1259

Thassios

Στην άκρη το σεντόνι!

Καλησπέρα! Ελπίζω να σας βρίσκω καλά αν και με τους περισσότερους από εσάς τα λέμε καθημερινά στο chat όπου έχουμε κάνει πολύ καλό παρεάκι και στοιχηματικά βάζει ο καθένας την πινελιά του κι αυτό είναι κάτι πολύ ωραίο . Χθες είχαμε κάποια κέρδη από τη κόκκινη στη Γαλλία ενώ σήμερα είναι από τις κλασικές μέρες του Champions League που έχει πολύ ωραία παιχνίδια αλλά για να τα παρακολουθήσεις κυρίως και όχι να ποντάρεις κάτι δυνατά.

Ας δούμε όμως τι ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα και τι θα ποντάρουμε.

Από τη μεγάλη διοργάνωση σίγουρα το ενδιαφέρον θα είναι στο Λειψία – Μαν Γιουν καθώς είναι αυτό που ξεχωρίσει βαθμολογικά στο σημερινό πρόγραμμα αφού Λειψία θέλει τη νίκη πάση θυσία ενώ η Μαν Γιουν θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία για να είναι στην επόμενη φάση.

Θεωρώ ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι με σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δύο ομάδες και με  τον Ισπανό ρέφερι Antonio Mateu Lahoz σίγουρα θα έχουμε κίτρινες κάρτες ( εδώ τα ειδικά καρτών με τους τερματοφύλακες ίσως να αποτελέσουν μία επιλογή καθώς στο live θα πέσουν πολύ οι αποδόσεις) και πολύ πιθανόν και κόκκινη. Κοίταξα λίγο τις αποδόσεις μήπως κάνουμε παιχνίδι με κάρτες και απογοητεύτηκα (άκου 1,66 το όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα) ενώ την κόκκινη λέω να την αφήσω για το live γιατί τώρα τελευταία οι διαιτητές δεν μας τα λένε καλά .

Το μόνο που θα ποντάρω πριγκέιμ είναι το ειδικό ,κλασικό πλέον για τη στήλη , ‘’πέναλτι και κόκκινη’’ που βρίσκω σε απόδοση 10 και έχει λίγο αξία καθώς είναι και οι δύο ομάδες που παίρνουν πέναλτι (ειδικά η Μαν Γιουν). Τέλος στον αγώνα μπορεί κάποιος να κοιτάξει προς το ειδικό ‘’να έχουμε γκολ μετά το 77’’ που δίνει το φτωχό 1,83 και μπορεί να αποτελέσει επιλογή για κάποια δυάδα καθώς στο τέλος σίγουρα θα ανοίξει το παιχνίδι αφού θα κυνηγάει η μία από τις δύο αποτέλεσμα (εκτός του σεναρίου που χάνει η Παρί και είναι ισόπαλες αν και δεν νομίζω να ρισκάρουν) ενώ η Μαν Γιουν συνηθίζει να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να γυρνάει τα παιχνίδια οπότε μπορεί κάποιος να επιλέξει το ειδικό που είχαμε ποντάρει και στο ματς με την Παρί.

Μια από τα ίδια και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Ντιναμό Κιέβου με την Φερεντσβάρος  αφού οι Ούγγροι θέλουν διπλό ή ισοπαλία με πάρα πολλά γκολ (3-3 ή 4-4) για να συνεχίσουν στο Europa League. Και εδώ όμως δεν με ικανοποίησε κάτι σε απόδοση όσο αναφορά τις κάρτες καθώς θα έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι και ο Σουηδός Andreas Ekberg δείχνει διάθεση στην Ευρώπη να βγάλει κάρτες.

Στο 9 εδώ το ‘’πέναλτι και κόκκινη’’ και η αλήθεια είναι ότι θα το ήθελα λίγο παραπάνω όταν μου δίνουν 10 στο Λειψία – Μαν Γιουν. Στα υπόλοιπα της Διοργάνωσης έχουμε το μεγάλο αγώνα της βραδιάς ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θα περιμένω να δω 11αδες και θα ποντάρουμε μάλλον κάποιο ειδικό παίκτη ενώ αν παίξουν οι Messi και Ronaldo μου έχει κολλήσει  το ειδικό να σκοράρουν και να δεχτούν κάρτα και οι δύο που δίνει 161.

Αυτά σε ότι αφορά το Champions League ενώ σήμερα ομολογώ ότι μου αρέσουν πιο πολύ κάποια σημεία από τα δικά μου χωράφια.

Ξεκινάω από τη Χιλή και το ματς της Κόλο Κόλο όπου υποδέχεται τη Λα Σερένα. Η Γηπεδούχοι που διανύουν πολύ άσχημη περίοδο (είναι από τα μεγάλα ονόματα της Χιλής )  καθώς βρίσκονται στη τελευταία θέση του  βαθμολογικού πίνακα έχουν χαρακτηρίσει τον αποψινό αγώνα ματς ‘’εξάποντο’’ όπου θα τους δώσει την ώθηση να συνεχίσουν στo πρωτάθλημα πιο δυναμικά με τον Βολιβιανό τεχνικό Gustavo Guinteros να μην έχει σημαντικές απουσίες ενώ φαίνεται πως είναι έτοιμος και ο έμπειρος μέσος Valdivia που απέκτησε πρόσφατα .

Από την άλλη έχουμε την ομάδα του Χιλιανού Miguel Ponce (γνωστός σε κάποιους όταν είχα κάνει αναφορά πέρυσι σε άρθρο στο chat  για  την θητεία του σε Σαν Χοσέ και Μπλούμινγκ στη Βολιβία) ο οποίος φαίνεται πως έχει αρχίσει να δένει την ομάδα μετά και από κάποιες μεταγραφικές προσθήκες κυρίως με ελεύθερους παίκτες (μέσα σε αυτούς και ο Martin Tonso γνωστός από το πέρασμά του σε Ελλάδα ενώ παλιότερα υπήρξε και παίκτης της Κόλο Κόλο) με αποτέλεσμα να έχει τέσσερις σερί νίκες και τη ψυχολογία στα ύψη .

Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι με τη ”Los Papayeros” (το παρατσούκλι της Λα Σερένα λόγω της παπάγια που φυτρώνει σε μεγάλες ποσότητες σε κοντινή περιοχή) να περιμένει να χτυπήσει το ματς στη κόντρα και παρόλο που παίζει μέσα στην Κόλο Κόλο , που θα τη περιμένει με το μαχαίρι στα δόντια , θεωρώ ότι το σετ αποδόσεων την αδικεί . Το διπλό στο 4,65 ή ακόμη καλύτερα το Χ2 και άντερ 3,5 (7/11 εντός η Κόλο Κόλο και 10/11 εκτός άντερ 3,5 η Λα Σερένα) που βρίσκω στο 2,90 θα αποτελέσει επιλογή για εμένα.

Τέλος στο παιχνίδι ανάμεσα σε Ικίκε και Ούνιον Εσπανιόλα μπορεί κάποιος να ποντάρει στις ανατροπές αλλά και στα σκορ 3-2 ή 2-3 που βλέπουμε αρκετές φορές στη κατηγορία της Χιλής.

Από τη Χιλή πάμε στη Βολιβία όπου έχουμε δύο παιχνίδια και νομίζω πως και στα δύο βγάζουμε σημείο . Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ανάμεσα στη Γκουαμπίρα Μοντέρο και τη Παλμαφλόρ μπορεί να παιχτεί ο άσσος καθώς η νεοφώτιστη θεωρώ ότι αρχίζει να ξεφουσκώνει ενώ εκτός έδρας είναι αρκετά αδύναμη (0-1-6) αλλά η απόδοση του άσσο έχει πέσει αρκετά ώστε να είναι πλέον no bet για εμένα (2,40 έδινε ).

Στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα στην Νασιονάλ και τη Μπολιβάρ είναι ομάδες που έχουν καλές επιθέσεις ενώ αμυντικά έχουν κάποια θεματάκια. Θεωρώ ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ (στο 2,90 το g/g και over 3,5) και λέω να ποντάρω το g/g ημιχρόνου σε απόδοση 4 αλλά και στο g/g και των δύο ημιχρόνων που δίνει 12.

Μια χαρά νομίζω ότι είμαστε σήμερα από σημεία ενώ λέω να κάνω στην άκρη τις πριγκέιμ επιλογές από το Champions League ,εκτός από το ειδικό στο ματς της Λειψίας (τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο live) , ενώ έχω πάντα στο μυαλό μου κάποια ειδικά παίκτών μόλις ανακοικωθούν οι 11αδες .

Έτσι το βάρος σήμερα θα πέσει στη αγαπημένη Λατινική Αμερική ενώ θα τα πούμε στο chat από νωρίς το απόγευμα.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS