581

Thassios

Μια πεντάδα με υψηλές αποδόσεις

Καλημέρα Betsellerades μου!

Ακόμη μια σφαλιάρα ήρθε από το Europa αφού στο ματς της Κλουζ το παιχνίδι τελείωσε με 10 κίτρινες κάρτες ενώ στο άλλο παιχνίδι η Στεάουα άρπαξε ακόμη 5 μπαλάκια και ησύχασε. Είμαι περίεργος να δω αυτοί οι ποδοσφαιριστές αν έχουν μούτρα να κυκλοφορήσουν στη πόλη. Πάντως με 0-5 δε περίμενα να δούμε κάρτες και έτσι έγινε.

Πάμε στα φρέσκα όπου έχουμε ένα περίεργο πρόγραμμα. Ναι μεν υπάρχουν κάποιες επιλογές αλλά δε μου βγαίνουν όπως θα ήθελα. Από άποψη χημείας εννοώ. Αλλά ας μην πούμε άλλα λόγια!

Ξεκινάω από τα γκολ και συγκεκριμένα στα g/g ημιχρόνου. Νωρίς στη μικρή κατηγορία της Νορβηγίας κοιτάω το παιχνίδι της Βαλερένγκα ΙΙ με την Λέβανγκερ.

Ομάδες που σκοράρουν και δέχονται άνετα γκολ , το 3,25 στο g/g ημιχρόνου είναι το μόνο εδώ που έχει αξία σαν επιλογή.

Μετά πάμε στη Γερμανία όπου η Φρανκφούρτη υποδέχεται τη Λεβερκούζεν. Καλές ομάδες και μπαίνουν δυνατά στα ημίχρονα. Βέβαια εντός η Φρανκφούρτη δεν έχει ακόμη g/g ημιχρόνου ενώ τα ίδια και εκτός η Λεβερκούζεν.

Τέλος κλείνω με ένα εξαιρετικό g/g ημιχρόνου στη Γαλλία β.

Το λέω ‘’εξαιρετικό’’ γιατί πληρώνει 5,5 απόδοση. Οπότε έχουμε πολύ καλή αξία. Η Βαλενσιέν λοιπόν το βράδυ υποδέχεται την Γκινγκάμπ όπου έχουμε δύο εξαιρετικές ομάδες. Εντός οι γηπεδούχοι μετράνε 3 συνεχόμενα g/g ημιχρόνου ενώ εκτός η Γκινγκάμπ έχει 2 σε 5 ματς όπου έληξαν και όβερ 4,5. Μάλιστα στο ένα μπήκαν και 9 γκολ. Οπότε στο 5,5 είναι κάτι παραπάνω από σούπερ.

Περνάμε τώρα στα υπόλοιπα. Αναφέραμε κάτι στην εκπομπή και θα το ποντάρω. Αναφέρομαι στην ημιανατροπή της Πάλας. Η Λέστερ έχει 5 ματς που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ και δεν κέρδισε. Από την άλλη η Πάλας είναι γεμάτη ανατροπές ή ημιανατροπές. Επειδή η φιλοξενούμενη είναι ένα κλικ καλύτερη λέω να πάω με το ειδικό Λέστερ πρώτη γκολ + Χ2.

Στο 5,5 το κρατάω κι αυτό.

Μετά πάμε στις κάρτες. Τώρα τι να αναφέρω για την Ισπανία. Και τα τρία παιχνίδια, αν εξαιρέσω το Χιρόνα  – Κάντιθ , θεωρώ ότι θα δούμε πολλές κάρτες. Κίτρινες και κόκκινες.

 Έχουμε μια Βαλένθια που έχουμε δει κόκκινη κάρτα σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια , σε κάποια και πάνω από μία, και από την άλλη η Έλτσε που βαράει αλύπητα.

Μετά έχουμε τη Σεβίλλη που θέλει πάση θυσία να κάνει μια νίκη ψυχολογίας και βγάζει νεύρα στα παιχνίδια της ενώ και η Μαγιόρκα είναι από τις ομάδες που εντός έδρας βγάζει πάθος και παίρνει αρκετές κάρτες.

Τέλος στο ματς της Ατλέτικο έχουμε δύο ομάδες που είναι στη πρώτη 4αδα και περιμένω η Μπιλμπάο να τη βάλει δύσκολα μιας και θα είναι πιο ξεκούραστη.

Δεν θέλει πολύ η Ατλέτικο άμα δεν της βγαίνει το ματς να αρχίσουν τα νεύρα.

Οπότε και τα τρία είναι τούμπανα.

Αφήνω το ματς της Βαλένθια γιατί η Έλτσε είναι τόσο χάλια που μπορεί να δούμε ένα 2-0 ημίχρονο. Μετά η Βαλένθια δεν θα έχει λόγο να κοπανάει. Θα είναι κακό ματς για κάρτες.

Θα κρατήσω όμως τα άλλα δύο.

Και μετά πάμε στην Ιταλία.

Τορίνο – Γιουβέντους. Εδώ λέω να δώσω μια ευκαιρία στους Ιταλούς γιατί είναι χάλια η Γιούβε και βγάζει νεύρα. Κόκκινη πήρε με τη Μόντζα ενώ άλλες δύο κόκκινες πήρε με τη Σαλερνιτάνα. Είναι μεγάλο ντέρμπι και περιμένω να έχουμε ένταση (ας δούνε κανένα βιντεάκι με τους κυρίους στη φωτογραφία της στήλης όπου έπεφταν με πάθος στη μπάλα).

Με τον ρέφερι δεν τρελαίνομαι αλλά άμα ξεφύγει το ματς δεν θα έχει και μεγάλη σημασία.

Αυτά ήταν όλα όσα ξεχώρισα.

Πάμε τώρα να δούμε τι θα ποντάρω.

Αναγκαστικά θα πάω μόνο με μονά και μια δυάδα. Αυτό εννοούσα στην αρχή. Ότι θα ήθελα τις κάρτες να τις κάνω ένα ωραίο patent αλλά δε με αφήνει η εταιρία που έχει την αξία. Οπότε την ημιανατροπή σε Λέστερ , το g/g ημιχρόνου σε Γαλλία και μετά τις κάρτες.

Στην Ισπανία θα πάω με ένα 10αράκι σε Σεβίλλη που περιμένω αρκετές κάρτες. Ενώ στο άλλο Ισπανικό και στο Ιταλικό θα παίξω το ειδικό ”όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα + κόκκινη”.

Οπότε έχουμε 5 μονά αποδεκτά και λίγο τη δυάδα με το Ιταλικό και το ένα Ισπανικό και τέλος. Αυτό θα είναι το παιχνίδι μου για σήμερα ενώ θα πάω λίγο πιο μαζεμένα μέχρι να καταλάβω το φεγγάρι μου.

Όλα τα ειδικά φτιάχνονται από τα bet builder.

Σήμερα λογικά δεν θα με δείτε chat λόγω κάποιων υποχρεώσεων που έχω και θα λείπω από τη βάση μου.

Νέα στήλη αύριο κανονικά. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS