575

Thassios

Πολλά γκολ σε κακό πρόγραμμα

Καλημέρα Betsellerades μου!

Έχει εδώ και λίγο διάστημα δε πάμε και πολύ καλά. Ναι μεν κάνουμε κάποια μικρά ταμεία αλλά είναι για να απαλύνει ο πόνος πιο πολύ αφού χάνουμε μονάδες εδώ και δύο εβδομάδες. Οπότε θέλει προσοχή , μαζεμένα και όσο μπορούμε καλύτερη διαλογή. Πάντως να πω την αλήθεια με πόνεσε λίγο το ποντάρισμα στη Βαλένθια μεσοβδόμαδα αφού έγιναν τα πάντα για να μην πληρωθούμε το ματς αυτό.

Το παιχνίδι τελείωσε με 11 κίτρινες και 1 κόκκινη αλλά με καμία κάρτα στο ημίχρονο. Δε θυμάμαι να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο και δυστυχώς σπάσαμε κι αυτό το ρεκόρ.

Σήμερα το πρόγραμμα είναι χάλια. Η στήλη θα είναι μικρή μιας και δεν έχει να αναλύσω πολλά παιχνίδια ενώ θα είναι από τις λίγες φορές που δεν θα ποντάρω καθόλου κάρτες.

Ξεκινάω από Δανία και τη 2η κατηγορία όπου κρατάω ένα g/g ημιχρόνου ανάμεσα στην HIK και την Θίστιντ. Ομάδες που βλέπουμε πάνω από ένα γκολ στα πρώτα ημίχρονά τους και σκοράρουν και οι δύο στο πρώτο. Οπότε στο 3,75 που το βλέπω είναι μια χαρά απόδοση.

Το επόμενο έρχεται από το ματς της Ρεάλ με την Σεβίλλη. Καλύτερη ομάδα η Ρεάλ αλλά έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και μάλιστα στα 2 από το ημίχρονο.

Η Σεβίλλη από την άλλη δείχνει να πατάει λίγο καλύτερα και να μπαίνει δυναμικά στα παιχνίδια της. Οπότε έχει αξία το g/g ημιχρόνου κι εδώ.

Μετά στην Ιταλία θεωρώ ότι θα έχουμε γκολ αλλά και κάρτες στο ματς της Φιορεντίνα. Ομάδες που σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο αλλά και ρίχνουν και καμιά κλωτσιά. Ο Ρέφερι δεν λέει και πολλά αλλά θεωρώ ότι μπορούν να πάρουν από δύο κάρτες οι ομάδες.

Πάντως κι εδώ θα κρατήσω το g/g ημιχρόνου σε απόδοση 4,5 που είναι ελκυστική.

Τα τελευταία g/g ημιχρόνου που έχω για σήμερα είναι από τη Νορβηγία ανάμεσα στην Οντ και την Άρενταλ αλλά και τη Λέβανγκερ με την Κίσα.

Οπότε μια 5άδα g/g ημιχρόνου.

Κλείνω με κάποια τίμια g/g που έχω και είναι τα εξής. Ατρόμητος – Βόλος , Πο – Νιμ , Σουντιρόλ – Πάρμα και Εστουδιάντες – Γοδόι.

Όπως βλέπετε φτωχές σήμερα οι επιλογές χωρίς να υπάρχει κάποιο σημείο που να με τρελαίνει ιδιαίτερα.

Τι θα παίξω;; Θα κάνω μία δυάδα με δύο από τα παραπάνω g/g (εσείς επιλέξτε όποια θέλετε ενώ ρίξτε και κατιτίς στην 4άδα). Μετά θα ποντάρω σε μονά – δυάδα τα g/g ημιχρόνου στα ωραία ματσάκια το βράδυ. Δηλαδή σε Ρεάλ και Φιορεντίνα.

Οπότε με αυτά και με εκείνα θα κάνουμε το παιχνίδι μας σήμερα.

Τα λέμε το απόγευμα στο στέκι μας. Καλό Σαββατοκύριακο!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS