1329

Tzini

Στις φαβέλες της Νοτίου… Αφρικής! UPDATE!

«Έλα ξύπνα Τζίνι, έχουμε φινάλε Νοτίου Αφρικής σήμερα! Πλησιάζει και η Τυνησία στο φινάλε της, άντε ΒΓΕΣ!» Ο συνοδοιπόρος του Τζίνι και ο μοναδικός με άπειρες ευχές, Αλαντίν, ανάγκασε το Τζίνι να ξεμυτίσει για ακόμα μια φορά.


Καλησπέρα φίλοι! Πρώτη “κανονική” στήλη του Τζίνι με ταξιδάκι από την μια γωνιά της Αφρικής στην άλλη.

Από τις μαγευτικές ακτές του Κέιπ Τάουν (φωτό), στις… όχι και τόσο της Τύνιδας (χωρίς φωτό).

Έχουμε φινάλε του πρωταθλήματος της Νοτίου Αφρικής με τα πάντα να είναι ανοιχτά. Οι 2 πρώτες θέσεις δίνουν το εισιτήριο για το CAF Champions League, ενώ η τρίτη, βγάζει στο CAF Confederation Cup, το αντίστοιχο Europa League της Αφρικής. Η τελευταία της βαθμολογίας, έχει υποβιβαστεί ήδη, καθώς χρειάζεται κάτι παραπάνω από μια ευχή του Τζίνι για να σωθεί! Κάτι που δεν είναι και ιδιαίτερα γνωστό είναι η σημασία της 8άδας.

Οι πρώτες 8 ομάδες θα παίξουν στο MTN 8 Cup. Είναι ένα μίνι νοκ αουτ τουρνουά με αρκετά καλό χρηματικό έπαθλο που δεν αφήνει καμιά ομάδα ασυγκίνητη.

Κάιζερ Τσίφς και Μαμελόντι βρίσκονται ισόβαθμες στην πρώτη θέση του πίνακα με πρώτο κριτήριο τη διαφορά τερμάτων να δίνει τον τίτλο στους Τσιφς. Όλοι περίμεναν σε μια εύκολη κατάκτηση του τίτλου από τους Τσιφς, όμως με 1 νίκη στα 5 τελευταία ματς έχουν καταφέρει να βάλουν στο παιχνίδι την μεγάλη Μαμελόντι.

Και οι 2 αγωνίζονται με αντιπάλους που παλεύουν για τη παραμονή στην κατηγορία με αποτέλεσμα το έργο τους να μην είναι και το ευκολότερο. Με απλή νίκη οι Τσιφς θεωρώ ότι θα είναι πρωταθλητές διότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά των 5 τερμάτων που χωρίζει τις 2 ομάδες. Ο τίτλος και ο υποβιβασμός παίζεται σε αυτούς τους 2 αγώνες με το λαιβ να είναι η καλύτερη επιλογή.

Στην τρίτη θέση και με 1 βαθμό διαφορά από Ορλάντο και Μπίντβεστ, βρίσκεται η Σούπερσπορ που αγωνίζεται με αντίπαλο που ίσως να είναι και εντελώς αδιάφορος κατά την διάρκεια των αγώνων.

Όπως καταλαβαίνετε, η αγωνιστική ενδείκνυται κυρίως για λαιβ ποντάρισμα. Το μοναδικό μπετ που θα κάνω πριν την έναρξη των αγώνων θα είναι το 2DNB των Χάιλαντς Παρκ.

Αγωνίζεται στην Αμαζούλου η οποία έχει από κάτω της τις 2 αντιπάλους των Τσιφς και Μαμελοντι. Είναι εξαιρετικά απίθανο να κινδυνέψει και λογικά θα έχει εξασφαλίσει την παραμονή της κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Οι Χάιλαντς θέλουν τουλάχιστον 1 βαθμό ώστε να είναι στην 8άδα Το 2,10 του DNB είναι ικανοποιητικό παρόλο που έπεσε από το 2,30 καθώς γραφόταν η στήλη.

Στην Τυνησία βρισκόμαστε 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Το σασπενς εδώ είναι λίγο μικρότερο από αυτό της Νοτίου Αφρικής. Η Εσπεράνς της Τύνιδας (η οποία έχει κατακτήσει τα 2 τελευταία Τσαμπιονς Λιγκ παρακαλώ) έχει εξασφαλίσει τον τίτλο και το ενδιαφέρον βρίσκεται στα εισιτήρια των διασυλλογικών διοργανώσεων της Αφρικής αλλά και στον υποβιβασμό.

Υπάρχουν 5 σημερινά παιχνίδια, εκ των οποίων ένα βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Τζίνι. Οι τιμές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή δεν ικανοποιούν το Τζίνι με αποτέλεσμα να περιμένουμε το λαιβ και εδώ. Περισσότερες λεπτομέριες-σενάρια θα δούμε σε επόμενη στήλη οπότε λίγη υπομονή.

Πείτε την αλήθεια! Δεν περιμένατε ποτέ ότι θα διαβάζατε στο betsellers για Μαμελόντι, Εσπεράνς, Νότιο Αφρική και Τυνησία!

Τα λέμε στο τσατ γύρω στις 16:30!

UPDATE!

Καλημέρα από το Ραμπάτ του Μαρόκο, όπου το απογευμα, η τοπική ομάδα της FAR θα υποδεχθεί τη Wydad απο τη Καζαμπλάνκα.

Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα της Wydad που διεκδικεί τον τίτλο σε ενα εξαιρετικά αμφίρροπο πρωτάθλημα. Επιλογή το διπλό στο 2,35 που ειναι μεγάλο. Σε λίγη ώρα θα ανοιξεί τιμές και η ασιατική αγορά, όπου εκτιμώ οτι το διπλό θα είναι κοντά στο 2,00.

Παλαιότερα άρθρα του Tzini