573

Thassios

Πλούσιο το μενού για όλα τα γούστα – UPDATE!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Χθες σε ένα κακό πρόγραμμα ήταν σαν να μην παίξαμε αφού το καλοπληρωμένο g/g ημιχρόνου σε Φιορεντίνα μας έδωσε όλες τι μονάδες πίσω. Στα g/g που ανέφερα δεν ευστόχησε κανένα αφού στα δύο είχαμε κόκκινη κάρτα ενώ στα άλλα δεν άξιζαν να σκοράρουν Ατρόμητος και Γοδόι. Στη Σεβίλλη που θα μπορούσε να γίνει κάτι καλό αλλά πήγε ο Σαμαπολί και παράταξε την ομάδα χωρίς επιθετικό (έκαναν πασούλες στο κέντρο 10 παίκτες) και ουσιαστικά κάπου εκεί κατάλαβα ότι δύσκολα θα σκοράρει η Σεβίλλη.

Πάντως το γκολάκι το έβαλε στο 54′ έτσι για να μας τσιγκλήσει λίγο.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως από το χθεσινή μέρα ήταν οι κόκκινες κάρτες στο Βέλγιο. Σε όλα τα χθεσινά παιχνίδια είχαμε κόκκινη κάρτα. Ενώ και οι Γάλλοι έδειξαν να μπαίνουν δυναμικά για το διήμερο. Πάμε όμως να δούμε τι θα ποντάρουμε σήμερα που είναι μια τελείως διαφορετική μέρα από τη χθεσινή.

Καταρχήν όπως ανέφερα και χθες στο chat θα ποντάρω για πρώτη φορά φέτος ”τελικό σημείο”. Το σημείο έρχεται από τη Τσεχία και είναι το διπλό της Μποέμιανς. Τι αναφέρω στη στήλη της Παρασκεύης με τα στατιστικά;;; Η 5η Μποέμιανς εκτός έδρας έχει 5 νίκες σε 6 αγώνες. Σήμερα αντιμετωπίσει την 11η Μλάντα Μπόλεσλαβ που εντός έδρας δεν έχει καμία νίκη , με 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Απόδοση 3,60 βλέπω στο διπλό και δε μπορώ να καταλάβω το λόγο. Μια ομάδα που έχει 4 ματς αήττητη και με αυτή την εκτός έδρας συμπεριφορά να τη βρίσκω τόσο ψηλά. Απουσίες δεν έχει σημαντικές οπότε θα το ποντάρω και ας θυμηθεί σήμερα άμα θέλει να κερδίσει η Μπόλεσλαβ.

Προχωράμε και πάμε στη Γαλλία. Χθες δεν θα το έπαιζα το g/g και κόκκινη στο ματς της Λυών αλλά σήμερα έχω ξεχωρίσει δύο από Γαλλία και είναι το Τρουά – Λοριάν και Λιλ – Μονακό.

Η Τρουά προέρχεται από 4 συνεχόμενα γκολ γκολ ενώ η Λοριάν είναι η καλή ομάδα του Ζευγαριού. Θεωρώ ότι θα σκοράρουν και οι δύο ενώ με σούπερ ρέφερι θα δούμε και κόκκινη κάρτα. Στα 2 από τα τρία τελευταία ματς της Λοριάν είδαμε τη κόκκινη κάρτα ενώ και η Τρουά έχει 3 κόκκινες στα τελευταία 4 εντός έδρας ματς. Οπότε με ένα ρέφερι που έχει δείξει 3 κόκκινες στους τελευταίους 4 αγώνες που έχει σφυρίξει δε γίνεται να μην ποντάρω τη κόκκινη.

Σε συνδυασμό με g/g μου δίνει ένα ωραίο 7αράκι.

Το ίδιο ειδικό θα ποντάρω και το ματς της Λιλ με τη Μονακό. Για τα παιχνίδια της Λιλ έχουμε αναφέρει ότι βλέπουμε γκολ συχνά ενώ η Μονακό βοηθάει σε αυτό. Ομάδες με επιθετική φιλοσοφία και με τη Λιλ να έχει τη πολύ σημαντική απουσία του Φόντε. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι όμως δεν αργούν να έρθουν και τα νεύρα.

Ειδικά η Μονακό είναι από αυτές τις ομάδες γι αυτό και μετράει ήδη 4 κόκκινες φέτος. Κι εδώ λοιπόν ένα ωραίο 7αράκι στο g/g + κόκκινη.

Κλείσαμε με τους Γάλλους και προχωράμε στους Ρουμάνους. Καυτό ντέρμπι στο Κλουζ αφού μετά από 7 χρόνια έχουν να συναντηθούν για το θεσμό τους πρωταθλήματος. Πριν λίγες μέρες έπαιξαν για το κύπελλο σε ένα σχετικά ήρεμο παιχνίδι που είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία οι φιλοξενούμενοι.

Δε μπορώ να μην ποντάρω τη κόκκινη κάρτα εδώ αν και οι Ρουμάνοι φέτος είναι ήρεμοι σχετικά. Οι αποδόσεις δε λένε και πολλά αλλά εδώ για το σημερινό θα κάνω μια έκπτωση. Στο 3,6 το ειδικό ”οβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη” θα μπει στο παιχνίδι μου.

Στην Ιταλία σκέφτηκα να παίξω κάρτες στο ματς της Ρόμα με τη Νάπολι αλλά να μπλέξω πάλι με Ιταλούς;; Χθες μια χαρά βγήκανε αρκετές κάρτες στο παιχνίδι της Φιορεντίνα ενώ είχαμε και θέαμα από γκολ.

Κάτι παρόμοιο βλέπω και σήμερα. Τo ”g/g + όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο” δίνει 2,90 και είναι τίμιο να μπει σε καμιά δυάδα ή σύστημα. Εγώ θα πάω πάσο.

Τέλος έχω ξεχωρίσει και τέσσερα g/g ημιχρόνου για σήμερα. Το Βαντούζ – Βιλ, το Γάνδη – Σεραίνγκ , το Λιρς – Λόμελ και το καλοπληρωμένο από Πορτογαλία Βιλαφρακουένσε – Ακαντέμικο Βισέου.

Άμα δεν είχα ποντάρει όλα τα παραπάνω θα έκανα ένα τρίξι με τρία πρώτα και μονό το Πορτογαλικό. Τώρα θα κάνω το εξής. Το ματς της Γάνδη αλλά και το Πορτογαλικό πληρώνουν καλά και σαν απλά g/g. Οπότε θα κάνω μια δυάδα με g/g και μια δυάδα με g/g ημιχρόνου.

Αυτά ήταν όλα. Πλούσιο πρόγραμμα με αρκετές επιλογές και ανεβασμένο το ποντάρισμα της ημέρας.

Εμείς κλασικά θα κάνουμε κερκίδα στο chat.

UPDATE!!

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!

Πάμε γρήγορα σε ένα update αφού έχω 4 ομάδες που θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη και παίζουν μεταξύ τους. Αναφέρομαι στο Ιταλικό Κρεμονέζε – Σαμπντόρια και στο Ισπανικό Θέλτα – Χετάφε. Είναι χάλια όλες και μία νίκη θα τις δώσει ψυχολογική ώθηση αλλά και λιγότερο γκρίνια.

Οπότε περιμένω να μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια και όσο περνάει η ώρα να πέφτει ξύλο. Οπότε θα κάνουμε δύο ωραία ειδικά μιας και έχω σούπερ ρέφερι και στα δύο ματς ενώ στο Ισπανικό θα προσθέσω και την κλασική πινελιά να γίνει χαμούλης .Οι αποδόσεις στα μάτια μου έχουν τρομερή αξία αλλά θα κρατήσω χαμηλά τα πονταρίσματα μιας και μας ζορίζει λίγο το θηρίο.

Τα λέμε το βράδυ στο στέκι μας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS