρίξι με τα ειδικά.

Τα λέμε στο chat εμείς.

Καλή ανάσταση και να περάσετε όμορφα με προσοχή και μέτρο!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS