1314

Tzini

Στην Καζαμπλάνκα τ’ όνειρο δεν τελειώνει! (UPDATE!!!)

Το πρωτάθλημα του Μαρόκο επέστρεψε! Υπήρχαν πολλά κρούσματα στις ομάδες με αποτέλεσμα η ομοσπονδία να διακόψει για λίγες μέρες την κανονική ροή ώστε να αναρρώσουν οι ομάδες. Οι ομάδες είναι πλέον υγιείς και έτοιμες να μπουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Θα σταθούμε στον αγώνα της Wydad Casablanca στην έδρα της γειτονικής Zemamra.

Στην τελευταία της γκέλα η Wydad απέλυσε τον προπονητή της Juan Carlos Garrido (πρώην παίκτης Βιγιαρεαλ και Μπετις σίγουρα θα τον θυμούνται κάποιοι). Γενικά υπάρχει ένα θεματάκι με τους “ξένους” προπονητές στο Μαρόκο, δύσκολα να στεριώσει κάποιος για καιρό. Το νέο της, Μαροκινό πλέον, προπονητικό επιτελείο ήταν στον πάγκο στην νίκη με 3-0 επί της Raja Beni Melal, με την ψυχολογία της ομάδας να είναι εμφανώς βελτιωμένη.

Η Zemamra είναι από τις ομάδες που είχαν τα περισσότερα κρούσματα με αποτέλεσμα να έχουν να παίξουν επίσημο παιχνίδι από τις 18/08(!!!), διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα, με οτι αυτό συνεπάγεται. Η Wydad ξέρει ότι η νίκη είναι μονόδρομος και το Τζίνι θα την στηρίξει. Το διπλό στο 1,97 αυτή τη στιγμή έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επαλήθευσης από τις πραγματικές.

Τελευταίο τσεκ και βλέπω ότι μόλις άνοιξε η Ασία στο 2,10. Όσοι έχετε πρόσβαση μπορείτε να το βρειτε σε αυτές τις τιμές στην Pinnacle, πιστεύω θα έχουμε πτώση κοντά στο 1,80.

Αυτά προς το παρόν, σας αφήνω λίγο απότομα για να προλάβουμε τις τιμές. Καλό υπόλοιπο Κυριακής, τα λέμε στο τσατ!

Υ.Γ.: Σας λείπουν και εσάς οι στιγμές της φωτογραφίας;;;

UPDATE!!!

Η δράση στο Μαρόκο συνεχίζεται με εξ αναβολής παιχνίδια, εκ των οποίων και το μεγάλο ντέρμπι της Καζαμπλάνκα Wydad-Raja.

Προς το παρόν άνοιξαν τιμές για τα παιχνίδια της Τετάρτης όπου κρατάμε δυο σημεία πριν αλλάξουν οι τιμές. Η Berkane κυνηγάει τις 2 ομάδες της Καζαμπλάνκα όπου με νίκη θα εκμεταλλευτεί τις όποιες απώλειες προκύψουν από το ντέρμπι. Η Tanger βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Με τη νίκη της προχθές, βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού για πρώτη φορά φέτος και ελπίζουμε να παραμείνει εκτός αυτής.

Το ζουμί βρίσκεται στις αποδόσεις. Η Berkane στο 2,15 (περίπου 1,80 σωστή τιμή) και η Tanger στο 2,32, την περίμενα χαμηλότερα. Θα πάμε με μονά και λίγα στη δυάδα.

Παλαιότερα άρθρα του Tzini