409

Μάκης Μηνδρινός

Μια διαφορετική δυάδα

Χαιρετώ! Είμαι στο ενδιάμεσο μιας πολύ δύσκολης ημέρας (όχι κάτι ανησυχητικό, πράγματα της δουλειάς…), η ώρα έχει περάσει, οπότε θα μπω κατευθείαν στο ζουμί.

Ο Billaras λέει έγινε… Thassios με τα ειδικά στοιχήματα, λέω κι εγώ σήμερα να βγω από το… καλούπι μου, να παίξει διαφορετικά απ’ ό,τι συνήθως. Σήμερα, λοιπόν, θα ποντάρω σε δύο φαβορί.

Και το ένα θα είναι και combo!

Η Σάτον είναι η μία, στο 1,95. Δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση, τα δεδομένα είναι δεδομένα, τα διαβάσατε ήδη από τον Βασίλη. Περίμενα ότι θα έπεφτε κι άλλο από το 2,00 που ήταν χθες (η αλήθεια είναι ότι σε κάποιες εταιρίες παίζει πιο χαμηλά). Είναι από τα σημειάκια τα μικρομεσαία που λέμε εμείς, αλλά να που μερικές φορές και εκεί μπορεί να κρυφτεί έστω και μια μικρή αξία.

Πάμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οσοι είδατε το φρέσκο vidcast, ξέρετε που προσανατολίζομαι. Στο πιο αμφίρροπο από τα τέσσερα ζευγάρια. Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα, η Ρεάλ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Νάπολι θα πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά μετά τα σκορ των πρώτων αγώνων.

Το Πόρτο – Ιντερ όμως είναι ορθάνοιχτο. Καταρχάς στο πρώτο ματς η Πόρτο στάθηκε μια χαρά.

Αν δεν έμενε με 10 παίκτες αμφιβάλλω αν έχανε. Και η ήττα ήρθε στο τέλος, με γκολ του Λουκάκου. Τα σκαμπανβάσματα των Μιλανέζων συνεχίζονται όλη τη χρονιά, ειδικά εκτός έδρας δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη. Η Πόρτο δείχνει να συνήλθε μετά την ήττα του πρώτου αγώνα και τη γκέλα που έκανε στα καπάκια στο πρωτάθλημα, πήρε δύο νίκες στη σειρά και στο γήπεδό της πάντα είναι υπολογίσιμη.

Θα κρατήσω το 1Χ+Under 3,5, περιμένοντας ένα ματς που δεν θα ξεφύγει στο σκορ. Δεν αποκλείω και την παράταση…

Οπότε 1,95 το ένα, 1,93 το άλλο. Οπότε 3,76 και τέλος. Μία δυαδούλα διαφορετική από τα συνηθισμένα, αλλά που και που υπάρχουν κι αυτά. Θα ξαναδώ τα της Πέμπτης, έχει 3-4 σημειάκια με γκολ, δεν αποκλείεται να κάνω κάνα update.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος