446

Tzini

Με το πάθος των Αφρικανών! (UPDATE)

Καλησπέρα σας και καλό μήνα μιας και δεν είχαμε κάτι για να τα πούμε μεσοβδόμαδα. Μια χαρά μας έκατσαν και 2/3 Χ στο  τρίξι του προηγούμενου ΣΚ όπου παρόλο που ήρθε 2-0 η Salmi το ματς ήταν πολύ κόντα στο να γίνει το 1-1 και να κάνουμε το απόλυτο. Όσον αφορά το μακροχρόνιο του Περού που εξαφανίστηκε αρκετά γρήγορα όταν και δόθηκε τις προάλλες, είναι και πάλι ανοιχτό στον stoiximan στο 6,50.

Είναι και στη novibet αλλά το έριξαν στο 4,75. Λόγω των αναταραχών που επικρατούν στo Περού, το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και αυτό είναι λίγο εις βάρος μας γιατί θα μπουν και τα ταξίδια για τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα τις επόμενες βδομάδες, αλλά ήδη βλέπουμε ότι η Novi έκλεισε λίγο τη ψαλίδα μεταξύ των τεσσάρων διεκδικητών του Apertura.

Αφήνω το Περού και πάω πίσω στο Μαρόκο όπου ξεκίνησε το FIFA Club World Cup με την Al Ahly να παίρνει την πρόκριση απέναντι στην Auckland και σήμερα το βράδυ αντιμετωπίζει το Seattle. Εδώ αρχικά είχα κρατήσει την Αl Ahly σε τιμές αουτσάιντερ όμως και όχι φαβορί που βρίσκουμε σήμερα οπότε δεν έχει πλέον κάτι να μας δώσει. Οι Αιγύπτιοι είναι στην καλύτερή τους κατάσταση αυτήν την στιγμή και σίγουρα το θέλουν πολύ περισσότερο από τους Αμερικάνους.

Νωρίτερα, η Wydad θα κάνει την πρεμιέρα της κόντρα στην Al Hilal. Εδώ είναι προφανές ότι οι Μαροκινοί θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στο κατάμεστο από οπαδούς της Prince Moulay Abdellah Stadium στο Ραμπάτ! Πιστεύω θα έχουμε ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά στο τέλος θα χαμογελάσουν οι Μαροκινοί και μεις μαζί τους που τους θέλουμε στον τελικό! Διαιτητής του αγώνα ο Ivan Barton από το El Salvador και αμέσως άναψαν τα λαμπάκια του Θάσσιου! Κόκκινη και πέναλτι είπε κατευθείαν και συμφωνώ απόλυτα μαζί του.

Οπότε κρατάμε το πέναλτι στο 3,50 της novi, την κόκκινη στο 3,95 του stoiximan και το κόμπο τους στο 9,50 στη novi. Την προηγούμενη χρονιά βρέθηκαν αντιμέτωπες η Al Ahly με την Αl Hilal με ρεφ τον Trupin ο οποίος δεν δίστασε να βγάλει δύο κόκκινες στην Αl Hilal! Οπότε κάποια κέρματα ας βάλουμε και στο 34,00 να πάρουν κόκκινη και οι δύο ομάδες.

Πέρα από το FIFA Club World Cup, σήμερα έχουμε και τον τελικό του Copa Africa των γηγενών ποδοσφαιριστών.

Μια διοργάνωση που ήταν εντελώς αδιάφορη στοιχηματικά και επισκιάστηκε από την αποχώρηση του Μαρόκου, βρίσκει στον τελικό τους γηπεδούχους Αλγερινούς κόντρα στους Σενεγαλέζους. Οι Αλγερινοί ήταν το φαβορί για την κατάκτηση και το αποδεικνύουν κιόλας αφού έχουν κερδίσει όλα τα ματς δίχως να δεχτούν ακόμα γκολ. Και αυτοί το θέλουν πολύ, γιατί όχι να μην το πετύχουν κάνοντας και το ρεκόρ.

Τέλος στην Τυνησία έχουμε την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας όπου μου αρέσουν οι τιμές στον άσσο της Bizertin απέναντι στην Stane Tunisien. Φόρμα αλλά και τα εσωτερικά θέματα της  Tunisien δίνουν μια μικρή αξία στον άσσο. Προχθές το εντός της με την Εtoile Sahel διεκόπη λόγω ρίψης αντικειμένου στον επόπτη, δείγμα της γενικής κατάστασης της ομάδας.

Με χαλαρό μπετ θα γίνουν μια δυάδα και αυτά. Τα λέμε στο chat γύρω στις 16:00!

UPDATE

Αν και δεν μας έκανε τη χάρη να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι η Wydad, μας την έκανε με το πέναλτι και την κόκκινη που στην ουσία στοίχισαν. Εν τέλει, για λίγο δεν πληρωθήκαμε και το 34ρι με την κόκκινη της Αl Hilal να βγαίνει στην παράταση.

Όπως και να χει μια χαρά μας πήγε ο Barton, σειρά παίρνουν τώρα οι κύριοι Kovacs από τη Ρουμανία και ο Ουρουγουανός Μatonte. Ωραίοι ρεφς και οι δύο και όπως φάνηκε από το ματς της Wydad αλλά και από πέρσι, υπάρχει ένταση στα παιχνίδια.

Με τις κόκκινες θα πάω πάλι και στα δύο παιχνίδια, με πολύ χαλαρά πονταρίσματα γιατί υπάρχει και η περίπτωση να δούμε άνετες νίκες δίχως συγκινήσεις.

Στην Τυνησία έχουμε αύριο την τελευταία αγωνιστική αλλά δεν μου αρέσει κάτι τώρα, είναι αρκετά διαβασμένες οι τιμές. Αύριο στις 15:00 είναι τα παιχνίδια, το νου σας για κανα live!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini