748

Thassios

Τετράδα με ένταση – UPDATE!!

Καλησπέρα και καλό μήνα παικταράδες μου! Εγώ πάντως εδώ που είμαι βρέχει από χθες συνέχεια και μόνο Μάη δεν μυρίσαμε. Βροχερή ηταν και η χθεσινή στήλη και πως να μην είναι με αυτά που έγιναν. Από τη μία περιμένουμε σε δύο ματς γκολ από το 50′ μπας και πιάσουμε δυάδα και δεν μπήκανε ποτέ και από την άλλη έχεις την Τζένοα που πέφτει και δεν παίζει λίγο σκληρά μπας και σώσει κάτι.

Σήμερα να σας πω την αλήθεια ήμουν σχεδόν έτοιμος να πω no bet. Σε ότι αφορά γκολ δεν έχω ξεχωρίσει κάτι. Το μόνο που μας μένει είναι κάποια ματς που περιμένω ένταση και μπορεί και κόκκινη κάρτα. Πιο συγκεκριμένα έχω τρία ματς από Γαλλία , ένα από Ελλάδα και ένα από Αγγλία. Σε Γαλλία έχουμε το Τρουά – Λιλ που οι πρώτοι θέλουν κάτι θετικό να σωθούν και οι φιλοξενούμενοι αν δεν κερδίσουν σήμερα χαιρετάνε οριστικά την Ευρώπη.

Με Delajod στην σφυρίχτρα έχει αξία η κόκκινη κάρτα. Μια από τα ίδια και στο Μπορντό – Νις αφού μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι για να έχουν ελπίδες να σωθούν ενώ και η Νις δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών. Τέλος το βράδυ έχουμε το ντέρμπι Μαρσέϊγ – Λυών με τους γηπεδούχους να έχουν την Ρεν σε απόσταση αναπνοής να τους κλέψει τη 2η θέση και την Λυών να θέλει νίκη για να μπει στο κόλπο ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Κανονικά και τα τρία θα μπορούσα να τα κάνω ένα ωραίο δυνατό Patent. Υπάρχουν όμως και στα τρία ματς ένα ”αλλά”. Στο πρώτο ματς φοβάμαι μήπως η Λιλ έχει αποφασίσει ότι δεν έχει ελπίδες πλέον και είναι χαλαρή , έχει παραδώσει τα όπλα δηλαδή. Στο 2ο ματς έχουμε την Νις που έχει τελικό κυπέλλου το άλλο Σάββατο και ίσως έχει το μυαλό της εκεί.

Ενώ στο ντέρμπι έχουμε τη Μαρσέϊγ που υποδέχεται τη Πέμπτη την Φέγενορντ για το Europa Conference και μπορεί να έχει και αυτή εκεί το νου της.

Γι αυτό και σκέφτομαι τα Γαλλικά να τα κάνω ένα τρίξι ανεβάζοντας ρίσκο και άμα γίνει κανένα καλό και έχουμε μια αγωνιστική με πολλές κόκκινες να γίνει το μπαμ. Ειδάλλως να μην χάσουμε πολλές μονάδες.

Στο Ελληνικό ματς παρόλο που είναι δυνατό βαθμολογικά δεν μου αρέσει πολύ ο ρέφερι αλλά ούτε και οι αποδόσεις έχουν αξία. Τέλος θα σταθώ λίγο στο Αγγλικό παιχνίδι. Είναι ντέρμπι το Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ και σφυρίζει ο αγαπημένος Mike Dean. Τελευταία βλέπω κόκκινες στα παιχνίδια της Γουέστ Χαμ και παρόλο που έχει το ματς της Ευρώπης νομίζω ότι μόνο αδιάφορη δεν είναι σήμερα βαθμολογικά.

Κόκκινη είχαμε και στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους και κάτι 7αρια που βλέπω σε απόδοση θα ρίξω κάτι. Δεν θα το έδινα πάνω από 4,5 σαν απόδοση.

Προτού κλείσω να αναφέρω ότι στον αγώνα της Τότεναμ μου αρέσει το ειδικό ” να σκοράρουν και να δώσουν ασίστ οι Kane + Son” που συνεργάζονται άψογα. Μόλις βγούνε 11αδες θα το δω. Τέλος θα ποντάρω και μία ανατροπή από Περού μιας και οι ομάδες με ”ωθούν” σε κάτι τέτοιο.

Καλή Κυριακή να έχετε και όπου σας επιτρέπει ο καιρός να χαρείτε τον Μάη!

UPDATE!

UPDATE!

Καλησπέρα καρτολάχνοι μου!

Ξεκινήσαμε ιδανικά τη Κυριακή με δύο κόκκινες κάρτες στο ματς της Τρουά αλλά μετά δεν έγινε το ίδιο και στα επόμενα παιχνίδια. Σήμερα κάνω ένα μικρό update γιατί φτάσαμε στην 4η αγωνιστική σε Libertadores kai Sundamericana και υπάρχουν κάποιες ομάδες που βαθμολογικά αρχίζουν και ζορίζονται.

Έτσι επέλεξα σήμερα δύο αγώνες σήμερα όπου υπάρχουν τέτοιες ομάδες και περιμένω να ανεβάσουν ένταση και να μας δώσουν πολλές κάρτες. Ξεκινάω από τον βραζιλιάνικο εμφύλιο όπου η Αμέρικα Μινέιρο υποδέχεται την Ατλέτικο Μινέριο σε ένα καυτό ντέρμπι. Αν χάσει και σήμερα η Αμέρικα ,τότε χαιρετάει τις ελπίδες για την επόμενη φάση ενώ απομακρύνεται και από τη 3η θέση που οδηγεί στο Σουνταμερικάνα.

Περιμένω οπότε ένταση και νεύρα σε τέτοιο βαθμολογικό ματς αλλά ταυτόχρονα και ανάμεσα σε μισητές αντιπάλους! Με τον Αργεντινό ρέφερι θα δούμε κίτρινες από το 1ο ημίχρονο γι αυτό και κοιτάω το θασίτικο στο 3,25 ενώ και η κόκκινη στο 3,65 παίζει δυνατά. Ο Dario φέτος έχει 3 κόκκινες σε 5 ματς της διοργάνωσης αν και γενικά δεν τον έχω για τόσο κοκκινάκια.

Το 2ο ματς που κρατάω έρχεται από τον Ισημερινό όπου η Νουέβε ντε Οκτούμπρε υποδέχεται την Ιντεπετιέντε Μεντεγίν την ίδια ώρα για το Sundamericana. Κομβικό ματς για τους γηπεδούχους αφού μόνο νίκη θέλουν σήμερα για να ελπίζουν ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με νίκη κόντρα στην υποθετικά χειρότερη ομάδα του ομίλου βάζουν πλώρη για τη πρωτιά.

Ομάδες που έχουν παίκτες που ρίχνουν ξύλο και έρχεται να σφυρίξει το ματς ένας τρομερός Βολιβιανός ρέφερι. Δεν θα τον ξεχάσω από εκείνο το ματς του 2020 ανάμεσα στην Αράγκουα και την Κοκίμπο Ούνιδο που έβγαλε 4 κόκκινες και τις μοίρασε σαν καραμέλες. Φέτος έχει σφυρίξει μόνο σε ένα παιχνίδι και γενικά νομίζω ότι αποφεύγουν, από εκείνο το ματς τότε, να τον ορίζουν σαν ρέφερι συχνά.

Σκεφτείτε ότι πέρυσι δεν σφύριξε ούτε ένα ματς. Μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό αυτό που λέω αλλά όχι και απίθανο. Να μην τα πολυλογώ στο 4,5 που βρίσκω το κόμπο ”όβερ 4,5 + κόκκινη” νομίζω ότι έχει αξία και το κρατάω.

Φυσικά και παίζονται μονά τα ματς αφού τα θεωρώ πολύ καλά. Εγώ κλασικά θα πάω σε δυάδα με θασίτικο στο ντέρμπι της Βραζιλίας και το κόμπο στο ματς στον Ισημερινό.

Τα λέμε το βράδυ στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS