1144

Μάκης Μηνδρινός

Σε καλύτερη κατάσταση

Χαιρετώ! Δύο στα δύο, το είδατε, ε; Μία η Ιπσουιτς την προηγούμενη εβδομάδα, μία η Λέστερ το Σάββατο. Καλά πήγε αυτό. Μπορεί και όχι, αλλά προχωράμε (γέλια!).

Πέρα από την πλάκα, η Σάουθεντ έπρεπε να κερδίσει. Πολύ καλύτερη, δοκάρι, ευκαιρίες, το ματς ήταν για διπλό. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι μετά το 0-0, ο Κιούελ έφυγε από την Ολνταμ, με τον Κερλ να τον αντικαθιστά.

Τα ματς δεν σταματούν, έχει αγωνιστική δραστηριότητα στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας μεσοβδόμαδα, έχει και Τσάμπιονς Λιγκ-Γιουρόπα Λιγκ, οπότε θα δούμε παρακάτω τι κρατάμε.

Το στοίχημα, η μπάλα γενικότερα, μοιάζει σαν το αποκούμπι μας σε μια περίοδο που τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και έχουν ξεφύγει.

Εικόνες ντροπής, παραιτήσεις ούτε γι’ αστείο, μια κυβέρνηση που έχει χάσει τη μπάλα και προσπαθεί μέσω στοχευμένων δημοσιευμάτων να μαζέψει τα ασυμμάζευτα… Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει σύνδεση συγκεκριμένων Μέσων με την εκάστοτε Κυβέρνηση, αλλά… βρίσκουν και τα κάνουν!

Τελοσπάντων, πάμε στα δικά μας γιατί αν αρχίσουμε να λέμε για τα όσα τραγικά γίνονται καθημερινά, το πράγμα θα πάει αλλού και δεν έχω καμία διάθεση.

Στοίχημα

Αναφέρω μόνο όσα μπήκα στη διαδικασία να τα δω πιο σοβαρά: Ντέρμπι (4.50) από Τσάμπιονσιπ, από Λιγκ 1 τίποτα (πολύ άσχημα ζευγαρώματα), από Λιγκ 2 Γκρίμσμπι (5.75) και Μπράντφορντ (3.10).

Λέω να πάω μόνο με την Μπράντφορντ. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νιούπορτ, σε μια περίοδο που είναι η καλύτερή της από την αρχή της σεζόν.

Φουλ φορμαρισμένη, η μοναδική απώλεια που έχει το τελευταίο διάστημα ήταν το Σάββατο κόντρα στην πιο «καυτή» ομάδα του πρωταθλήματος, την Μπόλτον. Σε ένα ματς που φάνηκε να το χάνει καθώς έμεινε πίσω στο 83’, αλλά βρήκε την ισοφάριση στο φινάλε. Είχαν προηγηθεί πέντε νίκες, ενώ εκτός έδρας έχασε μόνο από την Εξετερ (3-2 με διπλή ανατροπή) το τελευταίο τρίμηνο (5 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Το σημερινό με τη Νιούπορτ δεν θα γίνει στη φυσική έδρα της τελευταίας, αλλά στο γήπεδο της Κάρντιφ. Ο αγωνιστικός χώρος στην έδρα της Νιούπορτ είναι άθλιος γι’ αυτό πολλά παιχνίδια της αναβλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Σε αντίθεση με την Μπράντφορντ, η Νιούπορτ δεν είναι στα καλύτερά της. Ερχεται από το 2-0 επί της Κόλτσεστερ, ήταν μόλις η τρίτη νίκη της στα 16 τελευταία στο πρωτάθλημα, όλες απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες (Γουόλσολ και Γκρίμσμπι οι άλλες δύο).

Μου κάνει το διπλό πάνω από 3,00 και μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος