755

Thassios

Σούβλες , γκολ και ανατροπές – UPDATE!

Χριστός Ανέστη παικταράδες μου!

Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά και πάνω απ’ όλα με έναν μεζέ στο χέρι τούτη την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Εγώ μόλις τελειώσω από εδώ φεύγω καρφί στο τραπέζι να ξεκινήσουμε με τα απαραίτητα ορεκτικά προτού είναι έτοιμο το αρνί. Σε ότι αφορά πάντως όλους εσάς που έχετε παρέα το chat και δεν έχετε κάποιο χωριό για εξόρμηση ή κάποια σούβλα έτοιμη , όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος από το μεσημεράκι θα είμαι στο chat για παρεούλα και στοιχηματάκι ενώ φέτος θα έχουμε και παρέα τον άτυχο Billara!

Χθες πάλι δεν ευστοχήσαμε κάπου αφού ο τελικός στην Ισπανία δεν είχε εντάσεις , κάπου νομίζω ότι ο ρέφερι έκανε τα στραβά μάτια ελεώ πολύ δημοσιότητας, ενώ σε Βέλγιο χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπήκε η μπάλα στο διχτάκι.

Σήμερα όπως καταλαβαίνεται από το τίτλο θα πάμε με γκολ και ανατροπούλες. Σε ότι αφορά τις κάρτες είδα κάποια ματσάκια αλλά δεν με έψησε κάτι πολύ. Σε Γαλλία ας πούμε περιμένω ένταση στο Κλερμόν – Ανζέ αλλά η Frappart λίγο με σκαλώνει για να ποντάρω κόκκινη. Σε Ιταλία ίσως έχουμε ένα υποψήφιο ποντάρισμα στο Τζένοα- Κάλιαρι που είναι εξάποντο ματς αλλά η απόδοση δεν είναι για να πονταριστεί μονό.

Η Κόκκινη στο 4,5 έχει αξία αλλά ο ρέφερι δεν είναι κοκκινάκιας. Αυτό που καλοέβλεπα είναι το θασίτικο σε απόδοση 2,70 αλλά δεν είδα κάποιο άλλο ματς για να το συνδυάσω. Αυτά τα λίγα ξεχώρισα από κάρτες. Οπότε δε ψήθηκα και πολύ.

Μετά είδα κάποιες ισοπαλίες που ίσως μπορεί κάποιος να δει. Ας πούμε στο Λούγκο – Λεγκανιές είναι μια σχετικά βολική ισοπαλία αλλά και στην Ιταλία Μπολόνια – Ουντινέζε ( 4 σερί ισοπαλίες έχουνε).

Ενώ και στη Πορτογαλία το Πόρτο Β’ – Βιλαφρακένσε μπορεί να είναι μια καλή ισοπαλία. Δείτε τις και άμα σας αρέσουν ρίξτε ένα συστηματάκι. Εγώ δε μπορώ να τις βάλω στο παιχνίδι μου καθώς είπαμε ότι οι ισοπαλίες είναι λίγο λόττο και η κάβα μου δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Οπότε πάμε σε παιχνίδι με γκολ. Έχω ξεχωρίσει ένα g/g ημιχρόνου σε Αυστρία ανάμεσα σε Κλάνγκεφουρτ και Βόλσφμπέργκερ και κάποια g/g στο 2ο ημίχρονο.

Ξεχώρισα αυτά σε Λάτσιο , υψηλό μέσο όρο σε γκολ στο 2 ημιχρόνο και οι δύο αλλά και στη αγαπημένη Βολιβία όπου πάντα δυσκολεύεται η λατρεμένη Δε Στρόνγκεστ μέσα στην Ουνιβερσιτάριο Ντε Σούκρε. Οπότε τα παίρνω και τα τρία και κάνω ένα κλασικό τρίξι μπας και γίνει κανένα καλό Πασχαλιάτικα. Αλλά δε σταματάω εκεί! Αφού δε θα παίξω κάρτες σήμερα λέω να ρίξω κάτι σε ανατροπούλες , μη ξεχνάμε ότι από εκεί με μάθατε πολλοί, ώστε να θυμηθούμε λίγο τα παλιά.

Σε Τσεχία λοιπόν και Τουρκία έχω εντοπίσει δύο παιχνίδια που μπορεί να δούμε ανατροπές. Επειδή βλέπω πολλές ανατροπές σε σκορ όμως στις ομάδες θα πάω σε πιο safe επιλογή. Οπότε θα ρίξω μονά και δυάδα σε Τσέσκε Μπουντεγιοβίτσε και Αντάλιασπορ να κερδίσουν αφού δεχτούν πρώτες γκολ. Φυσικά και μπορεί κάποιος να ρίξει και τις ξερές ανατροπές όπου δίνουν μεγάλες αποδόσεις.

Με αυτά λοιπόν θα κινηθούμε σήμερα. Ώρα να ξεκινήσει η μάσα και εμείς τα λέμε το μεσημεράκι προς το απόγευμα στο chat! Χρόνια πολλά και πάλι με Υγεία!

UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου! Θα ποντάρουμε σήμερα ένα ειδικό στο ματς της Φέγενορντ που περιμένω να είναι αυτό με το περισσότερο θέαμα απόψε.

Όχι μόνο από γκολ αλλά και από ξύλο. Οι ολλανδοί όπως είδαμε και στο τελευταίο ματς εντός με τους Τσέχους τα κάνουν τα ματς δυνατά και σε θέαμα αλλά και σε κάρτες. Έχουν 7 σερί ματς σε Ευρώπη που επιβεβαιώνουν το g/g + όβερ και μάλιστα στα 5 ήταν και όβερ 3,5. Από την άλλη η Μαρσέϊγ δε τη λες και ομάδα μπετό στην άμυνα ενώ μπροστά έχει πολύ ποιότητα και περιμένω να σκοράρει σήμερα.

Μετά πάμε λίγο στο ξύλο και στον ρέφερι. Ο Ψυχάκιας Oliver παίζει να δείξει πέναλτι και κόκκινη για πλάκα αλλά και να μην δείξει τίποτα. Οι Ολλανδοί όπως έχω πει τα κάνουν τα ματς δυνατά και φέτος είδαμε 4 κόκκινες στα 7 Ευρωπαϊκά τους παιχνίδια ενώ και οι Γάλλοι δεν τους λες και καλόπαιδα. Περιμένω κόκκινη σήμερα αλλά και πέναλτι μιας και είναι γνωστός πεναλτάκιας ο Μιχαλάκης.

Ομάδες με ρυθμό στα ματς και πολλά λάθη πίσω γενικά ενώ και η Μαρσέϊγ φέτος είναι από τις ομάδες που κερδίζουν πολλά πέναλτι. Οπότε τα μπετ που βγάζω είναι g/g + όβερ σε απόδοση 1,80 , πέναλτι στο ματς σε απόδοση 2,80 , κόκκινη σε απόδοση 3,80 και Μαρσέϊγ να σκοράρει πέναλτι σε απόδοση 7,50. Από αυτά το μόνο που αξίζει είναι το τελευταίο. Να παίξω μονό το g/g + όβερ σε απόδοση 1,80 μόνο και μόνο για να πω ότι κέρδισα ή για να μαζέψω χασούρα (και καλά) δεν θα το κάνω ποτέ.

Όσο και να με κοπανάει ο μπουκ έχω μάθει να μην χέζομαι και να παλεύω. Οπότε θα κάνω ένα βαρβάτο μπετ Thassiou με όλα τα παραπάνω. Δηλαδή g/g + over + πέναλτι + κόκκινη σε απόδοση 17 (στη καρτέλα bet request ενώ και σε άλλη εταιρία υπάρχει σε απόδοση 15 στο ”πες το και έγινε”) και θα αράξουμε παρεούλα να δούμε μήπως και γίνει κανένα καλό και χεστεί ο μπουκ.

Τα λέμε στο chat το βράδυ!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS