238

Tzini

Άλλα κόλπα από Ινφαντίνο!

Τι είδανε τα ματάκια μου χθες ακόμα δεν το χωράει ο νους μου! Και ο λόγος φυσικά για το Al Fateh – Al Ahli με τελικό σκορ 5-1 αντί για 1-5!!! Ότι και να πω είναι περιττό, δείτε απλά το βίντεο με τα highlights! (www.youtube.com/watch?v=xoamSdPWO6A) Όσον αφορά το μακροχρόνιό μας, η απόδοση παρά την ήττα μας είναι κοντά στο 5,00 από το αρχικό 25,00 που είχαμε ποντάρει και όποιος είχε σπάσει το ποντάρισμά του σε 2-3 δελτία όπως σας είχα προτείνει, μπορεί να κλείσει κάποιο από αυτά και να πληρωθεί με έναν τετραπλασιασμό περίπου αφήνοντας τα υπόλοιπα να τρέχουν.

Αφήνω και γω τη Σαουδική Αραβία και πάω στην Αφρική όπου έχουμε ψωμάκι σε διάφορους τομείς!

Την Monastir καταρχάς, καλά την είχα για 1,30, κέρδισε πανεύκολα παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ στο 3ο λεπτό. Τα μεγάλα νέα όμως ήρθαν από το Κάιρο όπου χθες είχαμε την κλήρωση για την African Football League με τη συμμετοχή μόλις 8 ομάδων τελικά. Οι αρχικές σκέψεις για κλειστό πρωτάθλημα δεν τους βγήκαν για φέτος με πολλές ομάδες να διαμαρτύρονται γιατί δεν επιλέχθηκαν, μιας και τα λεφτά θα είναι πολλά.

Τώρα, αντί για ένα μίνι πρωτάθλημα θα παίξουν ένα μίνι κύπελλο, ξεκινώντας από τη φάση των προημιτελικών με τις 4 μεγάλες να είναι τα φαβορί για να πάρουν το εισιτήριο των ημιτελικών και να σχηματίσουν τα ζευγάρια Al Ahly-Mamelodi και Wydad-Esperance. Έχουμε ακόμα μέλλον πάντως μέχρι τα μέσα Οκτώβρη που θα γίνουν τα πρώτα ματς και ήδη όπως θα δείτε και στην εικόνα παρακάτω, η συμμετοχή της Petro Atletico είναι με ερωτηματικό.

Και από το Κάιρο που ήμουν παρέα με τον Ινφαντίνο για την κλήρωση (σιγά μην έλειπε), πάμε στο γνώριμό μας Μαρόκο και πιο συγκεκριμένα στους αιθέρες της Καζαμπλάνκα όπου σήμερα έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι εκεί μεταξύ Raja και Far Rabat. H Raja είναι η πιο ενισχυμένη ομάδα αυτή τη στιγμή (οι μεταγραφές τρέχουν ακόμα) και φαίνεται να είναι πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού δεν θα έχει υποχρεώσεις εκτός συνόρων του Μαρόκου.

Στην ουσία στην Αφρική βρισκόμαστε 3 βδομάδες πίσω αγωνιστικά συγκριτικά με την Ευρώπη με τις ομάδες ακόμα να ψάχνονται και είναι λογικό. Γι αυτό πάμε και μεις χαλαρά ακόμα, κέρματα χάσαμε χθες κέρματα θα παίζουμε και σήμερα, πάντα όμως σε σημεία που κρύβεται αξία. Ειδικά τώρα στην αρχή δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανοιχτούμε και να ποντάρουμε δέξια και αριστερά έχοντας στα χέρια δεδομένα μόλις λίγο ημερών.

Αφήνω το ντέρμπι και βλέπω μια Wydad στο 1,40, μια FUS στο 1,75 και την αγαπημένη Berkane στο 1,70. Τα δεδομένα που έχουμε είναι μια Wydad χωρίς καθαρό σεντερ φορ και κακές πρόσφατες εμφανίσεις αλλά παίζει με δικιά της ομάδα και έρχεται από ήττα εντός από τη FUS, μια FUS σε καλή κατάσταση με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της λόγω CAF Confederation Cup αλλά και η FES δεν θα χαριστεί κιόλας και μια Berkane με πολύ καλά δείγματα στο πρώτο της ματς κόντρα σε μια Tanger που έχει καλό ροστερ αλλά δείχνει να βγάζει τα περσινά της προβλήματα του πρώτου γύρου.

Ενδιαφέροντα ματς και τα τρία αλλά μόνο για τηλεθέαση και εξαγωγή συμπερασμάτων. Και μιας και θα είμαι στο Μαρόκο σήμερα κυρίως για το ντέρμπι, θα έχω τα μάτια μου παντού ειδικά με το αναβαθμισμένο χαλάκι μου πάμε όπου θέλουμε στο άψε σβήσε!

Το ντέρμπι Raja-FAR το άφησα για το τέλος γιατί κάτι έχουμε. Εδώ το σετ είναι ολόσωστο, όμως μου φαίνεται εντελώς λάθος η γραμμή των γκολ.

Το over 2.5 στο 3,50 και το g/g στο 2,62 πραγματικά δεν θυμάμαι να τα έχω ξανά δει σε μεγάλο ντέρμπι του Μαρόκου. Πριν καν βγούνε οι αποδόσεις έλεγα θα παίξω σίγουρα ένα fan bet 2-2 anytime score. Έλα ντε όμως που δεν το βρίσκω πουθενά! Το Tzini όμως βρίσκει πάντα τη πλάγια λύση μετά από τόσα χρόνια περιορισμένων επιλογών στα πρωταθλήματά μας και θα πάμε στο bet builder της 365 να κάνουμε τα κόλπα μας.

Αρχικά το g/g στο 2,62 δεν μπορώ να το αφήσω όπως και το κόμπο με το over 2,5 στο θεόρατο 4,20. Τώρα για το 2-2 μπορούμε να κάνουμε τις εξής ντρίμπλες. Η μια επιλογή είναι να πάμε στο g/g & over 3,5 στο 8,50 και η πιο ρισκαδόρικη να πάμε με το κόμπο over 1,5 της κάθε ομάδας στο 13,00. Προσωπικά, αφού έχω αποφασίσει ήδη να ποντάρω το g/g και το g/g & over 2,5 θα πάω και με την επιλογή που είναι και πιο κόντα στην αρχική μου έμπνευση στο 13,00.

Ναι μεν αυξάνεται λίγο το ποντάρισμα σήμερα αλλά υπάρχει μεγάλο value και ακολουθούν εθνικές που σίγουρα δε θα ανοιχτούμε ιδιαίτερα οπότε μας παίρνει να το κάνουμε λίγο σήμερα. Και 0-0 να έρθει θα παρακαλάω να έχουμε τέτοιες τιμές σε όλα τα ντέρμπί! Στις 19,00 είναι το ματς, κάπου εκεί γύρω θα εμφανιστώ και στο chat, arak qrybaan! (Τα ξαναλέμε!)

Παλαιότερα άρθρα του Tzini