580

Thassios

Με το ένστικτο – (UPDATE μόνο στον πίνακα 20/10)!

Καλησπέρα παικταράδες μου.

Ακόμη μια σφαλιάρα χθες δείχνοντάς μου ξεκάθαρα ότι το φεγγάρι δεν είναι καλό για εμένα. Οπότε μαζεμένα όσο πάει μιας και δε μπορώ να πάω πάσο τελείως όταν έχουμε φουλ ρυθμούς μέχρι το Παγκόσμιο. Το μόνο που αξίζαμε λίγο χθες ήταν το g/g ημιχρόνου ενώ το Νορβηγικό που άφησα βγήκε πολύ άνετα. Αυτό ίσως ήταν λάθος που το άφησα.

Πάμε να δούμε σήμερα τι θα ποντάρω. Καταρχήν όπως καταλάβατε και από το τίτλο σήμερα θα πάω καθαρά με το ένστικτο. Αφήνω εκτός ότι μελέτη έριξα με τα κιτάπια και τα στατιστικά μου και θα πάω με αυτά που έχω σημαδέψει από τη Πέμπτη που με τη πρώτη ματιά μου άρεσαν.

Ξεκινάω από Ιταλία που είδα το ζευγάρι Λάτσιο – Ουντινέζε και λέω εδώ θα έχουμε και θέαμα αλλά και ξύλο.

Κάτι δηλαδή σαν το ματς που είδαμε μεταξύ τους πέρυσι όπου έληξε 4-4 με 3 κόκκινες. Ο Ρέφερι είναι καλός ενώ και φέτος οι ομάδες σκοράρουν με άνεση. Το ειδικό ” g/g + κόκκινη + όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο” πληρώνει 8 και θα το τιμήσω.

Μετά πάμε στο ντέρμπι της Αγγλίας. Σαφώς πολύ καλύτερη η Σίτι αν και μετά τη τεράστια νίκη που έκανε η Λίβερπουλ στο σεντόνι πήρε ψυχολογία.

Περιμένω πάντως σήμερα να φάνε 2-3 γκολ για πλάκα οι γηπεδούχοι όπου θα βγάλουν νεύρα και θα το ρίξουν λίγο στο ξύλο. Δηλαδή βλέπω πιο πολύ γκολ για τη Σίτι και πιο πολλές κάρτες για τη Λίβερπουλ. Έως κόκκινη μην σας πω. Το ειδικό ” Σίτι να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα + οβερ 1,5 κάρτες Λίβερπουλ” πληρώνει 3,6 και θα το τιμήσω. Σχεδόν σε όλα τα ημίχρονα έχει δεχτεί γκολ η Λίβερπουλ ενώ και στα μεταξύ τους παίρνει εύκολα 2 καρτούλες.

Επιπλέον θα ρίξω και λίγο το ενισχυτικό ” Σίτι (χάντικαπ -2) + κόκκινη” σε απόδοση 41. Δηλαδή να τρώει μια ξεγυρισμένη τριάρα η Λίβερπουλ και να ρίξει μια καλή κλωτσιά ο Χέντερσον από τα νεύρα του που λέει ο λόγος.

Μετά πάμε Γαλλία. Θα παίξω κάρτες στο Παρί – Μαρσέϊγ. Μπορεί ο διαιτητής να μην λέει και πολλά αλλά είπαμε ότι σήμερα θα πάω με το ένστικτο.

Έχουμε δει κόκκινες στα ματς της Παρί αλλά και στα μεταξύ τους. Στα μάτια μου πολύ καλή απόδοση έχει το ειδικό ”κίτρινη και οι δύο στο ημίχρονο + κόκκινη στο ματς” σε απόδοση 10. Αυτό και φτάνει.

Αυτά τα τρία παιχνίδια ήταν τι είπα μέσα μου όταν τα είδα στο πρόγραμμα. Χωρίς να δω στατιστικά ή τίποτα άλλο. Τα ποντάρω και ας μην είμαι στο φεγγάρι μου.

Απλά με πιο χαλαρό ποντάρισμα.

Κλείνοντας θα ποντάρω και μια δυαδούλα, από τα στατιστικά και τη μελέτη, με καλοπληρωμένα g/g. Το ένα το τσιμπάω από τη στήλη της Παρασκευής με τα στατιστικά και έρχεται από τη Κροατία. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ εντός έχει 6 στα 6 g/g ενώ με 5 στα 6 εκτός είναι η Βαραζντίν. Μετά θα ποντάρω και το g/g σε Θέλτα. Ομάδες που σκοράρουν και έχουμε δει παιχνίδια που μπήκαν αρκετά γκολ και από τις δύο.

Στο 2,2 το ένα και στο 2 το άλλο. Μια χαρά δυαδούλα.

Κλείσαμε για σήμερα. Μετρημένες μονάδες (7 χθες και 9 σήμερα όταν θα μπορούσαν να είναι καμιά 20+ το διήμερο) και περιμένουμε μέχρι να δούμε ότι θα στρώσει ξανά.

Σήμερα θα είμαι και στο chat για να τσεκάρουμε live.

UPDATE!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Την Κυριακή πήραμε κάτι ψιλά πίσω μιας και είχαμε διάφορες συνθήκες που δε μας ευνόησαν.

Στην Ιταλία θα μπορούσαμε άνετα να έχουμε 2 γκολ στο ημίχρονο με απανωτές ευκαιρίες και έτσι να δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Μετά στην Αγγλία πήγαμε ένα ωραιότατο κουβά με τους απίθανους της Σίτι να μην μπορούν να βάλουν γκολ. Κλείνοντας είχαμε τον ωραίο τον Turpin ο οποίος έβγαλε μεν τη κόκκινη κάρτα αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν έδωσε τρεις καθαρότατες κίτρινες και άρπαξε τις κατάρες τους από το στέκι του Betsellers.

Το κουπόνι είναι σχεδόν γεμάτο μεσοβδόμαδα απλά δεν έχει πολλές επιλογές. Αυτό δεν είναι πάντα κακό καθώς οι επιλογές που ξεχώρισα μου αρέσουν. Σήμερα ας πούμε έχω ξεχωρίσει τέσσερις επιλογές , γι αυτό και πήγα σε update. Για να τις δούμε.

Ξεκινάω από το Σεβίλλη – Βαλένθια όπου δε μπορώ να μην παίξω κάρτες εδώ. Μιλάμε οι ομάδες παίρνουν κάρτες σαν καραμέλες.

Η Σεβίλλη είδε 3 κίτρινες στο ημίχρονο στο ματς με τη Μαγιόρκα ενώ στο τελευταίο εντός είδε 4 κίτρινες συνολικά. Για τη Βαλένθια δε χρειάζονται λόγια. Οπότε το ειδικό ” όβερ 2,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + κίτρινη και οι δύο στο ημίχρονο ” δίνει 4 και θα το τιμήσω. Στο ίδιο ειδικό θα προσθέσω και τη κόκκινη και θα πάρω ένα ενισχυτικό σε απόδοση 15.

Το επόμενο ματς που προέκυψε από τα στατιστικά μου είναι το g/g στο 2ο ημίχρονο ανάμεσα στην Σαρλερουά και τη Κορτράικ. Ομάδες με καλά στατιστικά που σκοράρουν στο δεύτερο μέρος. Στο 3,25 το δέχομαι.

Τέλος να αναφέρω ότι έχω και δύο καλά g/g. Το ένα είναι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και το άλλο στη Πορτογαλία ανάμεσα στην Φερειρένσε και την Μορειρένσε.

Θα αφήσω το g/g της Ατλέτικο ,που θα το έκανα δυάδα με το Πορτογαλικό, γιατί η Βαγιεκάνο έχει μια καλή απουσία του αρχηγού της στο κέντρο ενώ και η παράδοση είναι τρομακτική στο να πετύχει γκολ. Στο τελευταίο παιχνίδι της πάλι δεν σκόραρε. Οπότε πάω πάσο εδώ.

Με τρία μονά λοιπόν θα είναι το παιχνίδι μου σήμερα.

Τα λέμε το βράδυ στο στέκι μας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS