1004

Μάκης Μηνδρινός

Μια δυάδα και βλέπουμε!

Χαιρετώ! Η Γαλλία επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και επικράτησε 1-0 της Γερμανίας, μάλλον πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Κατά τ’ άλλα επικράτησαν τα φαβορί μεσοβδομαδα, άλλα πιο εύκολα (Ιταλία, Ολλανδία), αλλά πιο δύσκολα (Πορτογαλία, Βέλγιο). Η Ουαλία ήταν πολύ καλή, η Ουκρανία ήταν δεύτερο ματς επίσης καλή, παρέμεινε σκέτη απογοήτευση η Τουρκία.

Αυτά στα πολύ γρήγορα έγιναν μεσοβδόμαδα.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα φρέσκα, ξεκινώντας από τα σημερινά.

Σουηδία – Σλοβακία: Δύσκολο στοιχηματικά, ίσως λίγο υπερβολικό το 4,50 του διπλού, αλλά ως εκεί, δεν θέλω να μπλέξω.

Κροατία – Τσεχία: Εδώ πιστεύω ότι οι Κροάτες θα κερδίσουν. ΟΚ, δεν ήταν καλοί στην πρεμιέρα με την Αγγλία, αλλά διαφορετικά τα δεδομένα τώρα.

Μπορεί να λείπει ο… βαρβάτος σέντερο φορ, όμως η ποιότητα από τη μέση και μπροστά είναι δεδομένη και έχω την αίσθηση ότι θα φανεί περισσότερο τώρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ περισσότερο στα μέτρα της σε σχέση με την Αγγλία. Εξάλλου, η Τσεχία περισσότερο βρήκε και τα έκανε απέναντι στη Σκωτία παρά μας… καθήλωσε με την απόδοσή της! Στο 2,20 ο άσος, είναι νορμάλ.

Αγγλία – Σκωτία: Κλασική βρετανική μονομαχία, πάντα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τέτοια μας, δεν παίζει τόσο ρόλο η ποιότητα και η φόρμα. Θέλω να το δω, αλλά προφανώς δεν μπλέκω στοιχηματικά.

Ουγγαρία – Γαλλία: Προφανώς υπάρχει φαβορί, προφανώς περιμένω να κερδίσουν οι Γάλλοι, ίσως έχουμε και πολλά γκολ.

Πορτογαλία – Γερμανία: Οι Πορτογάλοι έκαναν το καθήκον τους στην πρεμιέρα και νίκησαν πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το 3-0 την ασθενέστερη ομάδα του ομίλου, Ουγγαρία. Σαφώς πιο δύσκολο το εμπόδιο του Σαββάτου, αν και για τη Γερμανία εξέφρασα την άποψή μου και την Τρίτη: δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα συνέλθει, αν θα τη βοηθήσει ότι παίζει εντός έδρας, αν θα εμφανιστεί ξαφνικά… η Γερμανία, όμως γενικώς είναι ένα ρόστερ με πολλά κενά και όχι τόσο μεγάλη ποιότητα όσο στο παρελθόν.

Προς τον άσο με draw no bet είμαι. Από τη Γερμανία λείπει ένας δυνατός σέντερ φορ και η Πορτογαλία είναι πολύ δυνατή αμυντικά, σφιχτή ομάδα. Ισως για τους Γερμανούς το ματς με την Πορτογαλία να είναι πιο δύσκολο ακόμα και από εκείνο με τη Γαλλία! Και ας παίζουν στο Μόναχο.

Ισπανία – Πολωνία: Σαν να μην υπάρχει, καθαρό φαβορί οι Ισπανοί.

Με τα παραπάνω ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική. Πιο πολύ είμαι με Κροατία και άσο draw no bet την Πορτογαλία.

Στα της 3ης αγωνιστικής, την Κυριακή έχουμε Ελβετία – Τουρκία και Ιταλία – Ουαλία. Με μια ισοπαλία Ιταλοί και Ουαλοί πάνε παρέα στους 16, πρώτος-δεύτερος, ανεξαρτήτως τι θα γίνει στο άλλο ματς. Και επειδή αναμένονται αλλαγές από πλευράς Ιταλών, δεν αποκλείω η Ουαλία να πάρει την ισοπαλία.

Εξάλλου μιλάμε για ένα Χ που πληρώνει 4.00. Το άλλο δεν πιάνεται, οι Ελβετοί δεν είναι τόσο φαβορί όσο δείχνει το 1,60.

Τη Δευτέρα έχει τέσσερα ματς και θα ανεβάσω φρέσκια στήλη. Θα δούμε εκεί τα της τελευταίας αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους.

Προς το παρόν μένω με τη δυάδα Κροατία (2,20) και άσο draw no bet Πορτογαλία (2,25). Αν αλλάξει κάτι, θα κάνω update!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος