1261

Thassios

Ποντάρισμα σε παίκτες!

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

Χθες οι διαιτητές ξέχασαν τις κάρτες στο τσεπάκι τους και όταν γίνεται αυτό το πιο πιθανόν είναι αυτή η στήλη να χάνει. Έτσι λοιπόν χάσαμε και χθες και ευτυχώς στην αρχή της ημέρας μας απάλυνε λίγο τον πόνο ο φίλος μας ο Ρώσος. Σε όλη την Αγγλία χθες είχαμε 2 κάρτες μόνο (στον αγώνα της Τσέλσι)  , στην Γερμανία ακόμη δίνουν αγκωνιές οι οποίες τιμωρούνται μόνο με μια παρατήρηση (ποιος βγάζει κάρτα τώρα!) ενώ το βράδυ στη Γαλλία είχαμε μια μοναδική ευκαιρία να πάρουμε την κόκκινη που τόσο περιμέναμε αλλά ο Γάλλος στο 70’ δεν τιμωρεί με καθαρή 2η κίτρινη κάρτα τον Kurzawa αλλά του κάνει μια παρατήρηση λες και είμαστε στο 6’ τους ματς.

Τώρα θα μου πει κάποιος πρώτη φορά χάνουμε; Όχι! Αλλα χθες περίμενα ότι θα κάναμε μια καλή νίκη στον μπουκ. Και το αξίζαμε! Με τα δύο μπετ σε Γερμανία και Γαλλία θα είχα ακόμη 14 μονάδες κέρδος και θα έφτανα περίπου τις 20 με το μπετ στη Ρωσία με αποτέλεσμα να είχα φέρει τη στήλη σε ελάχιστη χασούρα. Αλλά με τα ‘’αν’’ ποτέ κανείς! Όσο και να μην θες όμως σε επηρεάζει , σου αφήνει νεύρα και μια απογοήτευση.

Ας μην πω άλλα όμως και κουράσω!

Σήμερα θα κινηθούμε κάπως διαφορετικά αφού το βασικό μου ποντάρισμα θα είναι σε κάρτες παικτών. Ποιοι είναι αυτοί; Είναι οι Jonny Evans (Λέστερ) , Sander Berge (Σέφιλντ Γιουν) και Bellerin (Άρσεναλ). Τι κοινό έχουν αυτοί ; Έχουν όλοι από 4 κίτρινες κάρτες και αν δεχτούν ακόμη μία σήμερα χάνουν το επόμενο ματς .

Ας τα δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά. Η Λέστερ μετά το παιχνίδι αυτό έχει την Μπράιτον εντός και στην συνέχεια ακολουθούν τρία  δυνατά παιχνίδια με Έβερτον, Τότεναμ και Μαν Γιουν. Οπότε στα δικά μου μάτια θεωρώ ότι σήμερα είναι η ιδανική ευκαιρία αν θέλει να καθαρίσει από κάρτες ο Evans ώστε να χάσει το παιχνίδι με την Μπράιτον και να μην ρισκάρει τα επόμενα τρία δυνατά ματς.

Η Σέφιλντ μετά από αυτό το παιχνίδι έχει την Σαουθάμπτον ακολουθούν τα παιχνίδια με Μαν Γιουν , Μπράιτον και Έβερτον. Με το ίδιο σκεπτικό λοιπόν ο σημαντικός μέσος Berge μπορεί να πάρει την κίτρινη κάρτα αλλά για να πω  την αλήθεια δεν ξέρω κατά πόσο είναι σε θέση η Σέφιλντ να κοιτάει τώρα τέτοια πράγματα και να επιλέγουν παίκτες  ματς αφού δεν έχει κάνει νίκη ακόμη.

Τέλος η Άρσεναλ μετά το αποψινό έχει εντός την Μπέρνλι , εντός την Σαουθάμπτον και ακολουθούν 2 δυνατά παιχνίδια με Έβερτον και Τσέλσι. Το θέμα εδώ είναι ότι ‘’βολεύει’’ να πάρει τη κάρτα και στον επόμενο αγώνα με τη Μπέρνλι απλά θα το ποντάρω  σήμερα γιατί θα είναι δυνατό παιχνίδι με τη Τότεναμ και θεωρώ ότι θα έχουμε κάρτες.

Στο 5 ο Evans , στο 7 ο Berge και στο 4,5 ο Bellerin. Ένα κλικ νομίζω πιο πάνω μου κάνει ο Evans και ο Bellerin. Φυσικά και όλα αυτά είναι η δική μου σκέψη και μπορεί να μην επιβεβαιωθεί αλλά και αγωνιστικά να το δεις είναι παίκτες σε θέσεις που μαρκάρουν και δέχονται κάρτες . Ο καθένας ας αποφασίσει πως θα τους παίξει, εγώ έδωσα την σκέψη,  ενώ θα περιμένω να δω 11αδες (νομίζω ότι είναι το καλύτερο για τη στήλη ) και θα κάνω update με τα πονταρίσματα .

Λογικά θα πάω σε μονά και μια χαλαρή δυάδα τους Evans και Berge αφού παίζουν μεταξύ τους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια κοίταξα τα κλασικά ειδικά της στήλη μας . Κόκκινες κάρτες θεωρώ ότι έχουμε πιθανότητες να δούμε στα ματς των Λιλ – Μονακό (εδώ ίσως έχουμε και πέναλτι) , Αλκορκόν – Αλμερία , Μιοντάλεν – Σταρτ , Ρίο Άβε – Μποαβίστα και Αλαβές – Σοσειδάδ.

Στην κατηγορία ”πέναλτι” θεωρώ ότι οι Ντιναμό  Μόσχας , Βιγιαρεάλ και Μπράγκα είναι υποψήφιες να σκοράρουν πέναλτι. Από ανατροπές σήμερα λέω να ποντάρω δύο , τη μία από Δανία ανάμεσα σε Σοντερίσκε και Νόρτζελαντ (καλή παράδοση ) και την άλλη από Βολιβία στο ματς της Παλμαφλόρ με την Νασιονάλ όπου η φιλοξενούμενη συνηθίζει να προηγείται πρώτη αλλά παίζει μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα (εδώ θα παίξω και την ανατροπή σκορ, μη τη πάθω).

Εκτός από αυτά μπορεί κάποιος να κοιτάξει το Χ ανάμεσα σε Μπράν και Σάρπσμποργκ (στο 3,40 αυτό) από Νορβηγία καθώς βαθμολογικά ίσως και να ‘’βολεύει’’ λίγο.

Αυτά σε ότι αφορά τα αποψινά ενώ όπως είπαμε το κύριο ποντάρισμα θα είναι σίγουρα τα μπετ των παικτών που ανέφερα, απλά θα τα δείτε στις προτάσεις μόλις ανακοινωθούν οι 11αδες των ομάδων για να είμαι σίγουρος και να μην ακυρώνω μπετ.

Από τα υπόλοιπα πέρα από τις ανατροπές που ανέφερα θα παίξω 1 μονάδα στο 9αρακι που δίνει το ειδικό ”πέναλτι και κόκκινη” στο ματς της Λιλ καθώς ο Γάλλος ρέφερι Brisard Jerome φέτος έχει 6 πέναλτι και 7 κόκκινες σε 5 ματς. Όλα τα υπόλοιπα φυσικά και θα τα δούμε στο live μαζί.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS