799

Thassios

Μονό , δυάδα και σύστημα

Καλημέρα παικταράδες μου!

Πάλι τίποτα σε ότι αφορά το μεσοβδόμαδο κουπόνι αφού αυτές οι λίγες μονάδες που βγάλαμε τις χάσαμε χθες στο ματς της Ατλέτικο που έγιναν πάλι τα απίθανα (η Κάντιθ πήρε μόνο 1 κάρτα στο 1ο ημίχρονο). Όταν βγαίνουν στο ματς 5 κίτρινες και 1 κόκκινη και δεν πληρώνομαι , ενώ έχει μετατρέψει ο απίθανος ρέφερι μια καραμπινάτη κόκκινη σε κίτρινη από το Βαρ ,κάπου χάνεις και την αισιοδοξία , ελπίδα και ότι άλλο από ψυχικό απόθεμα μπορείς να έχεις μέσα σου που να σου λέει ότι γυρνάει το πράγμα.

Δεν το αφήνω να με πάρει από κάτω αλλά δεν θα έλεγα όχι αν μου χτυπούσε λίγο τη πόρτα η τύχη.

Σήμερα όπως καταλαβαίνεται και από το τίτλο της στήλης έχω ξεχωρίσει κάποια παιχνίδια όπου περιμένω ένταση και πολλές κάρτες αλλά και γκολ.

Νωρίς το μεσημέρι έχω στην Ιταλία το Σπέτσια – Κάλιαρι όπου καμία δεν αισθάνεται άνετη βαθμολογικά και δεν θέλει σήμερα την ήττα.

Περιμένω γκολ στην αναμέτρηση και συνεπώς πάντα κάποια θα κυνηγάει το σκορ. Δηλαδή δεν βλέπω κανένα 0-0 και να βολευτούν στην ισοπαλία. Μαζί με το κυνήγι του σκορ θα έρθουν και οι κάρτες με τον Orsato στην σφυρίχτρα όπου θα βγάλει τις κίτρινες από νωρίς άμα χρειαστεί. Ομάδες που παίρνουν κάρτες από το πρώτο ημίχρονο και το ειδικό ”κάρτα και οι δύο σε κάθε ημιχρόνο + όβερ 2 κάρτες στο 2ο ” σε απόδοση 3 είναι μια τίμια απόδοση για την περίοδο .

Το κρατάω.

Λίγο πιο μετά θα κρατήσω το ίδιο ειδικό στην Ισπανία όπου η Γρανάδα υποδέχεται την Ελτσε. Μετά την χθεσινή ήττα της Κάντιθ οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να πετύχουν τη νίκη ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας μια αντίπαλο στα μέτρα τους. Μετράει 9 ματς χωρίς νίκη η Γρανάδα και καταλαβαίνει ότι δεν την παίρνει για άλλη γκέλα και περιμένω να μπει με το μαχαίρι στα δόντια.

Λίγο το άγχος των γηπεδούχων και λίγο ότι οι ομάδες έχουν παίκτες να ρίξουν κλωτσιές με οδηγεί στο να ποντάρω το παραπάνω ειδικό στην ίδια απόδοση με έναν εξαιρετικό ρέφερι στο ματς.

Περνάμε τώρα στα άλλα 2 ματς όπου θα ποντάρω τη κόκκινη κάρτα. Το ένα είναι το απόγευμα στη Γαλλία σε ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό για τις δύο ομάδες.

Η Γκρενόμπλ αντιμετωπίζει την Ροντέζ και αν θέλει να πάρει μια βαθμολογική ανάσα θα πρέπει να κερδίσει. Απέχει μόλις ένα βαθμό από τον υποβιβασμό και ξέρει πως τέτοια εντός έδρας παιχνίδια αν δεν τα κερδίσει θα μπλέξει άσχημα. ”Έχω προειδοποιήσει τους πάντες ότι το ματς αυτό είναι ένας τελικός” ανέφερε ο προπονητής (η φώτο στήλης είναι με πανό των Ultras της Γκρενόμπλ σε δρόμο της πόλης οπου θα δώσουν ηχηρό παρόν στο γήπεδο).

Από την άλλη η Ροντέζ είναι ομάδα που τα πάει καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός. Τελευταία νίκη της ήταν στις 3 Δεκεμβρίου και γι αυτό βλέπει τον υποβιβασμό να της χτυπάει την πόρτα. ”Δίνουμε τρεις τελικούς στη σειρά ” δήλωσε ο προπονητής των φιλοξενούμενων που δεν αισθάνεται και πολύ άνετα στη θέση του. Νομίζω ότι σε ένα τέτοιο ματς και με τον Schneider στην σφυρίχτρα που έχει φέτος 7 κόκκινες σε 16 ματς για την κατηγορία αξίζει στο 3,85 η κόκκινη κάρτα.

Τέλος το βράδυ έχουμε ένα ζευγάρι στην Ισπανία που μας έχει πληρώσει και παλιότερα. Η Χετάφε θα υποδεχτεί την Βαλένθια και νομίζω ότι άμα δει κάποιος την παράδοση δεν χρειάζεται να αναλύσει και πολλά. Στα τελευταία 11 ματς έχουμε 12 κόκκινες κάρτες. Η Χετάφε δεν έχει καθαρίσει με την υπόθεση υποβιβασμός και αγνοεί τη νίκη 4 αγωνιστικές τώρα.

Από την άλλη η Βαλένθια είναι καλύτερα αυτόν το καιρό και το θέμα είναι ότι αν θέλει να προλάβει το τρένο της Ευρώπης θα πρέπει να πατήσει γκάζι. Ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς ο προπονητής της Βαλένθια αναμένεται να αποθεωθεί σήμερα από τους οπαδούς της Χετάφε που τόσο τον αγάπησαν για όσα πρόσφερε στην ομάδα. Το θέμα είναι αν αυτό το ζεστό κλίμα με τον Bordalas θα είναι ικανό για να δούμε ένα ήρεμο ματς ή αν ακόμη παίζει το σενάριο η Βαλένθια να κάνει λίγο τα στραβά μάτια.

Προσωπικά δεν το νομίζω γι αυτό και θα ποντάρω τη κόκκινη κάρτα. Στο πρώτο γύρο είχαμε δύο κόκκινες στο ματς και νομίζω ότι θα έχουμε ένταση και σήμερα όταν η μία μάχεται για τον υποβιβασμό και η άλλη για τις ψηλότερες θέσεις. Η Κόκκινη στο 3,5 θα παιχτεί ενώ θα ποντάρω και λίγο το ”κόκκινη και οι δύο” μήπως και ξεφύγει το ματς.

Αυτά λοιπόν είναι όλα τα ματς που περιμένω ένταση. Και πάμε τώρα στα γκολ. Έχω ξεχωρίσει τρία g/g ημιχρόνου. Στη Γερμανία το Χοφενχάιμ – Μπάγερν , στην Ελβετία το Ζυρίχη – Σεν Γκάλεν και στο Βέλγιο το Μαλίν – Σαρλερουά. Θα πάρω μια βαρβάτη δυάδα με Ζυρίχη και Μαλίν.

Με αυτά θα πορευτούμε σήμερα. Το Γαλλικό θα το κρατήσω σαν μονό και τα άλλα θα τα κάνω ένα τρίξι ενώ όπως είπα θα παίξω και τη δυάδα με τα g/g ημιχρόνου.

Οπότε έχουμε για όλα τα γούστα σήμερα. Αρκεί να πάμε και κανένα καλό ταμείο όμως ε!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS