1262

Κώστας Ζαφείρης

Να το εξαργυρώσει

Γεια χαρά σε όλους!

Τρία εικοσιτετράωρα μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, το Περιστέρι επιστρέφει σήμερα στο παρκέ για να αντιμετωπίσει την Ρίγα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων δίνει την μάχη της μαζί με τους Λετονούς, την Ρίτας και το Στρασβούργο στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης, με τους δύο πρώτους να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το Περιστέρι μπήκε στην… διαδικασία με σημαντικό διπλό στην Λιθουανία (106-88) και απόψε καλείται να το εξαργυρώσει. Η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος της ήττας από την ΑΕΚ (ο Λοτζέσκι… πήρε το όπλο του στο τελευταίο τετράλεπτο και γύρισε τούμπα το ματς) «προσγείωσε» την ομάδα των Δυτικών Προαστίων και πάγωσε – σε έναν βαθμό – τα χαμόγελα.

Είναι δεδομένο ότι ο Παπανικολόπουλος και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν σήμερα να βγάλουν αντίδραση. Ο Ελληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον πολύτιμο Αμερικανό φόργουορντ Πέτεγουεϊ (χτύπησε στο ματς με την ΑΕΚ), όμως διαθέτει ένα ρόστερ με αρκετές λύσεις, σίγουρα ανώτερο από αυτό των Λετονών (ουσιαστικά βασίζονται σε τρεις παίκτες).

Πιστεύω, λοιπόν, ότι απόψε είναι ευκαιρία για το Περιστέρι να φτιάξει για τα καλά την ψυχολογία του εν όψει της απαιτητικής συνέχειας που έχει μπροστά του.

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης