852

Μάκης Μηνδρινός

Προσαρμογή στα δεδομένα

Χρόνια πολλά και καλά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας! Ελπίζω να περνάτε καλά, να γεμίζετε τις μπαταρίες σας, δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάτε! Να χαιρόμαστε και τους Χρήστους και τις Χριστίνες!

Δεν θα σας κουράσω πολύ με τα δικά μας, εξάλλου δεν έχουμε να πούμε και πολλά πράγματα. Ζούμε ξανά σε ρυθμούς κορωνοϊού, τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και στοιχηματικά.

Τις έχουμε αναφέρει πολλές φορές τις δυσκολίες που υπάρχουν, οπότε πάμε να δούμε τι έχουμε από τα παιχνίδια που έχουν… περισσέψει και δεν έχουν αναβληθεί μέχρι στιγμής.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η μία σκέψη είναι η Αστον Βίλα απέναντι στην Τσέλσι και η άλλη η Μπρέντφορντ στο Μπράιτον. Στο 5,25 η Αστον Βίλα, στο 4,20 η Μπρέντφορντ. Στην Τσάμπιονσιπ έχουν μείνει 5 ματς όλα κι όλα.

Αδικείται από τις αποδόσεις η Νότιγχαμ (3,80 στο Μίντλεσμπρο), έστω κι αν είναι και οι δύο ομάδες σε καλό φεγγάρι. Από τα 5 ματς της Λιγκ 1 τίποτα, από τα 4 της Λιγκ 2 επίσης τίποτα.

Όπως βλέπετε τα σημεία είναι μετρημένα, κάτι αναμενόμενο λόγω των πολλών αναβολών και των λιγότερων επιλογών. Πιο πολύ απ’ όλα μ’ αρέσει η Αστον Βίλα.

Για το υλικό της έχουμε μιλήσει πολλές φορές κατά καιρούς, είναι δεδομένα καλό. Από τότε που ήρθε ο Τζέραρντ πήρε και το ψυχολογικό μπουστάρισμα και άρχισε αμέσως να αποδίδει καλύτερα. Δύο ήττες έχει όλες κι όλες από τότε που την ανέλαβε ο Τζέραρντ, μία από τη Μάντσεστερ Σίτι (1-2) και μία από τη Λίβερπουλ (1-0). Πιο εντός προγράμματος δεν γίνεται! Πήρε και τις ανάσες της, έχει να παίξει από τις 14/12 και το 2-0 επί της Νόριτς.

Επίσης, θεωρώ πως πάντα ο Τζέραρντ θα βρίσκει ένα επιπλέον κίνητρο όταν αντιμετωπίζει την Τσέλσι, από εκείνο το… γλίστρημα και μετά.

Η Τσέλσι, από την άλλη, ήταν μία από τις ομάδες που χτυπήθηκαν από τον covid, με πολλά κρούσματα το προηγούμενο διάστημα. Πάντως, πλέον είναι covid free οι Λουκάκου, Οντόι και Τσίλγουελ, με τον τελευταίο να είναι ανέτοιμος.

Οι άλλοι δύο λογικά θα παίξουν, άγνωστη βέβαια η κατάστασή τους.  Αγνωστο αν θα είναι διαθέσιμοι και κάποιοι από τους άλλους που ήταν θετικοί. Μεσοβδόμαδα και παίζοντας με πολλές αλλαγές, η Τσέλσι απέκλεισε την Μπρέντφορντ, ελάχιστοι ήταν οι βασικοί που αγωνίστηκαν. Σιγά σιγά έχει επιστροφές, όμως αυτό δεν αποτελεί για μένα ανασταλτικό παράγοντα.

Καθαρά αγωνιστικά, η Τσέλσι δεν πατάει καλά τελευταία. Και σίγουρα έχουν παίξει ρόλο και οι απουσίες που είχε. Μη κοιτάζετε μόνο ποιοι παίζουν και ποιοι όχι, είναι γενικότερο το θέμα. Οι προπονήσεις είναι διαφορετικές όταν υπάρχουν απόντες, όσοι νόσησαν δεν είναι εύκολο να μπουν κατευθείαν να παίξουν στην ένταση ενός αγώνα Πρέμιερ Λιγκ, γενικά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Ζυγίζοντας όλα τα παραπάνω δεδομένα θεωρώ ότι Αστον Βίλα στο 5,25 παίζουμε. Ακόμα και με κάλυψη (3,55 το draw no bet). Αν έβαζα ακόμα ένα θα ήταν μάλλον η Μπρέντφορντ. Θέλω να την κοντράρω την Μπράιτον, αλλά δεν μου μοιάζει καλά η Μπρέντφορντ. Διαφορετικά, στο 4,20, θα ήταν το πρώτο σημείο που θα έπαιζα το Σ/Κ.

Αυτά τα ολίγα! Θα τα πούμε ξανά τη Δευτέρα το απόγευμα ή την Τρίτη το πρωί, για τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική.

Να περνάτε καλά, να προσέχετε και να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος