328

Editorials

Πολλές εικόνες, πολλά ταμεία!

Το ημερολόγιο γράφει 15 Ιουνίου. Σε έξι μέρες και ουσιαστικά καλοκαίρι, θερινό ηλιοστάσιο, η μεγαλύτερη μέρα του έτους. Μακάρι να μπει το καλοκαιράκι για τα καλά, γιατί ως τώρα τζίφος, βροχή και συννεφιά παντού σχεδόν κάθε μεσημέρι.

Στοιχηματικά πάντως, έχουμε καλοκαίρι εδώ και…καιρό. Και τυπικά (άπαξ και έγινε και ο τελικός του Champions League προ ημερων) και ουσιαστικά στο Betsellers.

Βασικά, λιακάδα…απο τις λίγες είχαμε εδώ και μήνες! Χαρά Θεού είχαμε (γέλια). Απ’ το έμπα του 2023 ζούμε μόνιμα σε μιά φάση “άνοιξη/καλοκαίρι”. Ολα πράσινα και όλα ηλιόλουστα. Και φυσικά αναφέρομαι στον απολογισμό. Και φυσικά το κείμενο αναφέρεται πρωτίστως στους μη συνδρομητές. Όσοι είστε εντός, τα ξέρετε όσα θα δείτε από εδώ και κάτω, τα ζήσατε.

Απλώς τώρα θα τα δείτε συγκεντρωμένα. Θα είναι απολογισμός λίγο διαφορετικός. Και ομαδικός του Betsellers και ατομικός ως Billaras. Και θα είναι κυρίως με εικόνες. Πως το λένε οι κινέζοι και έχει διαδοθεί παγκοσμίως; “Μιά εικόνα=χίλιες λέξεις”. Θα δείτε τη σαιζόν 2022-23 μέσα απο εικόνες. Μέσα απο επιτυχίες.

Αν υπήρχαν αποτυχίες; Φυσικά.

Και ήττες, αυτό θα έλειπε. Ομως, όπως θα δείτε, οι (μεγάλες) νίκες ήταν περισσότερες. Και το πρόσημο τελικά…φουλ θετικό. Πριν πάμε στις εικόνες ημερολογιακά, μερικές διευκρινίσεις:

Πρώτον, οι κάβες όλων μας στο Betsellers είναι μηδενικές όταν ξεκινάει η σαιζόν (τελευταία μέρα κάθε Ιουλίου μηδενίζουν οι παλιές).

Δεύτερον και ΒΑΣΙΚΟ: Παίζουμε με μονάδες εικονικές 1 ως 10.

ΛΙΓΕΣ δηλαδή. Πχ σε ένα μπετ βάζουμε 3 ή 5 ή 7 μονάδες, σε ένα μονό ή μιά δυάδα. Σπάνιο το 1, σπάνιο (σχεδόν ποτέ) και το 10. Οπότε, κάνει κάποιος την αναγωγή και τα κέρδη φαίνονται άμεσα. Αν παίζαμε επί δέκα (για παράδειγμα 50 μονάδες αντί για 5), τα τελικά φετινά κέρδη που θα δείτε παρακάτω, φυσικά θα ήταν… δεκαπλάσια. Και πάει λέγοντας, πάντα αναλογικά.

Τρίτον, παίζουμε ΠΑΝΤΑ με καλές/μεγάλες αποδόσεις, κυνηγάμε τα value bets. Και όταν λέμε μεγάλες, το εννοούμε. Ο δικός μου προσωπικός μέσος όρος φέτος ήταν το 4,05! Αυτό τα λέει όλα. Μικρότερες αποδόσεις έχουν μόνο τα σημεία μπάσκετ, γιατί δεν γίνεται αλλιώς.

Τέταρτον, στις φωτό δεν θα δείτε μπασκετικές ευστοχίες επίσης γιατί δεν γίνεται αλλιώς.

Ο Κώστας Ζαφειρης παίζει πχ μιά δυάδα 1,80Χ1,85. Με 6-7 μονάδες. Και ευστοχεί. Αυτό όμως ΔΕΝ είναι μεγάλη επιτυχία. Είναι το…ψωμοτύρι του, ο Κώστας είναι διαχρονικά ο πιό εύστοχος και κερδισμένος όλων.

Πέμπτον, το μηχάνημα (οταν ενημερώνουμε τα ταμεία μας μετά από κάθε τελικό αποτέλεσμα) μετράει στήλες, όχι σημεία.

Αν παίξουμε πχ ένα yankee, εμείς παίξαμε 4 σημεία, αλλά το μηχάνημα “βλέπει” 11 στήλες. Οπότε να ξέρετε ότι στην πραγματικότητα οι αγώνες που παίξαμε δεν είναι τόσα πολλοί. Είναι λιγότεροι.

‘Εκτον, είμαστε ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ. Δύσκολοι καιροί, το ξέρουμε, οπότε η τιμή από τότε που γίναμε συνδρομητικό είναι όσο πιό κάτω πάει!

Στις φωτό λοιπόν, θα δείτε πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ ταμεία.

Ταμεία που…μάλλον δεν γίνονται αλλού. Ξέρουμε την πιάτσα και δεν νομίζω ότι σε τέτοιες αποδόσεις γίνονται τέτοια ταμεία αλλού, κι αν γίνονται μερικά, δεν είναι τόσο συχνά.

Ολα τα παραπανω δεν γράφονται για να…κοκορευτούμε. Μακριά απο εμάς αυτά. Η μπάλα χαμηλά. Ορεξη/γνώση/μελέτη/βασικοί κανόνες στοιχηματισμού. Ούτε fake πονταρίσματα, ούτε…πουλ μουρ γνώσεις, ούτε ψεύτικες ειδήσεις, ούτε “τοκογλυφικά” χτυπήματα, ούτε να παίξουμε το παιχνίδι των μπουκ.

Τα ξορκίζουμε όλα τα παραπάνω (τα οποία δυστυχώς συμβαίνουν κατά κόρον). Απλώς, ως συνδρομητικό site, οφείλουμε έστω μιά φορά το χρόνο να δείχνουμε στον “έξω κόσμο” τι…χάνει. Οι συνδρομητες μας τα ξέρουν όλα αυτά, γι αυτό είναι στην (μεγάλη) παρέα μας!

Ξεκινάμε λοιπόν ένα φωτογραφικό ταξίδι, δείτε προσεκτικά κάθε φωτό και δείτε κυρίως την…κατάληξη της σαιζόν.

ΦΩΤΌ 1:

Είναι αρχές Σεπτέμβρη. Και ο Thassios, ο εξπέρ των “ειδικών στοιχημάτων”, ρίχνει…βόμβα ναπάλμ! Μονά και δυάδα σε κόκκινες κάρτες, η δυάδα έχει απόδοση 598! Και έρχεται (με μιά από τις κόκκκινες στο 90′). Και τρελλαίνει κόσμο.

ΦΩΤΟ 2:

Λίγες μέρες μετά, στις 11/9, “χτυπάει” το Tzini. Ο…άγνωστος του Betsellers με εξειδίκευση στην Αφρική και στην Ασία, αλλά…πάει παντου ως Tzini που είναι. Ενα μεγάλο μονό και κυρίως ένα ατόφιο trixie από το Champions League Αφρικής. Δείτε πόσες μονάδες ποντάρει και πόσες κερδίζει. Στο trixie βάζει συνολικά μόλις 5,5 μονάδες και παίρνει 60! Πάνω από 10 φορές τα λεφτά του.

ΦΩΤΟ 3:

Δεν είναι κάποιο ταμείο. Είναι η κατάσταση όλων μας (έξι tipsters+live) ακριβώς πριν το Μουντιάλ, στα μέσα Νοέμβρη. Δείτε την καλά και μετά θα…κάνετε την σύγκριση με το φινάλε.

Ειπαμε, η σαιζόν 2022-23 δεν είχε ξεκινήσει καλά γιά τους περισσοτερους. Κάθε άλλο. Αλλά όλα άλλαξαν στο Moυντιάλ και συνεχίσαν…πράσινα όλα το 2023.

ΦΩΤΟ 4:

Δεν ειναι…Μουντιαλικό ταμείο. Είναι ταμείο ιπποδρομιών. Αρχές Δεκεμβρη ο Skotostrious απλά…σαρώνει με απόλυτο σε τρεις διαφορετικές κούρσες και φυσικά πάντα με αποδόσεις αουτσάιντερ.

ΦΩΤΟ 5:

Μπαίνει Δεκέμβρης, πρωτομηνιά και πληρώνουν οι…Ιάπωνες στο Μουντιάλ. Μια καλή νίκη.

ΦΩΤΟ 6:

Μιά μέρα μετά, πληρώνουν οι Κορεάτες. Και pre game και στο live.

ΦΩΤΟ 7:

Ενα εξαιρετικό live, στο Κροατία-Βραζιλία. Πλησιάζουν γιορτές και πρέπει να βγουν τα…έξοδα (γέλια).

ΦΩΤΟ 8:

Είναι 13/12 και σκάει μιά…ομαδική ομοβροντία.

Το Μουντιάλ αποδεικνύεται χρυσό.

ΦΩΤΟ 9:

Τα μακροχρόνια του Μουντιάλ βάζουν το…κερασάκι.

ΦΩΤΟ 10:

Αρχές Γενάρη, 2023 πλέον. Οταν έχει 3ο γύρο FA CUP Billaras και Μηνδρινός είναι οπλισμένοι!

ΦΩΤΟ 11:

Αρχές Απρίλη η Αγγλία δίνει μεγάλο ταμείο στον Billara. Μια δυάδα για…ζέσταμα αλλα κυρίως ένα ατόφιο patent, μονά-δυάδες-τριάδα!

ΦΩΤΟ 12:

Πάλι Απρίλης, πάλι εγγλέζικα, ο Μάκης αυτή τη φορά ένα απόλυτο με την “βοήθεια” μιας πρώιμης πληρωμής!

ΦΩΤΟ 13:

Στον ίδιο μήνα, “χτύπησε” το Tzini με αγώνες από το Μαρόκο!

ΦΩΤΟ 14:

Σε…τοπ φόρμα το Tzini, αυτή τη φορά με αφρικανικό Champions League.

Στο Betsellers πλέον παίζουμε στα..δάχτυλα τις Μαμελόντι, τις Γουϊντάντ και τις Μπερκάν!

ΦΩΤΟ 15:

Ο υπέροχος Απρίλης κλείνει με Thassio κι ενα trixie με γκολ με αγώνα ως και από την Αυστραλία. Φυσικά με απόλυτο!

ΦΩΤΟ 16:

Λάθος, τώρα κλείνει ο Απρίλης, πάλι με εγγλέζες (παλιά μας τέχνη κόσκινο), πάλι με τον Μάκη Μηνδρινό!

ΦΩΤΟ 17:

Πλέον στον Μάιο, ότι γράφει…δεν ξεγράφει. Σειρά του Billara, που κοντράρει την “καιόμενη” Βαλένθια με την “αδιάφορη” Μαγιόρκα και δικαιώνεται.

ΦΩΤΟ 18:

Αρχές Ιουνίου. Κι άλλο trixie και απόλυτο, από τον Billara, αμιγώς με σπανιόλες. Πέρα από τα Χ, η “αδιάφορη” Μαγιόρκα ξαναπληρώνει.

ΦΩΤΟ 19:

Κι ενώ νομίζαμε ότι το trixie με τις σπανιόλες ήταν το επικό φινάλε, ήρθε…κερασάκι, με τον τελικό του Conference League. Και σωστό σκορ στο 90′ και…σωστός σκόρερ!

ΦΩΤΟ 20:

Προσοχή, ΜΗΝ μπερδευτείτε! ΑΥΤΗ η φωτό ειναι ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ απολογισμός 2022-2023. Γιά να κάνετε την σύγκριση με φέτος τον βάζω πρώτο. Τι βλέπετε εδώ; “Κόκκινοι” Skotostrious, Thassios και live. Εδώ δεν κρύβουμε ποτέ τίποτα. Καθαρό κέρδος όμως ως Betsellers, στις 204,56 μονάδες! Not bad.

ΦΩΤΟ 21:

Η τελική φωτό, η ΦΕΤΙΝΗ ΦΩΤΟ αλλά και η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ EDITORIAL. Η…σημερινή (15/6) φωτό. ΑΥΤΟ είναι το τελικό φετινό ταμπλό. Ολα “πράσινα” εκτός του live. Μονάδες καθαρές; 724,3. Τεράστιο νούμερο. Τεράστια νίκη. Δεν είναι υπερβολή αυτό. Θυμίζω 1) η σαιζόν ξεκίνησε χάλια γιά Billara και Mηνδρινό, έφτιαξε ακριβώς πριν το Μουντιάλ, δείτε την φωτό νο 3! 2) Είχαμε ενδιάμεσα Μουντιάλ, αυτό δεν είναι απλό.

3) Οι μονάδες που παίζουμε είναι λίγες. Οταν παίζουμε (δείτε τις φωτό ξανά) από 2 ή 3 ή 5-6 μονάδες, οι 724 καθαρό κέρδος είναι μεγάλο. Πολύ μεγάλο. Κάντε όποια αναλογία/αναγωγή θέλετε. Τυφλά να έπαιζε μόνο τις προτάσεις μας φέτος κάποιος, απλώς…καθόταν και εισέπραττε (ειδικά τις..γιορτές Χριστούγεννα και Πάσχα). Αυτή είναι η αλήθεια! Τα τέσσερα χρόνια συνδρομητικού Betsellers έχουμε πάνω από 1100 μονάδες καθαρού κέρδους (τις δύο πρώτες χρονιές είναι λιγότερα γιατί α)χάσαμε την πρώτη-πρώτη μας σαιζόν και β)γιατί οι tipsters ήταν τέσσερις και όχι έξι.

Επί προσωπικού

Είδαμε τα συνολικά, είδαμε τα πάντα. Ως Βασίλης ξεκινάω τις διακοπές μου με πλατύ χαμόγελο. Γιατί όχι; Είχα ζοριστεί πέρυσι Αυγουστο-Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, είχα φτάσει και -220 μονάδες, το πρωτο μου καλό κέρδος βγήκε ακριβώς πριν το Μουντιάλ και μάζεψα τη ζημεία στο -72 (φωτό 3)! Οταν λοιπόν χάνω τους τρεις (πρώτους) από τους δέκα μηνες και τελικά κάνω και +297, μόνο χαμόγελο μπορώ να έχω, μάζεψα πάνω από 500 μονάδες σε επτά μηνάκια! Σταθερά με (πολύ) μεγάλες αποδόσεις με αξία, πάνω από 4,00 ο μέσος όρος, τo ROI είναι…στα ύψη.

Καμαρώνω και γιά όλη την ομάδα. Team work. Και οι φωτο το αποδεικνύουν περίτρανα (ξαναλέω, δεν έχουμε φωτό του μπασκετικού μας Κώστα Ζαφείρη γιατί δεν παίζει πχ trixie ή yankee, αλλά είναι σταθερά ο πλέον…καταπράσινος εδώ και τέσσερα χρόνια). Φυσικά και καμαρώνω γιά όσα προσθέσαμε φέτος στο Betsellers, το telegram για αμεσότητα στο live αλλά και τα vidcast/podcast μιά φορά την εβδομάδα, ελεύθερα για όλους στο κανάλι της Kingbet και στο spotify.

Eπ’ ευκαιρία, δείτε και το τελευταίο γιά τη σαιζόν, είναι στον αέρα εδώ και λίγη ώρα: https://www.youtube.com/watch?v=vdaBU1ttxOU .

Και τέλος, καμαρώνω για την ανεπανάληπτη παρέα που έχουμε στο Betsellers. Για τα ταμεία και τις επιτυχίες μπορεί και να το κουβεντιάσω αν κάποιος έχει μιά ένσταση (που…δεν νομίζω).

Για την παρέα όμως, αυτό που περάσαμε (και) φέτος στο chat, δεν το συζητώ. Μαζί από εγγλέζες ως Μουντιάλ και από Εθνικές ώς αφρικάνικές ομάδες. Ολοι μαζί. Τέσσερα χρόνια συνδρομητικό, οκτώ χρόνια ελεύθερο, κλείσαμε 12 και πάμε στην 13η σαιζόν από Σεπτέμβρη!

Οσοι είστε εκτός παρεάς, ελάτε. Γιά κέρδη δεν μπορώ-κανείς δεν μπορεί, μην ακούτε τους “παπάδες” που λένε- να υποσχεθώ.

Φέτος πήγε τρομέρα. Πέρυσι πολυ καλά. Πρόπερσι καλά. Παραπρόπερσι χάσαμε όμως. Το…δέχομαι να χάνω μιά στις τέσσερις χρονιές και να κάνω γλέντι τις άλλες τρεις (γέλια). Οπως και να’χει, υπόσχομαι (όλοι υποσχόμαστε) δουλειά, παρέα, γνώση, άφθονη τρέλλα, σωστό στοιχηματισμό. Μέσα από αυτά έρχονται τα όποια κέρδη.

Ως Billaras τώρα θα πάω σε…αγρανάπαυση, η νέα σαιζόν δεν θα είναι δεκάμηνη αλλά ενδεκάμηνη με Euro μέσα (ακριβώς σε ενα χρόνο, 14/6 ως 14/7/2024) οπότε τώρα…κιτάπια κλειστά και καθαρίζει το μυαλό.

Από μέση Ιουλίου…ζέσταμα, από αρχές Αυγούστου άνοιγμα κιταπιών και πονταρίσματα. Τότε θα είναι και το επόμενο ανοιχτό για όλους Εditorial. Οι συνδρομητές μας ξέρουν βέβαια ότι η σαιζόν δεν κλείνει γιά όλους (πχ έχουμε φουλ μεγάλα ιπποδρομιακά τουρνουά στο επόμενο διάστημα), απλώς μιλάω επί προσωπικού. Με ένα μεγάλο χαμόγελο λοιπόν σας εύχομαι -σε συνδρομητές και μη-καλές βουτιές!

*Οσοι θέλετε να έρθετε στην παρέα μας, δείτε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες:

Τα ήδη μέλη στα οποία έχει λήξει/ ή λήγει σύντομα η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί «ανανέωση».

Τα στοιχεία τους υπάρχουν ήδη. Τυχόν νέα μέλη, πατάνε «εγγραφή». Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι η ίδια για όλους: Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς κινείστε και πληρώνετε μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή χωρίς δική μας παρέμβαση.

Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση (σε κατάστημα ή με e-banking), παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μια φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω e-banking) στο  [email protected] ! ΒΑΣΙΚΟ αυτό, για να γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση λογαριασμού από εμάς πριν καν δούμε την κατάθεσή σας.

Παλαιότερα Editorials