1221

Tzini

Οι Πυραμίδες… με τα δώρα! (NEO UPDATE!)

Μπορεί οι Αιγύπτιοι να γιορτάζουν τα Χριστούγγενα αργότερα και διαφορετικά απο εμάς, τα δωράκια τους όμως μας έρχονται απο τώρα. Και ο λόγος φυσικά για τους Pyramids απο την Αίγυπτο, σημείο που αρχικά ανοιξε στο 2,40, προτάθηκε στο 2,20 και πλέον παίζει στο εξωπραγματικό 1,36! Το τζίνι έπιασε αδιάβαστους για άλλη μια φορά τους μπουκ καθώς η Al Ittihad από την Τρίπολη της Λιβύης δεν παίζει φυσικά στην έδρα της αλλά στην Αίγυπτο.

Η κατάσταση στη Λιβύη είναι τουλάχιστον επικίνδυνη ώστε να ταξιδέψει κάποιος αλλά ακόμα και να κυκλοφορήσει, με αποτέλεσμα το ποδόσφαιρο και πολλές ακόμα δραστηριότητες να περνάν σε δεύτερη μοίρα.

Όπως σας είχα προϊδεάσει, σήμερα και αύριο έχουμε συνολικά 32 παιχνίδια για την 2η φάση του CAF Champions League και Confederations Cup.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής, θα δημιουργηθούν οι όμιλοι. Δυστυχώς οι μπουκ αργούν πάρα πολύ να προσφέρουν αυτά τα παιχνίδια και όταν το κάνουν χρειάζεται ταχύτητα. Κανονικά, η στήλη θα ήταν πιο ολοκληρωμένη, με περισσότερες λεπτομέριες-ιστοριούλες για τις ομάδες που συμμετέχουν, αλλά θα συμβιβαστούμε στα “μικρά” updates λόγω της μη ύπαρξης αποδόσεων.

Το νου σας στο twitter λοιπόν για updates, περιμένουμε κι άλλα παρόμοια δωράκια μέρες που ειναι!

Υ.Γ. Το κέρδος είναι ήδη κάλο στους Pyramids, φυσικά όποιος έχει ποντάρει κάποιο μεγάλο ποσό μπορεί να πουλήσει το στοίχημά του και να απολαύσει τα κέρδη του χωρίς άγχος!

UPDATE 1

Πάμε στο Kigaliτην πρωτεύουσα της Ρουάντα. Θα υποδεχθει την ανώτερη Καμπαλα (KCCA) απο την Ουγκάντα ή οποία έχει προβληματα COVID.

Για την ακρίβεια έχουν ταξιδέψει 14 παίκτες, χωρις τον προπονητη τους και διχως τους 3 τερματοφυλακες που διαθέτει. Λογικά θα έχει κάποιον πιτσιρικά. Επειδή αναμένουμε κατάρρευση, σε τιμές 2,00+ το παίζουμε με ανάλογο ποντάρισμα.

UPDATE 2

ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΙΓΚΑΛΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΣ ΑΟΥΤ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ!

UPDATE 3

Χριστούγεννα δίχως δωράκι από το Τζίνι δεν γίνεται! Πάμε με 1 και No Goal στο “φτιάξε αγορά” (match combo) του Stoiximan στο ματς Belouizdad-Gor Mahia.

Περιμένουμε ένα ματς του 2-0, 3-0 και λογικά αύριο που θα ανοίξει και η ασιατική αγορά το λαθάκι αυτό θα διορθωθεί. Αποδέκτη τιμή μέχρι 2,10. Χρόνια πολλά και να περάσετε όμορφα!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini