1283

Μάκης Μηνδρινός

Με το πιο ξεκάθαρο λάθος

Χαιρετώ! Δύο ήττες με σκορ 1-0 έγραψε το κοντέρ το Σάββατο. Η Αρσεναλ εντάξει, είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όμως ακόμα έχει δρόμο μπροστά της. Και έχασε δίκαια από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Σάλφορντ, από την άλλη, θα μπορούσε να το πάρει. Είχε χαμένο πέναλτι στο 0-0 και τρομερή χαμένη ευκαιρία στην επαναφορά της μπάλας στο πέναλτι, με τον τύπο να το χάνει από τα τρία μέτρα σε άδειο τέρμα…

Όπως είπαμε, οι αγωνιστικές είναι non stop από δω και πέρα, κάθε μεσοβδόμαδο από τώρα μέχρι και τα Χριστούγεννα, με εξαίρεση την περίοδο των Εθνικών ομάδων, θα έχει τουλάχιστον μία από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας να παίζει μεσοβδόμαδα.

Τις περισσότερες φορές θα βλέπουμε και Τσάμπιονσιπ και Λιγκ 1 και Λιγκ 2. Μαζί φυσικά με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, τα οποία κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα.

Γνωρίζετε πολύ καλά φυσικά, ότι προσωπικά παίζω ελάχιστα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μόνο αν δω κάτι που μου αρέσει πολύ. Ειδικά από το τη στιγμή που το πρόγραμμα έχει και αγγλιδούλες, στα ευρωπαϊκά απλά ρίχνω μια γρήγορη ματιά.

Στοίχημα

Χαμός, λοιπόν, μεσοβδόμαδα. Σε ποσότητα τουλάχιστον. Γιατί ποιοτικά το κουπόνι μάλλον μέτριο προς κακό είναι. Τι είδα; Στην αρχική διαλογή έχω Ντέρμπι (3,00), Σέφιλντ Γουένσντεϊ (3,40) από Τσάμπιονσιπ, Τσάρλτον (3,30) από Λιγκ 1, Γκρίμσμπι (3,15) από Λιγκ 2. Η Ντέρμπι κόβεται σχετικά εύκολα, είναι περισσότερο σημείο ενστίκτου και τίποτα περισσότερο.

Και ΟΚ, ένστικτο στο 3,00 δεν μου κάνει. Αφήνω και Τσάρλτον που ναι μεν είναι ενισχυμένη αλλά ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό και η Μπλάκπουλ ψάχνει αντίδραση.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είναι αυτή που κόβεται οριακά γιατί με τα σημερινά δεδομένα φαίνεται ότι θα έχει και πάλι απουσίες στην άμυνα. Και απέναντι σε μια πολύ δυνατή επιθετική γραμμή, καλό θα ήταν να έπαιζε κομπλέ πίσω.

Ακόμα κι έτσι, πάντως, δεν αποκλείω η Σέφιλντ να τσιμπήσει κάτι από το ματς. Μην παρασύρεστε από τη βαθμολογία, αν η Σέφιλντ δεν είναι το -12 θα ήταν πιο πάνω από τη Μπρέντφορντ μετά τις πρώτες 5 αγωνιστικές…

Καταλήγω στη Γκρίμσμπι, την οποία ακολούθησε ο Βασίλης το Σάββατο και όντως πέρασε από το Λονδίνο, με γκολ στα χασομέρια επί της Λέιτον Οριεντ.

Ο Χόλογουεϊ την πάει καλά την ομάδα, δεύτερη σερί νίκη, τρίτο αήττητη, όσο καλό ξεκίνημα και να έχει κάνει η Χάρογκεϊτ στο πρωτάθλημα, δεν μπορεί αυτός ο άσος να δίνει 3,15. Για οριακό φαβορί την είχα τη Γκρίμσμπι, καθαρό αουτσάιντερ τη βρίσκω… Ο άσος της Γκρίμσμπι, λοιπόν, είναι για μένα το πιο ξεκάθαρο σημείο του διημέρου στο Νησί.

Αν αλλάξει κάτι θα γίνει update (π.χ. η Σέφιλντ είναι αύριο, αν οι ειδήσεις βοηθήσουν μπορεί να κάνω ένα μικρό bet), διαφορετικά νέα στήλη την Παρασκευή.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος