1111

Κώστας Ζαφείρης

Τα ρέστα της

Γεια χαρά σε όλους!

Μία και σήμερα (και κάτι ψιλά από χρωστούμενα ματς λόγω Covid – 19) έμειναν για να φτάσουμε στο φινάλε της κανονικής περιόδου στην Basket League.

Ακούγεται τετριμμένο αλλά όντως σήμερα τα φώτα πέφτουν πάνω στη μάχη της ουράς.
Μεσολόγγι και Λάρισα θα παίξουν τα ρέστα τους στις δύο τελευταίες στροφές προκειμένου να αποφύγουν το μοιραίο.

Και οι δύο σε 20 αγώνες έχουν ρεκόρ 15-5, βρίσκονται μαζί στην τελευταία θέση, με τους Θεσσαλούς να είναι από πάνω σε περίπτωση – διπλής – ισοβαθμίας. Το Μεσολόγγι έχει απόψε τον Προμηθέα εκτός και την τελευταία αγωνιστική τον ΠΑΟΚ εντός και η Λάρισα τον Ηρακλή εντός και στο φινάλε το Λαύριο εκτός έδρας.

Η αλήθεια είναι πως η Λάρισα δεν θα έτρεχε για να σώσει την παρτίδα, με την ψυχή στο στόμα, αν μέχρι σήμερα είχε στο παρκέ τους Ουέμπ, Σμιθ, Μπράουν, όμως δεν τους έχει κι αυτό ίσως της κοστίσει την κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά, ο Ηρακλής μπήκε ορεξάτος στη σεζόν, όμως στην πορεία το πράγμα δεν πήγε όπως το περίμεναν οι ιθύνοντες του και έτσι μάλλον το πρόσημο της χρονιάς για τον «Γηραιό» είναι αρνητικό. Συν τις άλλοις, ο Ηρακλής πριν λίγες εβδομάδες έγινε δέκτης της επέλασης του ιού και τις τελευταίες 20 μέρες οι προπονήσεις του έγιναν με πολλές απουσίες.

Την προηγούμενη εβδομάδα κόντραρα την Λάρισα, τώρα πόνταρα υπέρ της και με αγωνία είναι η αλήθεια θα καθίσω να την δω να παίζει τα ρέστα της.

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης