1282

Thassios

Τα μάτια στραμμένα στο φινάλε!!

Καλύτεροι σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού οι παίκτες της Λιμόν αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν παρόλο τις ευκαιρίες που είχανε . Σημασία πάντως έχει ότι το σετ αποδόσεων ήταν λάθος αφού φόρμα και κίνητρο έγερναν προς τα δεξιά και εμείς ποντάραμε σωστά.

Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε όπου σήμερα στοιχηματικά όλη η μελέτη έχει επικεντρωθεί κυρίως τα ξημερώματα που παίζει η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης στη Κολομβία πριν μπούμε στα πλέι οφ.

Προτού όμως ξεκινήσω την ανάλυση (την οποία θα προσπαθήσω να κάνω όσο πιο απλή και κατανοητή γίνεται) λέω να αναφέρω κάποια σημεία που κοίταξα από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Στη Σουηδία(Ettan) το μεσημέρι έχει μια ισοπαλία μεταξύ της Όσκαρχαμς και την Τορνς όπου στα μάτια μου είναι πολύ βολική καθώς απομακρύνονται παρέα από την 13η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ υποβιβασμού δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Το απόγευμα στην Ισπανία στο παιχνίδι ανάμεσα στην Πονφεραντίνα και την Μάλαγα μπορεί να δούμε κόκκινη κάρτα καθώς ομάδες και ρέφερι (αγαπημένος καρτάκιας ο Muniz Ruiz) βοηθάνε σε ένα σκληρό ματς με πολλές κάρτες. Τέλος το βράδυ όσο αναφορά το Nations League στα παιχνίδια Μολδαβία – Ελλάδα ,  Αλβανία – Καζακστάν , Λευκορωσία – Λιθουανία και Τουρκία – Ρωσία μάλλον θα δούμε αρκετές κάρτες ενώ στο τελευταίο με τον Πολωνό Szymon Marciniak μπορεί να έχουμε και πέναλτι αλλά και κόκκινη κάρτα.

Αυτά όσο αναφορά τα εκτός Κολομβίας και πάμε τώρα λίγο να ξετυλίξουμε το κουβάρι για το φινάλε .Καταρχήν να αναφέρουμε κάποια πράγματα όσο αναφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα μετά από τη τελευταία αγωνιστική θα χωριστεί σε δύο υποκατηγορίες. Η Πρώτη θα αφορά τις πρώτες 8 ομάδες που θα παίξουν σε νοκ άουτ ματς (διπλά παιχνίδια με τις 4 πρώτες να έχουν πλεονέκτημα έδρας) για να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος, ενώ οι υπόλοιπες 12 (ουσιαστικά 11 μετά την αποβολή της Κουκούτα από το πρωτάθλημα) θα πάνε σε ένα μίνι τουρνουά (Liguilla) με αρχικό στάδιο παιχνίδια χωρισμένα σε 3 γκρουπ όπου οι νικήτριες (και η καλύτερη 2η)θα παίξουν νοκ άουτ ματς (ημιτελικούς και τελικό) και η νικήτρια θα διεκδικήσει μια θέση για τα πλέι οφ του Σουνταμερικάνα.

Ας μην σας μπερδεύω άλλο όμως και ας μείνουμε στα αποψινά καθώς το ποιο σημαντικό (σε πρώτη φάση) είναι οι 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια για τα πλέι οφ και αυτές είναι οι Τζούνιορ , Λα Εκιδάδ, Ριονέγκρο και Μιγιονάριος . Σε δεύτερη φάση θα γίνει μάχη για την πρώτη 4αδα που θα τους δώσει πλεονέκτημα έδρας στα νοκ άουτ παιχνίδια και οι ομάδες που διεκδικούν 2 εισιτήρια για θέση στην πρώτη 4αδα είναι οι Ντεπορτίβο Κάλι , Αμέρικα Κάλι , Ντεπορτίβο Πάστο και Ατλέτικο Νασιονάλ (αυτή σήμερα έπαιζε με την Κουκούτα οπότε παίρνει 3 βαθμούς άνευ αγώνα και πάει στη 3η θέση με 35 βαθμούς).

Οπότε ουσιαστικά μιλάμε για 4 + 4 ομάδες με κίνητρο και ενδιαφέρουν  όπου κάποιες φυσικά θα τις κάνουν και οι ισοπαλίες . Σίγουρα θα γίνει μεγάλο παιχνίδι στο live καθώς εκεί έχεις όλα τα δεδομένα στα χέρια σου και ξέρεις τι θα ποντάρεις (εγώ θα είμαι σκοπιά πάντως οπότε τα κινητά ανοιχτά) ενώ πριγκέιμ έχουμε λίγες επιλογές.

Οι Αμέρικα ντε Κάλι και Λα Εκιδάδ που παίζουν μεταξύ τους θα είναι τριπλή για πριγκέιμ οπότε κάποιος που θα κοιμάται εκείνη την ώρα μπορεί να ποντάρει πριγκέιμ σε αυτό 4αρι της φορμαρισμένης Εκιδάδ που έχει αξία .

Αν όμως οι ομάδες φερθούν έξυπνα, καθώς μπορεί να τις κάνει και τις δύο η ισοπαλία, τότε στο 1ο ημίχρονο δεν θα κοιτάξει καμία να κερδίζει αλλά να πάνε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία ώστε να μάθουν τι γίνεται με τα άλλα παιχνίδια. Βέβαια αυτό είναι ένα δικό μου σενάριο και δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό των ομάδων για να ξέρω πως θα πράξουν.

Στον αγώνα ανάμεσα στην Ντεπορτίβο Περέιρα και την Πάστο έχουμε ξεκάθαρα μία ομάδα με πολύ σημαντικό κίνητρο και αυτή είναι η Πάστο που θέλει νίκη για να ελπίζει στην πρώτη 4αδα της Βαθμολογίας. Το 2,60 που βρίσκω στο 2πλό έχει αξία καθώς η γηπεδούχος θα επικεντρωθεί κυρίως στο κύπελλο για αρχή ενώ απόψε απλά θέλει να μαζέψει βαθμούς για την τελική βαθμολογία (ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες του χρόνου για τον υποβιβασμό).

Οι Μιγιονάριος(εδώ μάλλον θα κυνηγήσει διαφορά γκολ η Μιγιονάριος) και Τζούνιορ παίζουν με αδύναμες και αδιάφορες βαθμολογικά αλλά οι αποδόσεις είναι χάλια ενώ στο Ριονέγκρο  – Ντεπορτίβο Κάλι η γηπεδούχος θέλει οπωσδήποτε νίκη αλλά η πολύ καλή Κάλι άμα κερδίζουν οι δύο από κάτω της τότε δεν νομίζω να κάνει πίσω καθώς θα θέλει νίκη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής που είναι αδιάφορα η 2η Τολίμα που παίζει με των πολλών προβλημάτων Όνσε Κάλντας  άμα θέλει να τερματίσει πρώτη στη Βαθμολογία θέλει νίκη με διαφορά 3ων τερμάτων και άνω.

Αυτά ώστε να έχετε περίπου μια ιδέα τι γίνεται ενώ ξαναλέω το βασικό παιχνίδι θα είναι στο live.

 Εγώ θα πάω χαλαρά με μία δυάδα και το funbet ενώ εκτός Κολομβίας αυτά που άφησα δείτε τα.

UPDATE!!

Να με συγχωρέσετε αλλά έγινε κάποιο λάθος στη πρόταση. Η Τολίμα θέλει 3 γκολ διαφορά για να βγει πρώτη (όπως διόρθωσα και στη στήλη) οπότε ακυρώνουμε το funbet του χαντικαπ και βάζουμε στη θέση του το σκορ 3-0 με το ίδιο ποντάρισμα.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS