1285

Thassios

Πρώτα Βραζιλιάνος και μετά διαιτητής!! – UPDATE!!

Καλησπέρα betsellerades μου!

Ελπίζω να σας βρίσκω πάνω απ’ όλα υγιείς και με καλή διάθεση !Το ποδόσφαιρό ευτυχώς δεν έχει σταματήσει και είναι ωραίο να έχεις κάτι στο οποίο δουλεύεις μέσα στην καραντίνα ( για εμάς τους Tipsters ) αλλά και καλό για να ΄΄ξεσκάς’’ που λένε (για όλους μας) και να αράζεις με καλή  παρέα (στο chat) να τα παρακολουθείς .

Την Κυριακή, που ήταν και η τελευταία στήλη, κάτι κουνήθηκε ενώ και στο update προχθές μία κάρτα για τους Γηπεδούχος (που θα έπρεπε να έχει βγει πολλές φορές) μας κράτησε μακριά από το 6αράκι μας. Προχωράμε στα φρέσκα όπου το πρόγραμμα δεν έχει και πολλές επιλογές αλλά μετά από τη μελέτη κάτι βγήκε ώστε να περάσουμε το βράδυ μας ευχάριστα.

Ξεκινάω από τον αγώνα της Γεωργίας με τα Σκόπια (ε.. συγνώμη Βόρεια Μακεδονία ήθελα να πω) όπου σφυρίζει ο αγαπημένος μας πλέον (μπλουζάκι θα κάνω ) Anthony Taylor. Δύο φορές τον έχω ποντάρει και τις δύο μας πλήρωσε ο ρέφερι της καρδιάς μας και έρχεται σήμερα σε έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες όπου έχουν έρθει αντιμέτωπες  δύο φορές για το Nations League τους προηγούμενους μήνες και είχαμε πέναλτι και στους δύο αγώνες .

Εκτός από πέναλτι είχαμε κόκκινη κάρτα και στους δύο αγώνες και φαίνεται ότι αυτό το ζευγάρι με αυτόν το Ρέφερι μπορεί να μας προσφέρει κάποια πονταρίσματα. Τα κοίταξα λίγο και στο μόνο που βρήκα αξία είναι στο να κερδίσουν πέναλτι και οι δύο ομάδες (25αρι αυτό ενώ το όβερ 1,5 πέναλτι δίνει 11 και το ένα πέναλτι δίνει 2,85) ενώ το 3,30 που βρίσκω στην κόκκινη κάρτα δεν μου κάνει σαν απόδοση για παιχνίδι εθνικών ομάδων(έχει τύχει πολλές φορές να μην τα δίνουν όλα οι παίκτες στις Εθνικές υπό το φόβο των τραυματισμών).

Στους υπόλοιπους αγώνες για τα προκριματικά ( οι οποίοι είναι μονοί οπότε μιλάμε ουσιαστικά για ‘’τελικούς’’) κοίταξα μήπως και κάνουμε παιχνίδι με κάρτες αλλά οι αποδόσεις είναι τραγικές (όλο και πιο πολλοί tipsters άρχισαν να παίζουν ειδικά καρτών κ.α. με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να κατρακυλάνε). Έτσι λέω να κάνω παιχνίδι με γκολ και φυσικά δεν αναφέρομαι για όβερ ή g/g αλλά για το ειδικό να έχουμε γκολ προς το τέλος των παιχνιδιών .

Σε όλα τα παιχνίδια αν προηγείται κάποια ομάδα δεν θα έχει λόγο να μην ανοιχτεί η άλλη, ενώ δεν νομίζω πως το να πάνε παράταση είναι κάτι που θέλουν οι περισσότεροι (κυρίως λόγω κούρασης). Το μόνο σενάριο που ίσως να μην έχει προδιαγραφές για late goal είναι να προηγείται κάποια ομάδα με μεγάλη διαφορά τερμάτων ενώ όπως έχουμε δει και στο chat τέτοια παιχνίδια ως συνήθως ποντάρονται πολύ στο live (ώστε να τα αφήσω για live) και δεν μπορούμε να βρούμε καλές αποδόσεις για late goal.

Οπότε για πρώτη φορά (και δεν θα είναι πολλές σίγουρα) λέω να παίξω μια 3αδα τα βραδινά παιχνίδια να έχουν γκολ προς το τέλος των αγώνων.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας είδα λίγο από Περού την Σέζαρ Βαγιέχο που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αλλά το 1,90 δεν με ικανοποιεί τόσο σε απόδοση ( όσο και αν είναι τελευταία η Χουανκάγιο έχει καλό υλικό και περιμένω κάποια στιγμή να αρχίσει να ανεβαίνει) ενώ το 2,10 που βρίσκω στα όβερ 1,5 ομαδικά γκολ της ίσως να αποτελεί μια επιλογή.

Τέλος από τα προκριματικά της Ν. Αμερικής δεν είδα κάτι με μεγάλη αξία, ενώ σκεπτόμενος πολύ πονηρά ο Βραζιλιάνος ρέφερι στο Αργεντινή – Παραγουάη μπορεί να δώσει κανένα πέναλτι υπέρ της Παραγουάης (η μάλλον κατά της Αργεντινής) πράγμα που έγινε και στο παιχνίδι μεταξύ τους τον Ιούνιο του 19΄όπου σφύριζε πάλι Βραζιλιάνος.

Ο Raphael Claus είναι από τους διαιτητές που δείχνουν συχνά την άσπρη βούλα οπότε το 11,50 που βρίσκω στο να σκοράρει πέναλτι η Παραγουάη ίσως να αποτελεί επιλογή. Είδα λίγο και την κόκκινη κάρτα (στο 4,35) αλλά είπα να πάω με το αρχικό ένστικτό μου αν και είναι μια επιλογή που μπορεί κάποιος εσάς να δει καθώς θεωρώ ότι θα είναι ένα παιχνίδι με αρκετές κάρτες.

Αυτά τα λίγα για σήμερα ενώ μέχρι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα πάλι θα κινηθούμε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς.

Τα λέμε το βράδυ στο chat!!

UPDATE!!

Καλησπέρα!

Καλά ξυπνήσαμε σήμερα αλλά περισσότερα θα πούμε στην επόμενη στήλη. Πάμε λίγο σε ένα παιχνίδι που θα ασχοληθούμε σήμερα από τα προκριματικά Νότιας Αμερικής και δεν πρόκειται άλλο φυσικά από το Χιλή – Περού.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη αντιπαλότητα και έχοντας υπόψη ότι το αποψινό είναι και κρίσιμο βαθμολογικά τότε σίγουρα θα έχουμε σκληρές μονομαχίες. Έπειτα απογοητεύτηκα από τις αποδόσεις που βρήκα καθώς κυμαίνονται, από 2,80 μέχρι 3,20 το μάξιμουμ σε αγορά της κόκκινης κάρτα, ενώ το όριο σε κίτρινες βρίσκεται κάπου στις 6-7 κίτρινες κάρτες στο ματς.

Δεν μου κάνουν! Είναι ένα παιχνίδι που έχει πολλές πιθανότητες για κόκκινη κάρτα ;;Φυσικά και είναι (ειδικά με τον Ουρουγουανό ρέφερι που σφυρίζει απόψε ) αλλά τι πάει να πει αυτό ! Να μου το έδινε 3,50 και άνω την κόκκινη να έπαιρνα ένα μπετ αλλά τώρα δεν θέλω να παίξω 4-5 μονάδες στο φτωχό 2,8 ή 3,10 (έπεσε τώρα που μιλάμε). Χάρισμα τους και σας συνιστώ να κάνετε το ίδιο.

Ξέρω ότι αρκετός κόσμος θα ποντάρει στην συγκεκριμένη αγορά , όπως έκανε και πέρυσι που συναντήθηκαν για το Copa America και τελικά βγήκαν μόνο 3 κίτρινες κάρτες ή το 2016 για τα προκριματικά με 2 κίτρινες κάρτες (μην βάλω μέσα και το φιλικό που κάνανε το 2018 και δεν είχε καμία κάρτα)!Αλίμονο άμα κάθε φορά που είχε ένα ματς υποψήφιο για κόκκινη να ορμούσαμε ότι απόδοση και να μας έδιναν.

Να μην τα πολυλογώ…. τα μόνα ειδικά σε κάρτες που ίσως έχουνε μια μικρή αξία ή έστω είναι δίκαια είναι στο να πάρει κόκκινη το Περού σε απόδοση 5,75 (από το 2009 έως τώρα ότι κόκκινη έχει βγει μεταξύ τους την έχει πάρει το Περού ενώ πήρε και 2 κόκκινες στο προηγούμενο με την Βραζιλία οπότε κακώς δίνει ίδια απόδοση με τη Χιλή) αλλά και το απευθείας κόκκινη κάρτα που δίνει 10 απόδοση και έχει επιβεβαιώσει πολλές φορές η ομάδα του Περού αλλά και ο αποψινός ρέφερι (Esteban Ostojich ) είναι από αυτούς που δείχνουν εύκολα απευθείας κόκκινη.

Τέλος όποιος μπορεί να βρει αγορές για κάρτες σε παίκτες τότε ας κοιτάξει λίγο τον Christian Cueva (Περού) που λογικά θα παίξει και είναι πάντα υποψήφιος για κάρτα.

Όσο έγραφα έπεσε στο 8,5 και η απόδοση της απευθείας κόκκινης οπότε θα μείνω μόνο με την κόκκινη του Περού και αυτό χαλαρά πονταρισμένο .

Καλή συνέχεια!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS