2209

Μάκης Μηνδρινός

Με το μαχαίρι στα δόντια

Αίμα και άμμος και στα τρία παιχνίδια με την Τσέστερφιλντ να τα παίζει όλα για όλα στο Μόρκαμ και τις Μάνσφιλντ και Σουίντον να ψάχνουν μια θέση στα πλέι-οφ. ΜΟΡΚΑΜ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ (21:45) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1548 Γήπεδο: ΓΚΛΟΟΥΜΠ ΑΡΙΝΑ (6.476), ΜΟΡΚΑΜ Απόσταση (χλμ): 175 Σετ αποδόσεων: 2.55 – 3.20 – 2.75 *Α’ Γύρος: Τσέστερφιλντ – Μόρκαμ 0-2 *2-3-1 η συνολική παράδοση με γηπεδούχο τη Μόρκαμ.

ΜΟΡΚΑΜ Ρεπορτάζ: Καλή στο Τσέλτεναμ μέχρι το 15’. Μοιραίος σε εκείνο το σημείο ο πρώτος σκόρερ της Ελισον, ο οποίος είχε ένα δοκάρι και μια τεράστια ευκαιρία. Από εκεί και πέρα κομπάρσος. Λίγο άτυχη στα γκολ που δέχθηκε καθώς και τα τρία (0-3) προήλθαν από καραμπόλες. «Σταθήκαμε λίγο άτυχοι. Τα παιδιά έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά δέχθηκαν τρία τυχερά γκολ.

Οι τελικοί συνεχίζονται για εμάς», δήλωσε ο Μπέντλεϊ. Στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, βατό πρόγραμμα και αισιοδοξία για παραμονή. Εδώ που τα λέμε και το φεγγάρι έχει και τη φόρμα διαθέτει για να πάρει τους βαθμούς που θέλει. Μία ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια, αλλά και πολλές ισοπαλίες. Γενικά στα τελευταία ματς ούτε χάνει, αλλά ούτε κερδίζει εύκολα.

Τεράστια ευκαιρία το αποψινό παιχνίδι καθώς με νίκη θα απομακρυνθεί εννέα βαθμούς και θα κάνει ακόμη ένα βήμα για τη σωτηρία. Bet info: Μετράει επτά under στα τελευταία 10 παιχνίδια. Αγωνιστικά νέα: Μοναδικό πρόβλημα για τον Μπέντλεϊ η αμφίβολη συμμετοχή του βασικού κίπερ Ρος (37/0), ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον ώμο.

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ Ρεπορτάζ: Χαμός στο Γκρίμσμπι. Δέχθηκε γκολ-πέναλτι (δύσκολη φάση) στο τέλος με τους ανθρώπους της Τσέστερφιλντ να διαμαρτύρονται έντονα. Η ήττα αυτή σε συνδυασμό με τη νίκη της Μπάρνετ, τη έφερε στην τελευταία θέση και στο -6 με τη σωτηρία. Το καλό είναι ότι έχει λιγότερα παιχνίδια από τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη όλα είναι στα χέρια της. «Εχουμε τρία παιχνίδια λιγότερα από τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Θεωρώ ότι τα επόμενα δύο ματς είναι όλη η σεζόν. Εχουμε καλούς παίκτες και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Λέστερ. Μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Εκτός έδρας συνεχίζει να βγάζει αδυναμίες έχοντας κερδίσει σε μόλις δύο από τα τελευταία 16 ταξίδια της. Bet info: Μετράει πέντε goal στα τελευταία έξι παιχνίδια. Αγωνιστικά νέα: Αργούν οι επιστροφές των μέσων Κόουκ (1/0) και Μότλεϊ-Χένρι (2/0), όπως κι αυτή του αμυντικού Χερντ (24/0). ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ουσιαστικά η Τσέστερφιλντ παίζει όλη τη χρονιά στο Μόρκαμ.

Η γηπεδούχος δεν είναι ομάδα που χάνει εύκολα ειδικά εντός έδρας, αλλά από την άλλη ούτε κερδίζει. Μοιρασιά. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ (21:45) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1549 Γήπεδο: ΜΠΡΟΝΤΧΟΛ ΓΟΥΕΪ (6.722), ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ Απόσταση (χλμ): 186 Σετ αποδόσεων: 2.90 – 3.25 – 2.40 *Α’ Γύρος: Μάνσφιλντ – Στίβενεϊτζ 1-0 *3-0-4 η συνολική παράδοση με γηπεδούχο τη Στίβενεϊτζ.

ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ Ρεπορτάζ: Είναι γεγονός ότι ο Μάαμρια την έχει μεταμορφώσει. Νέα εξαιρετική εμφάνιση, αυτή τη φορά στο Νιούπορτ και εύκολη νίκη με 1-0, αν και θα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα τέρματα. Αν ο Τυνήσιος είχε έρθει νωρίτερα η ομάδα του μπορεί να διεκδικούσε άνετα μια θέση στα πλέι-οφ. «Ηταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας από τη στιγμή που ήρθα.

Τα παιδιά έκαναν πράξη αυτά που είπαμε στα αποδυτήρια. Συνεχίζουμε μέχρι το τέλος. Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε», δήλωσε ο νέος τεχνικός. Αυτό που έχει αλλάξει είναι το πλάνο της ομάδα, καθώς ο Τυνήσιος έχει περάσει ένα πιο επιθετικό στυλ. Αυτό φάνηκε και στο 4-1 κόντρα στην Μπάρνετ, αλλά και στο Νιούπορτ παρά το φτωχό 1-0.

Μία ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια. Από τις πιο δύσκολες έδρες στην κατηγορία έχοντας χάσει στα τρία από τα τελευταία 17 παιχνίδια. Bet info: Μετράει έξι goal στα τελευταία εννέα εντός έδρας ματς. Αγωνιστικά νέα: Σταθερά εκτός οι επιθετικοί ΜακΚι (23/1) και Μπόουντιτς (5/2). ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ Ρεπορτάζ: Ντροπιαστική ήττα από την Κρου. Τραγικό πρώτο μέρος στο οποίο δέχθηκε τέσσερα γκολ και μάλιστα μέσα στα 27 πρώτα λεπτά.

Στο δεύτερο το μάζεψε, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 4-3. «Θέλω να ζητήσω συγνώμη για το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο τα παιδιά προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς, αλλά η ζημιά είχε γίνει. Για το παιχνίδι στο Στίβενεϊτζ θα επιλέξω τους παίκτες οι οποίοι πραγματικά βγάζουν ενέργεια στο γήπεδο», δήλωσε ο Φλίτκροφτ ο οποίος δεν έχει ακόμα πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Μάνσφιλντ.

Αν και βρίσκεται λίγο χρονικό διάστημα στους «Σταγκς» τα άκουσε για τα καλά από τους οπαδούς. Στο -2 από τα πλέι-οφ και απόψε έχει την ευκαιρία να περάσει την Κόβεντρι και να πιάσει και πάλι θέση στην επτάδα. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να εμπιστευτεί κάποιος στοιχηματικά, μια ομάδα η οποία έχει μείνει χωρίς νίκη για οκτώ σερί παιχνίδια… Bet info: Μετράει επτά under στα τελευταία εννέα παιχνίδια.

Αγωνιστικά νέα: Τη σεζόν έχει χάσει ο αμυντικός Μέρφιν (12/1). Τιμωρία τριών αγωνιστικών για τον στόπερ Μπένινγκ (24/1). ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Στίβενεϊτζ παίζει χωρίς άγχος με τον Μάαμρια να της έχει κάνει άκρως επιθετική. Η Μάνσφιλντ έχει μεγάλο κίνητρο, αλλά και μια άμυνα που δεν πείθει. Είναι πολύ πιθανό το ματς να ξεφύγει από το όριο των 2,5 τερμάτων.

ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΓΕΟΒΙΛ (21:45) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1550 Γήπεδο: ΚΑΟΥΝΤΙ ΓΚΡΑΟΥΝΤ (15.728), ΣΟΥΙΝΤΟΝ Απόσταση (χλμ): 120 Σετ αποδόσεων: 1.67 – 3.80 – 4.75 *Α’ Γύρος: Γέοβιλ – Σουίντον 1-2 *0-1-0 η συνολική παράδοση με γηπεδούχο τη Σουίντον. ΣΟΥΙΝΤΟΝ Ρεπορτάζ: Ανώτερη από την Καρλάιλ. Εχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στο 0-0 με την Καρλάιλ.

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία, αλλά και τέταρτο ματς χωρίς νίκη για τον Μπράουν, ο οποίος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο (δύο σερί νίκες) στον πάγκο της Σουίντον, αλλά στο συνέχεια δεν έχει δει τρίποντο. «Οι 74-75 βαθμοί πιστεύω ότι θα είναι αρκετοί για να μας βάλουν στα πλέι-οφ. Από την πλευρά μου ωστόσο θέλω να κάνουμε το 5/5 στα παιχνίδια που απομένουν.

Εχουμε πολύ καλούς παίκτες και πιστεύω ότι αξίζουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο», δήλωσε ο Μπράουν. Στο -2 από τα πλέι-οφ και κόντρα στη Γέοβιλ έχει μεγάλη ευκαιρία να περάσει στην έβδομη θέση, αρκεί φυσικά να γκελάρει και η Μάνσφιλντ με την οποία ισοβαθμεί. Μία ήττα στα τελευταία οκτώ εντός, αν και η τελευταία νίκη της ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο.

Bet info: Μετράει επτά goal στα τελευταία εννέα παιχνίδια της. Αγωνιστικά νέα: Συνεχίζει να απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ της ομάδα Νόρις (35/13), αλλά και ο έτερος επιθετικός Γκόρντον (26/3). ΓΕΟΒΙΛ Ρεπορτάζ: Το παιχνίδι με τη Λούτον είχε μεγάλη ένταση. Μέχρι το 32’ είχε μείνει με εννέα παίκτες. Δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα από εκείνο το σημείο και μετά.

Δέχθηκε εύκολα τρία γκολ (0-3) γνωρίζοντας την πρώτη ήττα μετά από ένα μήνα. Οσο αφορά την ήττα το κακό ήταν μικρό καθώς παραμένει ασφαλής στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Το πρόβλημα ήταν οι αποβολές, με τον Γουέι να πηγαίνει στο Σουίντον με σημαντικά προβλήματα. Μία ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ενώ εκτός έδρας έχει παρουσιάσει τεράστια βελτίωση από τον Ιανουάριο και μετά έχοντας χάσει σε ένα από τα τελευταία έξι ταξίδια της.

Στην τελευταία της έξοδο έριξε έξι γκολ μέσα στο Κόβεντρι. Bet info: Μετράει πέντε goal στα τελευταία έξι παιχνίδια. Αγωνιστικά νέα: Ο μέσος Ντίκσον (33/0) και ο πρώτος σκόρερ Ζοκό (34/12) θα μείνουν εκτός λόγω τιμωρίας. Παραμένουν εκτός δράσης ο βασικός κίπερ Κρούζιακ (31/0), ο αμυντικός Αλφεϊ (2/0), αλλά και ο μέσος Γκρέι (26/3). Πηγή: KingBet

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος