2097

Μάκης Μηνδρινός

Πολύ μπλα μπλα, λίγο στοίχημα

Χαιρετώ! Είπαμε κάμποσα την Τετάρτη για την Πρέμιερ Λιγκ, η αλήθεια είναι ότι δεν άλλαξαν πολλά στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Εγιναν κινήσεις, κάποιες έριξαν πολύ χρήμα (Φούλαμ, Εβερτον), σχεδόν όλες οι ομάδες βγαίνουν ενισχυμένες από το πάρε-δώσε (σχεδόν, όχι όλες), αλλά η γενική εικόνα, αυτή που αναλύσαμε την Τετάρτη, δεν νομίζω ότι αλλάζει.

Σέντρα, λοιπόν, απόψε στην Πρέμιερ Λιγκ, υπενθυμίζω τις ιδιαιτερότητες: οι περισσότεροι διεθνείς του Μουντιάλ ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις των ομάδων τους μέσα στην εβδομάδα που «τρέχει», με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μεταγραφές τέλος (δεν μπορούν να πάρουν, αλλά μπορούν να πουλήσουν), που σημαίνει αρχίζει άμεσα το μοντάρισμα.

Για τις πρώτες αγωνιστικές, σε όλα τα πρωταθλήματα, ισχύει το ίδιο: είναι αγωνιστικές για συμπεράσματα και όχι για στοίχημα. Και όποιο στοίχημα είναι με πολύ χαλαρά πονταρίσματα. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε, έχουμε μπροστά μας πολλούς μήνες, οπότε υπομονή και σύνεση! Πριν πάμε στα καθαρά στοιχηματικά της αγωνιστικής, η Τότεναμ έκανε κάτι εντυπωσιακό, δεν προχώρησε ούτε σε μία προσθήκη! Τελευταία φορά που μια ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έκανε ούτε μία καλοκαιρινή μεταγραφή ήταν το 2003! Πριν από 15 χρόνια.

Είπαμε και την Τετάρτη, πολλοί θεωρούν ότι η Τότεναμ φέτος θα είναι εκτός τετράδας, προσωπικά διαφωνώ και λέω ότι η Τότεναμ θα εξακολουθήσει να είναι πολύ δυνατή. Πρέμιερ Λιγκ Ξεκίνημα σήμερα με Μάντσεστερ Γιουν. – Λέστερ. Πέρσι στην πρεμιέρα είχε Αρσεναλ – Λέστερ, είχαμε ψάξει την έκπληξη τότε, η Λέστερ λύγησε στο τέλος. Πολλές οι ιδιαιτερότητες σήμερα, καθώς είναι άγνωστο ποιοι από τους διεθνείς θα παίξουν στη Γιουνάιτεντ, υπάρχουν έτσι κι αλλιώς απουσίες (Μάτιτς-Ερέρα στα χαφ και Βαλένσια οι σημαντικότερες), γενικά είναι επικίνδυνο ματς για τη Γιουνάιτεντ.

Υπάρχουν, όμως, ερωτηματικά και για τη Λέστερ, κυρίως στο αν θα παίξει ο Βάρντι. Συν ότι δεν υπάρχει πλέον Μαρέζ. Προσωπικά δεν παίζω κάτι ακόμα, αν όμως οι ενδεκάδες βοηθήσουν μπορεί να ρίξω κάνα ψιλό στην έκπληξη. Σε κάθε περίπτωση κακώς είναι τόσο ψηλά το goal/goal, η Λέστερ είναι επικίνδυνη μπροστά… Στα υπόλοιπα, δεν με απασχολεί καθόλου στοιχηματικά το Αρσεναλ – Σίτι της Κυριακής, που είναι και το πιο μεγάλο ματς της πρεμιέρας.

Δεν θα ασχοληθώ καθόλου και με το μεσημεριανό του Σαββάτου, Νιουκάστλ – Τότεναμ: η Τότεναμ είναι η ομάδα που είχε τους περισσότερους διεθνείς σε μικρό και μεγάλο τελικό Μουντιάλ. Ερωτηματικό η ετοιμότητά τους και το «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» δεν είναι εύκολο γήπεδο. Καλά διαβασμένο από τους μπουκ… Σαν να μην υπάρχει, επίσης, το Μπόρνμουθ – Κάρντιφ.

Επικίνδυνο στοιχηματικά, όμως είναι πολύ θεωρητική η κουβέντα, θέλω να τη δω την Κάρντιφ. Σε όσους θέλουν να ψαχτούν με γκολ, ας δουν το over στο Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας (κοντά στο 2.00) και το goal/goal στο Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ (πάνω από 2.00). Η Τσέλσι είναι ιδιαίτερη περίπτωση, το είπαμε και στο αφιέρωμα. Εχει νέο προπονητή, ο οποίος μάλιστα δεν ανέλαβε στην αρχή της προετοιμασίας αλλά τις προηγούμενες εβδομάδες.

Ο οποίος προπονητής θέλει να αλλάξει εντελώς φιλοσοφία σε σχέση με την Τσέλσι των δύο προηγούμενων ετών. Οι διεθνείς μπήκαν μέσα στην εβδομάδα άρα ίσως δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, έχασε και τον Κουρτουά, γενικά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν η Τσέλσι αργήσει να ανεβάσει στροφές. Ισα ίσα, το θεωρώ φυσιολογικό. Το ερώτημα είναι αν εμπιστευόμαστε Χάντερσφιλντ.

Πέρσι έκανε ορισμένα πολύ καλά ματς, αλλά υπήρχαν και κάποια άλλα που εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Ειδικά κόντρα σε πιο μεγάλες ομάδες. Σκέφτηκα πολύ την κόντρα της Τσέλσι, αλλά θα προτιμούσα για αντίπαλο την Μπράιτον, για παράδειγμα… Τα Γουότφορντ – Μπράιτον, Γουλβς – Εβερτον και Σαουθάμπτον – Μπέρνλι είναι πάνω κάτω στην ίδια κατηγορία.

Φαβορί του 1.85 (Σαουθάμπτον) μέχρι 2.35 (Γουότφορντ, Γουλβς) οι γηπεδούχοι, αουτσάιντερ από 3.40 μέχρι 5.00 οι φιλοξενούμενοι. Και στα τρία υπάρχουν προϋποθέσεις για κόντρα. Για τη Γουότφορντ τα είπαμε και στο αφιέρωμα, δεν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον προπονητή της, Χάβι Γκράθια, τουλάχιστον με τα όσα είδαμε το τελευταίο εξάμηνο της προηγούμενης σεζόν.

Οι μεταγραφές της δεν δείχνουν να την ανεβάζουν επίπεδο, οπότε δεν αποκλείω να έχει προβλήματα στην αρχή. Η Μπράιτον ενισχύθηκε αρκετά, είναι σκληρή ομάδα όπως έδειξε και πέρσι, περιμένω ότι αγωνιστικά θα είναι βελτιωμένη. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, ό,τι καλό έδειξε η Γουότφορντ πέρσι με τον Γκράθια στον πάγκο ήταν εντός έδρας… Η Γουλβς από την πρώτη αγωνιστική έχει πολύ ιδιαίτερη προσέγγιση από τους μπουκ.

Είναι μια ομάδα που πέρσι ανέβηκε τρένο από την Τσάμπιονσιπ, με καλό υλικό και καλές μεταγραφές, όντως η Γουλβς ήρθε για να μείνει. Μιλάμε, όμως, για μια ομάδα που ήταν χρόνια στο πιο κάτω επίπεδο και που ίσως χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Από την άλλη, η Εβερτον έκανε κι αυτή καλές μεταγραφές, έχει έναν προπονητή που παίζει επιθετικά και που πέρσι με τη Γουότφορντ θυμάστε τι ξεκίνημα είχε κάνει, κυρίως εκτός έδρας.

Στο 3.30 το διπλό. Στο κυριακάτικο Σαουθάμπτον – Μπέρνλι, υπάρχει ξεκάθαρο λάθος, με το διπλό να φτάνει στο 5.00. Ας πάμε πρώτα στην Μπέρνλι: η μία όψη του νομίσματος είναι ότι ενδέχεται να εμφανιστεί καταπονημένη από το ματς στην Τουρκία την Πέμπτη με την Μπασακσεχίρ (0-0). Η άλλη όψη είναι πως ακριβώς επειδή ξεκίνησε νωρίτερα την προετοιμασία λόγω Γιουρόπα Λιγκ θα είναι πιο έτοιμη από τη Σαουθάμπτον.

Επιπλέον, έκανε κάποιες αλλαγές την Πέμπτη ο Ντάιτς, συν ότι μιλάμε για μια ομάδα ουσιαστικά ίδια με πέρσι. Συνήθως οι πρωτάρες στην Ευρώπη (όπως η Μπέρνλι) επηρεάζονται στο πρωτάθλημα όταν έχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια, όμως αυτό δεν μας απασχολεί στην πρεμιέρα. Θα μας απασχολήσει στην πορεία. Αν κάποιος με ρωτούσε ποια Σαουθάμπτον είναι πιθανότερο να δούμε φέτος, αυτή της τελευταίας σεζόν ή εκείνη των προηγούμενων ετών, θα του απαντούσα την περσινή.

Ο Μαρκ Χιουζ δεν είναι ο προπονητής που θα σε ανεβάσει επίπεδο, το πάρε-δώσε της δεν τρομάζει, γενικά η Σαουθάμπτον κακώς είναι τόσο φαβορί στην πρεμιέρα. Φαβορί ναι, αλλά όχι στο 1.85. Τσάμπιονσιπ Ιδιαίτερο το Μίντλεσμπρο – Μπέρμιγχαμ λόγω Μονκ, ο οποίος απολύθηκε πέρσι τον Δεκέμβρη από τη Μίντλεσμπρο. Ιδιαίτερο και επειδή η «Μπόρο» έχασε σημαντικούς παίκτες.

Η Μπέρμιγχαμ δείχνει ότι θα παλέψει παρά τα όποια προβλήματα. Δεν είναι για 1.70 ο άσος, από την άλλη η «Μπόρο» έβγαλε στο μεσοβδόμαδο με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αντίδραση (3-0). Για την ακρίβεια, κλασική αντίδραση ομάδας Πιούλις. Η Μπόλτον έκανε μαγκιά στην πρεμιέρα, περνώντας από την έδρα της Γουέστ Μπρομ. Είχε υπομονή, ήταν και τυχερή όποτε χρειάστηκε και το «έκλεψε» στο τέλος.

Σημαντικό τρίποντο και για ψυχολογικούς λόγους. Τώρα υποδέχεται την Μπρίστολ Σίτι, η οποία πήρε 1-1 με τη Νότιγχαμ (στην πρεμιέρα) χωρίς να δείξει κάτι ιδιαίτερο. Οσο η απόδοση του άσου είναι από 3.00 και πάνω μπορεί να γίνει κουβέντα. Εξάλλου η Μπόλτον είναι μια ομάδα που βασίζει πολλά στην έδρα της. Το Ντέρμπι – Λιντς κλείνει την 2η αγωνιστική, το Σάββατο στις 19:30, μπροστά στις κάμερες.

Θεωρώ πως αν η Ντέρμπι δεν έβαζε το γκολ στο 94’ κόντρα στη Ρέντινγκ (2-1) και έμενε στο πιο δίκαιο 1-1, το σετ θα είχε διαμορφωθεί διαφορετικά. Στις πρώτες αγωνιστικές κοιτάζουμε περισσότερο την εικόνα παρά τα αποτελέσματα αυτά καθαυτά και η αλήθεια είναι ότι η Ντέρμπι, στο ντεμπούτο του Λάμπαρντ, μόνο τα μάτια δεν μας έβγαλε. Μετριότατη παρά την κατοχή μπάλας, το παραδέχθηκε και ο Λάμπαρντ.

Η Λιντς από την άλλη ξεκίνησε με ωραία μπάλα και νίκη απέναντι στο φαβορί για άνοδο, τη Στόουκ. Ολοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το ψυχολογικό κομμάτι για τη Λιντς. Είδαμε ωραία πράγματα από την ομάδα του Μπιέλσα και μου κάνει εντύπωση που το διπλό είναι στο 3.70 (ήταν ακόμα ψηλότερα, κοντά στο 4.00). Λιγκ 1 Δύο ματς κράτησα για επανεξέταση: το ένα είναι το διπλό της Πίτερμπορο στο Ρότσντεϊλ που τώρα είναι στο 3.

75 και το άλλο το διπλό της Μπέρτον στο Τζίλιγχαμ, στο 2.80. Θεωρώ ότι η Μπέρτον θα αντιδράσει μετά τη σφαλιάρα της πρεμιέρας από τη Ρότσντεϊλ, έχει καλό υλικό και η γηπεδούχος δεν τρομάζει, την νεοφώτιστη και αδύναμη Ακρινγκτον νίκησε στην πρεμιέρα. Αν τσιμπούσε λίγο ακόμα η απόδοση (3.00+) θα ήμουν πιο ζεστός. Η Πίτερμπορο δεν σκότωσε το θηρίο στην πρεμιέρα, αλλά κέρδισε πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το σκορ (2-1) την Μπρίστολ Ρόβερς.

Γενικά έδειξε πιο συμμαζεμένη αμυντικά, με μπόλικη τακτική στο παιχνίδι της, στοιχεία που μέχρι πέρσι ήταν σχεδόν άγνωστα. Δεν είναι, βέβαια, μεγάλο το δείγμα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Η Ρότσντεϊλ είπαμε και πριν, έκανε σπουδαίο διπλό στο Μπέρτον, ένα αποτέλεσμα που λίγοι περίμεναν. Εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό ξεκίνημα, έπιασε στον ύπνο την αντίπαλο, προηγήθηκε γρήγορα 2-0 και άντεξε στο β’ που δέχθηκε πίεση.

Θεωρητικά, Ρότσντεϊλ και Πίτερμπορο είναι δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους φέτος, η μία να σωθεί γρήγορα και η άλλη να διεκδικήσει πλέι οφ. Νομίζω ξεφεύγουν οι αποδόσεις στο διπλό. Λιγκ 2 Ένα μικρό αουτσάιντερ που μπορεί να παιχτεί νομίζω ότι είναι η Νοτς Κάουντι (2.87) στο Κέμπριτζ. Τριάρα έφαγε η Κέμπριτζ στην πρεμιέρα με κακή εμφάνιση κόντρα στην Πορτ Βέιλ και δεν ξέρω αν μπορεί μέσα σε λίγες ημέρες να εμφανιστεί πολύ διαφορετική.

Από την άλλη, ναι μεν η Νοτς Κάουντι (υπενθυμίζω ότι είναι από τα φαβορί για άνοδο) έμεινε στο 0-0 με την Κόλτσεστερ, αλλά μια χαρά εμφάνιση έκανε, απλά ήταν αναποτελεσματική στις ευκαιρίες που έφτιαξε. Νάσιοναλ Λιγκ Σχεδόν ισορροπημένο είναι το Γκέιτσχεντ – Ντόβερ (2.40 άσος και 2.80 διπλό). Η Γκέιτσχεντ ξεκίνησε με 2 στα 2 και προς το παρόν διαψεύδει τους μπουκ που την είχαν ως ένα από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό.

Το ξαναγράψαμε, οι αποδόσεις βγήκαν χωρίς να υπολογιστεί η αλλαγή ιδιοκτησίας και τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία. Μάλιστα μεσοβδόμαδα νίκησε 2-1 με ανατροπή το Νο1 φαβορί για άνοδο, τη Σάλφορντ. Παρά το γεγονός ότι είχε τύχη (2 δοκάρια η αντίπαλο), για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν πολύ καλή. Η Ντόβερ είναι χωρίς νίκη στις 2 πρώτες αγωνιστικές, αλλά και στα δύο ματς αδίκησε τον εαυτό της.

Τόσο στην ήττα από τη Ρέξαμ, όσο και στο 2-2 με την Μπρόμλι την Τρίτη ήταν καλύτερη. Μάλιστα, από την Μπρόμλι ισοφαρίστηκε στο τέλος με ανύπαρκτο πέναλτι. Κακό σταύρωμα, σωστότατο σετ, τις είχα σημειωμένες για να τις ακολουθήσω. Σχεδόν ισορροπημένο και το Σάτον – Σάλφορντ. Χωρίς να είναι σούπερ η Σάτον κέρδισε 1-0 μεσοβδόμαδα την Ιστλιχ, δείχνοντας όμως και πάλι (όπως και στην πρεμιέρα) ότι δύσκολα θα μπορέσει να κάνει την εντυπωσιακή περσινή σεζόν (3η).

Η Σάλφορντ, το είπαμε από το ξεκίνημα, δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί. Νεοφώτιστη που πήρε αμέσως την… ταμπέλα του γκραν φαβορί για άνοδο, αλλά που δεν έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Πιθανόν θα βρει το ρυθμό της κάποια στιγμή, όμως προς το παρόν ψάχνει την πρώτη της νίκη. Στα μικρά διαστήματα που έχει παίξει καλά ως τώρα, ήταν όντως πολύ δυνατή.

Και στο μεσοβδόμαδο με την Γκέιτσχεντ έχασε με ανατροπή 2-1, έχοντας δοκάρι να κάνει το 2-0 και δοκάρι να ισοφαρίσει σε 2-2. Υπήρχαν, όμως, και διαστήματα που ειδικά πίσω είχε πολλά προβλήματα. Αίσθησή μου είναι ότι δεν θα χάσει από τη Σάτον, αλλά οι αποδόσεις δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Ωραία μπαλίτσα είδαμε στα δύο ματς της νεοφώτιστης Χάρογκεϊτ, αμφότερα έληξαν 2-2 (με Σάτον εντός και Χάρτλπουλ εκτός).

Στο μεσοβδόμαδο, παρά το γεγονός ότι αμυντικά είχε θέματα, μπροστά θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, δείχνοντας ότι παίζει σημαντικό ρόλο η ομοιογένεια. Υπενθυμίζω ότι από την ομάδα που πέρσι έβαλε 100 γκολ στην πιο κάτω κατηγορία και ανέβηκε μέσω πλέι οφ, έμειναν 14 παίκτες. Τώρα πηγαίνει στην έδρα της Μπρόμλι, η οποία πήρε με το ζόρι 2-2 κόντρα στη Ντόβερ μεσοβδόμαδα (ισοφάρισε με ανύπαρκτο πέναλτι στο τέλος και γενικά η εικόνα της δεν ήταν καλή), ενώ στην πρεμιέρα είχε χάσει από τη Φάιλντ.

Στο 3.40 το διπλό, υπό συζήτηση. Προσοχή στα Ρέξαμ – Μπόρεχαμ και Μπάρνετ – Ιστλιχ, ξεφεύγουν τα σετ. Βορράς/Νότος Στο Βορρά, το μόνο που κοίταξα λίγο περισσότερο είναι το διπλό της Ολτριγχαμ στην έδρας της Σπένιμουρ (3.50). Προφανώς δεν είναι εύκολο, η Σπένιμουρ στα χαρτιά είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν πλέι οφ, όμως η εικόνα της στα δύο πρώτα ματς δεν ήταν τρομακτική.

Στο 0-0 με την Τσέστερ στην πρεμιέρα, ενώ την Τρίτη ισοφάρισε στο τέλος τη Ντάρλινγκτον. Η Ολτριγχαμ ανέβηκε φέτος, αλλά είπαμε από την αρχή ότι είναι μια ομάδα με καλό υλικό που δεν κοιτάζει απλά μια άνετη παραμονή. Ηδη έχει δείξει καλά στοιχεία, μετά το 2-2 της πρεμιέρας με τη Λίμινγκτον, μεσοβδόμαδα πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σάουθπορτ.

Μικρό φαβορί αλλά νομίζω θα κερδίσει είναι η Γιορκ (1.85), η οποία υποδέχεται την Αλφρετον, της οποίας η άμυνα ήταν απογοητευτική στα πρώτα παιχνίδια. Στο Νότο, η Κόνκορντ επιβεβαίωσε ότι είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι που τερμάτισε 17η, φεύγοντας από την έδρα του μεγάλου φαβορί για άνοδο (Μπίλερικεϊ) με τον βαθμό και μάλιστα ισοφαρίστηκε στο 90’.

Προφανώς είχε και τύχη, όμως το πήγε πολύ καλά το ματς τηρουμένων των αναλογιών. Τώρα πηγαίνει στην έδρα της νεοφώτιστης Ντάλγουιτς, η οποία είχε μια μέρα λιγότερη ξεκούραση, καθώς υποδέχθηκε την Τετάρτη την Ιστ Θάροκ και νίκησε 2-1. Σε οριακή απόδοση αουτσάιντερ το διπλό (2.75). Η νεοφώτιστη Σλάου ακόμα δεν έχει κερδίσει, αλλά στο μεσοβδόμαδο με την Τσίπενχαμ (εκτός) άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό.

Ηταν εκνευριστικά άστοχη στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, είχε και δοκάρι στο 0-0 να προηγηθεί. Γενικά δείχνει καλά στοιχεία, κάτι που είχε φανεί και από τα φιλικά της. Τώρα παίζει στην έδρα της Γκλόουτσεστερ, στο δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς. Η Γκλόουτσεστερ μετά την ήττα από την Κόνκορντ στην πρεμιέρα (2-0), έσπασε το… ρόδι την Τρίτη, επικρατώντας δύσκολα 1-0 της μετριότατης Οξφορντ Σίτι.

Ανεξάρτητα από την επιθετική της εικόνα, που κατά διαστήματα ήταν συμπαθητική, έφαγε πολλές φάσεις πίσω, γλίτωσε από το δοκάρι στο 0-0 και γενικά δεν ικανοποίησε στα μετόπισθεν. Η Σλάου έδειξε καλά σημάδια στο ανοιχτό γήπεδο, το τερέν της Γκλόουτσεστερ είναι μεγάλο και τη δυσκόλεψε με την Οξφορντ, πιστεύω ότι η Σλάου μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Στο 2.70 το διπλό, η αλήθεια είναι ότι το ήθελα λίγο παραπάνω. Υπουλο το Ιστμπουρν Μπόρο – Τρούρο. Η Τρούρο εκτός έδρας ίσως είναι καλύτερη φέτος και την Τρίτη άξιζε να κερδίσει στην έδρα της Γουίστον. Πολλά είπαμε, λίγα κρατάμε. Συγκεκριμένα, η αρχική διαλογή είχε Μπράιτον, Εβερτον και Μπέρνλι από Πρέμιερ Λιγκ, Μπόλτον και Λιντς από Τσάμπιονσιπ, Μπέρτον και Πίτερμπορο από Λιγκ 1, Νοτς Κάουντι από Λιγκ 2, Χάρογκεϊτ από Νάσιοναλ, Ολτριγχαμ από Βορρά, Κόνκορντ και Σλάου από Νότο.

Οι πολύ μικρές, από Βορρά και Νότο, μένουν εκτός και επειδή οι αποδόσεις δεν βοηθούν και γιατί ακόμα η εικόνα δεν είναι καθόλου ξεκάθαρη. Εξω και η Χάρογκεϊτ, η οποία ναι μεν παίζει ωραία μπάλα, αλλά τα τρώει και εύκολα. Η Μπράιτον έξω κι αυτή επειδή –είπαμε- η Γουότφορντ εντός είχε πιο συμπαθητική εικόνα με τον Γκράθια. Μπόλτον εκτός, έχει και πολύ Χ.

Μπέρτον εκτός, είναι περισσότερο ένστικτο ότι θα κερδίσει. Μένουν Εβερτον και Μπέρνλι από Πρέμιερ Λιγκ, Λιντς από Τσάμπιονσιπ, Πίτερμπορο από Λιγκ 1 και το 2.87 της Νοτς Κάουντι. Την Μπέρνλι θα την ξαναδώ μέχρι την Κυριακή, την Εβερτον την αφήνω λόγω Γουλβς (δεν έχω ιδέα τι θα εμφανιστεί στο γήπεδο με τόσες μεταγραφές που έγιναν), αφήνω και την Πίτερμπορο οριακά.

Και μένω με Λιντς και Νοτς Κάουντι. Το ένα μεγάλο (όποιος θέλει κάνει κάλυψη), το άλλο πιο μικρό. Μονά αποδεκτά. Οτιδήποτε προκύψει, κυρίως από Πρέμιερ Λιγκ, θα τα δούμε στο twitter. Και για το αποψινό Γιουνάιτεντ – Λέστερ και για την Μπέρνλι την Κυριακή και οτιδήποτε άλλο βγει το Σάββατο. Δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με όσα είπαμε τις προηγούμενες ημέρες: χαλαρά πονταρίσματα, ακόμα… ψαχνόμαστε! Twitter: @makismindrinos  

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος